- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.141
saol canım. yok devam sütünü almıyor. hatta ondan sonra biberonu bile bıraktı.
mesela görümcem ilk 6 ay sadece anne sütü vermiş. ama o manyaktı. aşırı derecede takıntılıydı. kendını yıprattı . dakıka başı emzırıyordu .
öyle olacagıma, 1 ay da günde 1-2 kez mama alsın daha ıyı! herkesın bebegı kendıne kıymetlıdır, ama çocuk büyütecem dıye kendımı mı yıpratıcam? o çocugun her seyden önce saglıklı bi anneye ıhtıyacı var!
sütüm fena degıl, sadece gün boyunca yetmıyor o kadar.
1-2 öğünde anne sütü almayıversın. hiç emmemiş olanlar var, onlar napsın yani?
yavaştan çorbalara başlıycam. elma, havuç, bal kabagı.
Olsun sindirdi.Zorlanmistir bagirsaklar biraz. Uzme kendini gecti. Kusunca kalmamistir midede. Kendide iyi oldu zaten sonraminik değildi baya büyüktü.
evet öyle. gece ve sabah kaka yaptı. sabah yaptıgı baya sıvıydı hatta. demek kı kalmadı bişi midede. daha ne kalsın 1 kova kustuOlsun sindirdi.Zorlanmistir bagirsaklar biraz. Uzme kendini gecti. Kusunca kalmamistir midede. Kendide iyi oldu zaten sonra
Demiştim ben cnm karıştırma diyesaol cnm. yok karıstırmam bundan sonra kesinlikle
ama kutunun arkasında yazıyor karıstırabılırsınız dıyeDemiştim ben cnm karıştırma diye
süpermiş,nerde ...Kizlar 147 li prima 66,90 sizce nasil
N11 desüpermiş,nerde ...
Allah allah. Bana görünce demişti karıştırma ağır gelir diye cnm.valla geçmiş olsun inş bi daha olmaz.ama kutunun arkasında yazıyor karıstırabılırsınız dıye
Benim bebe hala 1.5saate bir emiyor bazen 2. Buyudu aynen dediginiz gibi,mide buyuyunce daha cok istekli iciyor. Insallah sadece sutle yetinir ballim
Siizn boyle mama olaylarini okudukca ben de kotu oluyorum,begenmiyorlar citirlar :)
evet öyle. gece ve sabah kaka yaptı. sabah yaptıgı baya sıvıydı hatta. demek kı kalmadı bişi midede. daha ne kalsın 1 kova kustu
Uyjysu geldimi yatiriyorum diger turlu salla salla uyumuyor. Benimki uyumayacagi zaman emzigi atiyor. Suratini sisiriyor yatirdim diye.Kızlar gündüzleri bebisler uyandiktan kaç saat sonra geri uyutuyorsunuz?
Gonul isterdiki sadece anne sutu alsinlar 6 ay. 1 ay idare edemedik napalim yani oda allhin takdiri... Dedigin gibi hic alamayan cocuklar var. bencede manyakligin alemi yok... Zaten dk basi emzirince hem cocuk daraliyo, hem memede sut olmuyo. Bu zamana kadar boyle idare edebilmemiz bile iyi yani, bu sagliksiz gidalarla beslenmemize ragmen... Corba vermeden ufaktan tattir onlari sur... Birden tepki vermesin sindirim sistemisaol canım. yok devam sütünü almıyor. hatta ondan sonra biberonu bile bıraktı.
mesela görümcem ilk 6 ay sadece anne sütü vermiş. ama o manyaktı. aşırı derecede takıntılıydı. kendını yıprattı . dakıka başı emzırıyordu .
öyle olacagıma, 1 ay da günde 1-2 kez mama alsın daha ıyı! herkesın bebegı kendıne kıymetlıdır, ama çocuk büyütecem dıye kendımı mı yıpratıcam? o çocugun her seyden önce saglıklı bi anneye ıhtıyacı var!
sütüm fena degıl, sadece gün boyunca yetmıyor o kadar.
1-2 öğünde anne sütü almayıversın. hiç emmemiş olanlar var, onlar napsın yani?
yavaştan çorbalara başlıycam. elma, havuç, bal kabagı.
Masallahkızlar benımkı agzını ayaklarına götüüryor. konusmaya calısıyor. ses cıkarmak için ugrasınca bi müddet nefes almıyor sankıo ses cıkana dek.. dönüyor. sesli gülmeye calısıyor..
oyuncaklarını sevıyor.
ve ota b.ka gülüyoraynı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?