2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kocamın telefonundan giriyrum..okudum alıntı yapamayacağım @Surrender geçmiş olsun..korkunuzu paniğinizi hiseetmemel elde değil..böyle böyle öğreneceğiz işte ..annemde başımda ,işte kızım diyor o ağlar susar ama olan bize olur üzülürüz işte annelik bu diyor..
Memede süt kalmadı sarktı gitti lanet şeyler..banyoya girdik oğlumla..banyodan cıktı başladı ağlamaya memeyi verdim ki süt yok bende aptallık süt gelmedi daaha cok ağladı .1 dk içinde nası mama yaptım bilemedim
İçtide uyudu..bu hengamede adam gazı mı var dedi ya fıırçayı yedi benden ...kendi sürekli osurunca kıyas ediyor galiba
Neyse..sözüm şu 6 ay anne sütü saçmalığı ve baskısında..büyük ihtimal bilince işlemiş ki hepimiz 5 te pırtladık 6 ay yetircez ya şartlandık
(İngilizce) bol şet bol şet
Oyuncak eymentaa ...
Dün kocam pepe aldı bi ton para dedim ama dinlemedi kucağına tut diye verince malum hemen pepe açılır..
Bırak onu tele müzik indirmiş..arabada aralarda pepe dinleyerek ve hatta söyleyerek gidiyoruz..
Ben daha cok diş kaşıyıcı yumuşak dokulu sesli oyuncaklar tercih ettim..birde bileklik oyuncağı aldım cok sevdi..
Eşim dün birde renkli bir araba almıştı kucağımızda yerde ittiritiyorz gidiyor..izliyor merakla..
İkeadan zeka geliştirici oyuncaklar aldım ama henüz erken belki 9. Aya doğru oturursa verebilrim
Nesli öksürük şurubundan bi gece bi gündüz ver ..şükür 4 kere içtim ben geçti.
Sıfır uyku gibisi yok..
Milupanın kuşburnunu almıştım..iğrençti..koca bir bardak içiyorum
Çok yazdım hatta doğrudan ciddi.ciddi hiç yazmamıştım
Ne oluyo bana

Selam kızlar. Oğlumla çok büyük bir kaza atlattık . Kucağımda oğlum bahçeye uniyrdk merdivenlerden kaydın iki üç basamak kayıp popo üstü yere düştüm kolum kötü sıyrıldı ve popo kemiklerm ağrıyo. Çok şükür oğluma bise olmadı ama çok korktu o kadar sgladibki herkes sesine ciktio

Hanımlar merhaba..Şubat görünümlü Ocak annesiyim..erken doğum yaptım..şimdi izmirli annelere sesleniyorum..doktor tavsiyeleriniz lütfen..

Yardımlarınız için teşekkürler

Çoook geçmiş olsun, işte bu benim en çok korktuğum şey. Kucağımda kızım varken kaymak, düşmek, bir yere çarpmak. Aman Allah esirgesin hepimizi.

Cook geçmiş olsun arkadaşım Allah korusun

birickm @Surrender çok gecmis olsun.

Bugün nohut kadar haşlanmış yumurta sarisini bir çay kaşığı yoğurtla ezip verdim :) bakalim alerji yapacak mi..

Oyuncak mevzusuna gelince, benim kızım içi hava dolu buzdolabı posetine bayılıyor:)
Hem kocaman, hem hafif, hem temiz, hem yumuşak :)
İç içe geçen taslar, buyukten küçüğe renkli halkalar, delikten geçirilip atılan geometrik şekiller faydalı ilk oyuncaklar olabilir.

Son düzenleme:
ya o değilde beybıyle uçağa 2 kez bindim ve bu seferde bincem ama çok tırsıyorum kızlar ya ağlarsa susturamassam diye ozaman 2 aylıktı şimdi nasıl birşeyle karşılaşıcagımı bilmiyorum
Aman ağlarsa ağlasın bebek bu ne yapalım yani bizde cumartesi binecez 4.5 aylık olduk 2.5 aylıkken bindik iyiydi bi sıkıntı yaşanmadı
Benim için aglamasindan çok emmesı düşündürücü kalkarken inerken emsinlerde inşallah

Daha önce yoğurt vermıs miydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…