- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.381
Neslihan uzat kulağını kaç kilo olduğumu soylicem. Kimse duymasın. Herkes göbek derdinde..
Benimki buyuyunce biraz ilerletti,kanepeye birakiyorum yarim saat bazen 1saat uyuyo gunduz. Eskiden kucagimdan indigi an uyanirdi!! Ama katiliyrm kokuyoruz artikbabalar gitsin yesin icsin uyusun dus alsin,anne boyle pehh beklesin
Yahu kaç gün oldu siz gideli. Eşin mesleği bıraktı zaar :)
ya sorma bi kac gundur vardi ama bugun tavan yapti ya... Toplasan dolu dolu 3 bez cisliydiSenin yazdığını şimdi okuyorum cnm aynı şeyi yazmıştım bu kadar olur
22.5-26,5 hafta arasi gibi. Bende bi program var haber veriyo, aciklamali vs. 3 gundur imanimi gevredi benimki. Bugun haber veriyo takvim firtinali gunlere girmisiz, 1 ay boyleymisiz. Uzaklik ve yakinlik kavramini anlamaya basliyormis, iliskileri ayirt ediyolarmis. Az bisey ondan uzaklasinca aglamaya baslamalari bu ara normalmis21 ve 23 haftalar arası bi tane büyüme atağı varmış
Ondan geçiriyoruz galiba
Iki gündür mahfoldum
Uyuyacağı zaman çığlık çığlığa ağlıyor
Bugün beş saat sonunda yorgun düştüde öyle uyudu
bok cikmiyormu sirta3 numara sıkmiyor cnm
Bende yeni bir oyun halisi istiyorum gittikce kuculuyo bide tek birakamiyorum artik hergun deviriyo basina ayaklariyla, asabi baby
Bak simdi, adam geldi aksam, yemegi hazirlandi kaldirildi, minnos yikandi doyuruldu, uyutuldu. mutfaga girildi bastan asagi toparlandi. Iki makine camasir yikandi asildi. Heee birde bu minnos bana hayatimda ilk defa yogurt yaptirdinabberrrrr... Herifin g"öt kesildi be 11 jaziranda mıştayız bebi mışta
Bende... Herşey bi yana sokak ortasında deli gibi kaşıntı ve kaşıyamamakbende aynı sebepten dolayı girmiyorum
Yokda zayif olan senmiydin kiaz topikteb atilmadinmi sen halaa
Bi yandanda sur'un dedigi gibi gerek yok artik bea26 parça rakamlı sayılı pahalı be ama bi taşınayımda olmadı salonu onla kaplarım
Yokda zayif olan senmiydin kiaz topikteb atilmadinmi sen halaa
Bende... Herşey bi yana sokak ortasında deli gibi kaşıntı ve kaşıyamamakbida mantar olmamaya yeminim var yeminim vaaarrrr elalem ne dersede yemiiiiiiiniiiim vaurrr
Bodrum bodrumYazliklari yikandi ütülendi beyefendinin kisliklarini kaldirdim.. Bodrum yaniyor
Tamam hepsini al seni olsun kizzzTamam yaaver senin fazla kilolari ben alicam yer var bende. Barıştık mı
zaten bır kere bulastıysa ıyılesmıyor kı... cok kısa süre ilaçlarla düzelıyor sonra nüksedıyor tekrar.Bende... Herşey bi yana sokak ortasında deli gibi kaşıntı ve kaşıyamamakbida mantar olmamaya yeminim var yeminim vaaarrrr elalem ne dersede yemiiiiiiiniiiim vaurrr
oyun halısını kaldırdıktan sonra cocuk dönmeye başladı :=) alanı dardı ve sürekli kafası havadaydı.Bi yandanda sur'un dedigi gibi gerek yok artik bea
Tamam hepsini al seni olsun kizzz
Benim koca got de ne ogrendiyse orda ogrendi, aldigim en mantikli ise yarayan sey kesinlikle. Bu arada sukur ilk defa dun donduoyun halısını kaldırdıktan sonra cocuk dönmeye başladı :=) alanı dardı ve sürekli kafası havadaydı.
ama çok işime yaradı hakkını yıyemem halının
Ben benimkileri vercem sana sadece benimki iki kisiye bedel ama sulememmHepsini bana vermeyin kıaaaz. Bi kişi daha vardı acık da ona verin. Kimdi ama onu bulmak lazım. Pembe ajan dediydi :))
Allaha cok sukur benim bi sikintim olmadi bir dahazaten bır kere bulastıysa ıyılesmıyor kı... cok kısa süre ilaçlarla düzelıyor sonra nüksedıyor tekrar.
aynen, çok iş gördü oyun halısı. altını bile orada actım :=)Benim koca got de ne ogrendiyse orda ogrendi, aldigim en mantikli ise yarayan sey kesinlikle. Bu arada sukur ilk defa dun donduoda oyun halisinda, daha dogrusu kaya kaya alt taraflarinda Kafasini boyle kaykiltiyomu sur seninkide ay cok seker oluyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?