- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.401
Ben benimkileri vercem sana sadece benimki iki kisiye bedel ama sulememm
zaten bır kere bulastıysa ıyılesmıyor kı... cok kısa süre ilaçlarla düzelıyor sonra nüksedıyor tekrar.
daha minik bebek napacak puzzle oyun halıısnı? eşim yegenıne aldı e bebekten. 3 yasındaSiz gece gece beni mi sınıyonuz atom ve sör
Puzzle oyun halısı dedim... Şıngırdaklı oyun alanı demedim
Kaynanaın çekyatındayım zati .. Bi sinek vız vız dönüp duruyo
Oğlan 6 kez ağladı uyuyamadı ...
Sinirim hat safhada
Nasil anlatayim ben kafasinin arkasindayim ornegin, kafasini geri atip yan ceviriyo bana bakiyo yamuk bi sekildeaynen, çok iş gördü oyun halısı. altını bile orada actım :=)
kafasını napıyo mu anlamadım?
1+1 e cıkıcam ya.. Boşuna metrekare hesabına halı almıuım dedim .. Minnoş emeklicek yadaha minik bebek napacak puzzle oyun halıısnı? eşim yegenıne aldı e bebekten. 3 yasında
biraz büyüsün alırsın acelen nezaten ala ala evde yer kalmadı bee
Benimkide iki gündür fena valka dun kustü bana bir saat konusmadi gece ateskendi öksürük var su anda iyi cok sukur biraz burnu tikali ben niye zayiflayamiyom anacim emzirmesem sıkı diyet yapacamds sut gider diye yspamiyom netcem benAhahah sçtık desene
Olsun ben eritirim onları bu zillinin peşinde. Benim zilli gitgide fenalaşıyor yaa. Uyumak bilmez.. habire gezmek ister..
anladım.Nasil anlatayim ben kafasinin arkasindayim ornegin, kafasini geri atip yan ceviriyo bana bakiyo yamuk bi sekilde
Yahu anladik. Ser battaniyeyi yere isteSiz gece gece beni mi sınıyonuz atom ve sör
Puzzle oyun halısı dedim... Şıngırdaklı oyun alanı demedim
Kaynanaın çekyatındayım zati .. Bi sinek vız vız dönüp duruyo
Oğlan 6 kez ağladı uyuyamadı ...
Sinirim hat safhada
acaba aynı şeyden mı bahsedıyoruz1+1 e cıkıcam ya.. Boşuna metrekare hesabına halı almıuım dedim .. Minnoş emeklicek ya
Bide al halı batıya götür git
Kartlar patladı herif bişi aldırmıyor
Anca 2 tişört alabildim kendime
Masallah, sen diyonya nazar degiyo diye ben dememistim o zaman, benimkide dogdugundan beri kafasini dik tutabiliyo annem falan cok sasirmisti hatta. Demedim, artik diyebilirim, ki dusun bizim bebeler 37,5 haftada dogduanladım.
onu benımkı uzun süredir yapıyor. garip huyları var; kucakta asla yatıramazsın
kucagına aldıgında sırtı dönük olmayacak, senınle aynı yönde olacak o da ızleyecek etrafı.
maşallah diyeyim zaten dogdugunda kafası dikti söylemıstım size
bi kere olsun omzuma yatıramadım
Sen arkadasın o önde atıyor yamuk yana sağ kafa ile sol kafası sabitken ben öne doğru eğilirken alttan sokuyor eli kafayı ben tutarken o yana kaykılıyorNasil anlatayim ben kafasinin arkasindayim ornegin, kafasini geri atip yan ceviriyo bana bakiyo yamuk bi sekilde
kız çocukları fena oluyor ondandırMasallah, sen diyonya nazar degiyo diye ben dememistim o zaman, benimkide dogdugundan beri kafasini dik tutabiliyo annem falan cok sasirmisti hatta. Demedim, artik diyebilirim, ki dusun bizim bebeler 37,5 haftada dogdu
Yahu anladik. Ser battaniyeyi yere isteyalniz benimkide oyle 3 gecedir, 3 gundur. Fevkaladenin fevkinde Demin yazdim okudunmu firtinali gunlere girmisiz uzaklik yakinlik ve iliskiler kavramlarini ogreniyolarmis, mutfaga tuvalete gidince ondan agliyolarmis 1 gun var seninkiyle arasi
Benimkide iki gündür fena valka dun kustü bana bir saat konusmadi gece ateskendi öksürük var su anda iyi cok sukur biraz burnu tikali ben niye zayiflayamiyom anacim emzirmesem sıkı diyet yapacamds sut gider diye yspamiyom netcem ben
acaba aynı şeyden mı bahsedıyoruz
sen puzzle seklınde olan gercek halıdan mı bahsedıyorsun yoksa?
bunu alıp odaya halı yapacan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?