2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun cnm ay en korktugum sey ya

Cok gecmis olsun..

Su verirken hergun taze kaynatilmis su mu veriyorsunuz birde iste su cam yada porselen kapta kaynatilmaliymis ve cam yada porselen kaşıkla icirilmeliymis
Kasik la icmiyorsa biberonla verebilirsin. Cam biberonlar var. Nasil aliyorsa ama kasik dene once biberon gaz yapiyor gaz yapmayani bile. Bide ek gidaya gecilecek. Kasikla icmesi daha iyi.

Mis dr cam veya porselen demiş ama bu bebelerin yakındır dişleri sivri sivri çıkmaya başlıcak. Tıkır tıkır nasıl olacak porselenle falan. Ben mesela silikon kaşıklar aldım geçen gün mamaya başlamak için. Dişler yakında gelir diye silikon tercih ettim.

Kasik la icmiyorsa biberonla verebilirsin. Cam biberonlar var. Nasil aliyorsa ama kasik dene once biberon gaz yapiyor gaz yapmayani bile. Bide ek gidaya gecilecek. Kasikla icmesi daha iyi.
Kaşıkla iciriyorum ama istiyor sürekli biberonla versem yok demez birde buralar asiri sicak fazlası şişkinlik yapar diye veremiyorum sadece anne sutu alıyor çünkü

Allah' a emanetler. Allah kazalardan belalardan korusun yavrularimizi

Kızlar okudum alıntı yapamadım bebekler için SU konuşulmuş Dr bana kendi ictiginiz sudan verin kaynatmayin dedi...Bende cam sisiedeki sulardan veririm diye düşünmüştüm
Banada sular cam icindede olsa tam steril degil. Bir yasina kadar kaynat dedi. Ne olur ne olmaz az birsey kaynatirip dusunene kadar. Hem ek gida hem kaynamamis su. Bagirsaga yuklenmis olacagim.

Birsey olmaz onceden slikon mu vardi. Normal evdeki ictikleri kasikla veriyorlardi. Onlari isirinca oda sert. Kucuk cay kasigi ve tatli kasigi kadar alinacak. Agir degil onlar. Zaten ilk hep cay kasigi kullanilir. Hepsi agzina sokulamaz. Deneyecem bakalim cezve falan da alayim bari. Zaten onun cezvesi kasigi ayri. Evdeki bulasik deterjanini ona kullanmayim diye ayirdim. Su meselesi. Suyun icerikleri. Bakimindan ve damacanalar zaten normalde mikrop yuvasi steril olmadan surekli doldurup getiriyorlar. Onlardan ben bile igreniyorum icmeye. Gunluk kaynatirim birsey yok onda. Su en kolayi. Ek gida zor

Ek gıda zor değil niye zor olsun. Taze düzgün sebze meyve bulduktan sonra gerisi kolay bence. Buharda haşlayan doğrayan bi makine almak istiyorum ama. Atom heart mother bakıyordu bi ara. Aldiysa bize tavsiye verir.

Banada sular cam icindede olsa tam steril degil. Bir yasina kadar kaynat dedi. Ne olur ne olmaz az birsey kaynatirip dusunene kadar. Hem ek gida hem kaynamamis su. Bagirsaga yuklenmis olacagim.
Bu Dr da hep birbirine zıtlar insanın kafası karışıyor

Geçmiş olsun biricik... İnşallah sende de sıkıntı kalmaz

Ek gıda zor değil niye zor olsun. Taze düzgün sebze meyve bulduktan sonra gerisi kolay bence. Buharda haşlayan doğrayan bi makine almak istiyorum ama. Atom heart mother bakıyordu bi ara. Aldiysa bize tavsiye verir.
Ek gıda hazırlaması değil de "yemeyen çocuk" cok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…