2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ablamin ikizleri toplasan bir hafta anca icti anne sutu..hep mama hep mama.simdi masallah anne sutu almis cocuklardan bi farklari yok yani. Dedigin gbi saglikli olsunlar yeterli..

kızlar bakanlık yalanlasada suçiçeği salgını var aman dikkat..benim iki büyükler yakalandı yeni atlattık..bebeğimde şimdilkik bişey yok..doktor sen suçiçeği geçirdiysen bebeğin ilk altı ay korunur bol bol emzir dedi..işin acayibi doktorlar nednse kayıtlara alerji diye geçtiler nedense..ben halkta infial oluşmasın,aşının gerekliliğini sorgulamasınlar diye bakanlıkça kulaklarının çekildiğini düşündüm.DÜŞÜNDÜRTTÜLER BACIM

Benim bebe hala 1.5saate bir emiyor bazen 2. Buyudu aynen dediginiz gibi,mide buyuyunce daha cok istekli iciyor. Insallah sadece sutle yetinir ballim

Siizn boyle mama olaylarini okudukca ben de kotu oluyorum,begenmiyorlar citirlar :)

Benimki de 1saat en fazla 1.5 saatte meme istiyor. Yenidogan gibi oldu. Doymuyorlar mı acaba

evet öyle. gece ve sabah kaka yaptı. sabah yaptıgı baya sıvıydı hatta. demek kı kalmadı bişi midede. daha ne kalsın 1 kova kustu

Surrender geçenlerde sen devam sütleri bitsin diye mamaya katıyorum gibi bişey demiştin. Bide meyveler falan.. Çok çeşitli gıdaya yüklenme anne sütünden yeni çıkıyor bebeler dicektim sana o sıra kız kaka mı yapmıstı ne yazamadım kaynadi gitti.. çok geçmiş olsun.
Yavaş yavaş ver annesi yorma bebiki

@lollapolusa yeni dr la tanıştık bir o kadar hoduk çıktı ilgisiz alakasız yeliz hanımın söylediklerinin tam tersini söyledi tabi uygularmiyim bilmiyorum artık umut cinarlidaki yeni dr da

Paşanın öksürüğü geçti diyorum yine oksuruyir nasıl geçecek bilmiyorum gece hoc uyumadi burnu da tıkandı daha kotu olacak diye korkuyorum yavrum ya ben oksururum onun yerine prospani veriyorum biraz rahatliyor ama tekrar başlıyor pazartesi de asi var inşallah düzelir o zamana kadar

Gonul isterdiki sadece anne sutu alsinlar 6 ay. 1 ay idare edemedik napalim yani oda allhin takdiri... Dedigin gibi hic alamayan cocuklar var. bencede manyakligin alemi yok... Zaten dk basi emzirince hem cocuk daraliyo, hem memede sut olmuyo. Bu zamana kadar boyle idare edebilmemiz bile iyi yani, bu sagliksiz gidalarla beslenmemize ragmen... Corba vermeden ufaktan tattir onlari sur... Birden tepki vermesin sindirim sistemi

Masallah benimkide 10 gundur falan basladi ayaklariyla ugrasmaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…