- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.161
Bende ayni cumleyi kuracaktim 2,5 saatte falan istiyor benimkiBenimki de 1saat en fazla 1.5 saatte meme istiyor. Yenidogan gibi oldu. Doymuyorlar mı acaba
Üzüldüm canım yaLollapollosaa yeni dr la tanıştık bir o kadar hoduk çıktı ilgisiz alakasız yeliz hanımın söylediklerinin tam tersini söyledi tabi uygularmiyim bilmiyorum artık umut cinarlidaki yeni dr da
Selam kızlar. Oğlumla çok büyük bir kaza atlattık . Kucağımda oğlum bahçeye uniyrdk merdivenlerden kaydın iki üç basamak kayıp popo üstü yere düştüm kolum kötü sıyrıldı ve popo kemiklerm ağrıyo. Çok şükür oğluma bise olmadı ama çok korktu o kadar sgladibki herkes sesine ciktio
Cook geçmiş olsun arkadaşım Allah korusunSelam kızlar. Oğlumla çok büyük bir kaza atlattık . Kucağımda oğlum bahçeye uniyrdk merdivenlerden kaydın iki üç basamak kayıp popo üstü yere düştüm kolum kötü sıyrıldı ve popo kemiklerm ağrıyo. Çok şükür oğluma bise olmadı ama çok korktu o kadar sgladibki herkes sesine ciktio
Aman ağlarsa ağlasın bebek bu ne yapalım yani bizde cumartesi binecez 4.5 aylık olduk 2.5 aylıkken bindik iyiydi bi sıkıntı yaşanmadıya o değilde beybıyle uçağa 2 kez bindim ve bu seferde bincem ama çok tırsıyorum kızlarya ağlarsa susturamassam diye ozaman 2 aylıktı şimdi nasıl birşeyle karşılaşıcagımı bilmiyorum
Daha önce yoğurt vermıs miydinbirickm @Surrender çok gecmis olsun.
Bugün nohut kadar haşlanmış yumurta sarisini bir çay kaşığı yoğurtla ezip verdim :) bakalim alerji yapacak mi..
Oyuncak mevzusuna gelince, benim kızım içi hava dolu buzdolabı posetine bayılıyor:)
Hem kocaman, hem hafif, hem temiz, hem yumuşak :)
İç içe geçen taslar, buyukten küçüğe renkli halkalar, delikten geçirilip atılan geometrik şekiller faydalı ilk oyuncaklar olabilir.
Aynen arkadaşım.Kızlar okudum alıntı yapamadım bebekler için SU konuşulmuş Dr bana kendi ictiginiz sudan verin kaynatmayin dedi...Bende cam sisiedeki sulardan veririm diye düşünmüştüm
Evet cnm verdim (yani bir ogunde 3 çay kasigi kadar). Problem olmadı.Daha önce yoğurt vermıs miydin
Tamam canım bende tepki verirse karistirmasaydin diyecektim siz gecmişsiniz bile yoğurt tan maşallahEvet cnm verdim (yani bir ogunde 3 çay kasigi kadar). Problem olmadı.
Pastorize günlük sütten mayalamistim
Yoğurt muhteşem bir "ilk" ek besin tercihi..Tamam canım bende tepki verirse karistirmasaydin diyecektim siz gecmişsiniz bile yoğurt tan maşallah
Evet iste bizim de arka bel kismini öyle yaptiPremium care 4un bu gobek kismi kupkuru yapmis cocugun cildini ya sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?