2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar, gece yatmadan önce mamaya azcık devam sütü karıstırayım dedım, sanki anne sütü almıyormus gibi!!! ver mamasını uyusun bebek.
uyurken bı ara yanına gittim, elini cıkarmıs kundaktan yerıne koyayım dedım
bi baktım cocuk kusuyor, hemde öyle böyle kusmak degıl çok korktum bişi oldu sandım. ateş falan yok. neyse yüzünü yıkadık, üstünü değiştirdik. çocukta ne aglama ne tepkı var. kusarken bile sesi cıkmadı.
alerji oldugunda da sesı cıkmıyordu. bu tarz seylerde cocugun sesı cıkmıyor, '' bana ne oluyor?'' diyordur heralde. neyse meme vereyım dedim azıcık emdi uyudu. tekrar yanına gittim bi baktım yine kusuyor agzı dolusu. eşim yüzünü yıkadı, altını değiştireyım dedim. o anda baya kaka yaptı. beyaz parcalar vardı. sindiremedi sanırım?
eşim kucagında gezdırıyor, cocuk uyukluyor. hastaneye gıdelım, garip bakıyor dedım. bakacak tabii cocuk gece uykusunda uyandı. arada da uyukluyor . neyse giydik üstümüzü baktık cocuk gülüyor, kendı kendıne konusmaya calısıyor. duralım bı daha kusarsa götürüz dedik. ateş falan yok, gitsek napacaklar kı dedık?
bekledık bıraz keyfı yerıne geldı.
şimdi korkudan mamaya zehir gözüyle bakıyorum. halbukı karıstırdıgım için oldu
eşim de başladı söylenmeye mamalara! neymiş kendme daha ıyı bakmalıymsım. daha cok yemelıymısım falan filan.. yıyeyım de bı 30 kilo daha alayım hayat bitsin dimi, dedim!
geniş bi su bardagı mama yedi. çok da yedi

artık küçük degıl yetmıyor iste napım. bu zamana kadar yettı demek ki sorun bebegın midesinde, büyümesinde.

gecmis olsun ya.Bizimkide mama yediginde beyaz parcaciklar oluo kakasinda. Mamayi sindirememis heralde

Canim benim sütümünde yetmedigini dusunuyorum.. Hatta az artik süt eskisi gibi degil.. Elma rendeleyip veriyorum.. Bazen suyunu.. Pirinç unlu kasik mamasi yapiyorum. Meyve filesine kayisi ,elma gibi meyve koyup veriyorum.. Ben evde yokken de sagdigim süt ve devam sütü iciyor.. Hedefim 6 ay emzirmekti ama olmuyo napim
Eymen de çökelek gibi kustu 2 gün nedeni ne bilmiyorum

Oy yavrum ya, küsmemiştir annesi naz yapıyordur. Ay böyle düşündükçe Eylül sonu ben işe dönmek konusunda iyice daralıyorum. Bebemi alıp dağlara kaçacağım
Baristik teyzesi barustik iki meme emdi baristikseninkide alisir annesi mrrak etme onun gelecegi icin calisacaksin

Gecmis olsun... Insanin hemen eli ayagi dolaniyo ya... Benimkinin burnu fena, gece ik dese gozumu dikiyorum... Bende goturmedim bu kez hastaneye, cunku dedigin gibi gotursek ne yapacaklarki? Sende hemen yuklemisin cocuga be :) bu zamana kadar anne sutu aldi o, bagirsaklari midesi aliskin degildir o kadar :) devam sutu veriyorum sadece 1 ogun ama kakayi zor yapmaya basladi mesela. Bide onun sikintisi var... aynen artik buyudu cocuklar istesekde yetmiyor... Dunyayi yesen gene sut olmuyo. Sen bakma ona :) vermistim ben kiloyu bi ara 55 i gordum, abandim sut olsun diye 58 oldu simdi, su gobek indiydi biraz... Devam sutu icmiyor demistin dimi sur?

Ben daha kahvalti yapamadim ya afiyet olsun
Kahvaltı ben de yapmadım valla, ama o serinliği yakalamışken bir kahve patlattım, iyi geldi.

Size de geçmiş olsun, zor olmaz mı, boşuna büyüme atakları geçirmiyorlar lokma kadar halleriyle.

Karıştırdığın için olmuştur bence, kakada beyaz parçacıklar bazen oluyor. Bir anlamı olduğunu düşünmüyorum çünkü benim kızım sadece anne sütü alırken de olurdu. Geçmiş olsun.

çökelek gibi kusma da sorun yokmus. normal olan kusma şekli o
1 haftadır yıyordu bişi yoktu. karıstırınca oldu. hemen çöpe attım eımdekı devam sütlerını.
evet, maalesef olmuyor doymuyorlar artık.

yok bu parcacıklar yogundu. minik degıldı pek.

Benim bebe hala 1.5saate bir emiyor bazen 2. Buyudu aynen dediginiz gibi,mide buyuyunce daha cok istekli iciyor. Insallah sadece sutle yetinir ballim

Siizn boyle mama olaylarini okudukca ben de kotu oluyorum,begenmiyorlar citirlar :)

saol canım. yok devam sütünü almıyor. hatta ondan sonra biberonu bile bıraktı.
mesela görümcem ilk 6 ay sadece anne sütü vermiş. ama o manyaktı. aşırı derecede takıntılıydı. kendını yıprattı . dakıka başı emzırıyordu .
öyle olacagıma, 1 ay da günde 1-2 kez mama alsın daha ıyı! herkesın bebegı kendıne kıymetlıdır, ama çocuk büyütecem dıye kendımı mı yıpratıcam? o çocugun her seyden önce saglıklı bi anneye ıhtıyacı var!
sütüm fena degıl, sadece gün boyunca yetmıyor o kadar.
1-2 öğünde anne sütü almayıversın. hiç emmemiş olanlar var, onlar napsın yani?
yavaştan çorbalara başlıycam. elma, havuç, bal kabagı.

Kilo gidecekse seve seve :)
Valla ben kama malesef kilo
Gecmis olsun canim. Cok karisij sey verme. Sindirememistir. Kusarak rahatladi. Kustugu iyi oldu. Kusmazsa huzursuzlugu devam ederdi.

Beyaz olanlar bagirsaklardan gecenler normal o. Digerleri sindiremedi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…