2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki buyuyunce biraz ilerletti,kanepeye birakiyorum yarim saat bazen 1saat uyuyo gunduz. Eskiden kucagimdan indigi an uyanirdi!! Ama katiliyrm kokuyoruz artik babalar gitsin yesin icsin uyusun dus alsin,anne boyle pehh beklesin

Herifler doğuştan rahat yaa. Adama diyorum ki iki akşamdır çocuğa 1saat deliksiz bak zirt pirt kosma peşime her agladiginda ağda yapıcam.. adam diyor ki boşver uğraşma

Boşver diyi yaa

Senin yazdığını şimdi okuyorum cnm aynı şeyi yazmıştım bu kadar olur
ya sorma bi kac gundur vardi ama bugun tavan yapti ya... Toplasan dolu dolu 3 bez cisliydi hey gidi 8-9 bez degistiriyodum be...

22.5-26,5 hafta arasi gibi. Bende bi program var haber veriyo, aciklamali vs. 3 gundur imanimi gevredi benimki. Bugun haber veriyo takvim firtinali gunlere girmisiz, 1 ay boyleymisiz. Uzaklik ve yakinlik kavramini anlamaya basliyormis, iliskileri ayirt ediyolarmis. Az bisey ondan uzaklasinca aglamaya baslamalari bu ara normalmis
3 numara sıkmiyor cnm
bok cikmiyormu sirta

nabberrrrr... Herifin g"öt kesildi be 11 jaziranda mıştayız bebi mışta
Bak simdi, adam geldi aksam, yemegi hazirlandi kaldirildi, minnos yikandi doyuruldu, uyutuldu. mutfaga girildi bastan asagi toparlandi. Iki makine camasir yikandi asildi. Heee birde bu minnos bana hayatimda ilk defa yogurt yaptirdi sence nasilim canim?

Bende... Herşey bi yana sokak ortasında deli gibi kaşıntı ve kaşıyamamak bida mantar olmamaya yeminim var yeminim vaaarrrr elalem ne dersede yemiiiiiiiniiiim vaurrr
zaten bır kere bulastıysa ıyılesmıyor kı... cok kısa süre ilaçlarla düzelıyor sonra nüksedıyor tekrar.

oyun halısını kaldırdıktan sonra cocuk dönmeye başladı :=) alanı dardı ve sürekli kafası havadaydı.
ama çok işime yaradı hakkını yıyemem halının
Benim koca got de ne ogrendiyse orda ogrendi, aldigim en mantikli ise yarayan sey kesinlikle. Bu arada sukur ilk defa dun dondu oda oyun halisinda, daha dogrusu kaya kaya alt taraflarinda Kafasini boyle kaykiltiyomu sur seninkide ay cok seker oluyorlar ya

aynen, çok iş gördü oyun halısı. altını bile orada actım :=)
kafasını napıyo mu anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…