2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

daha minik bebek napacak puzzle oyun halıısnı? eşim yegenıne aldı e bebekten. 3 yasında
biraz büyüsün alırsın acelen ne zaten ala ala evde yer kalmadı bee

Kızlaarr kızlar kaç günlerdir giremiyorum tonlarca mesaj birikmiş okuyamadım walla herkeşler iyidir inşallah
Misafirler geldi gitti. Benim oğlan çıldırdı bu aralar ne doğru dürüst uyuyo ne duruyo ne oturuyo amann.. ptesi aşı olmuştu azcık nazını çekeyim idare edeyim yazıktır desim şimdi beni parmağında oynatıyo el ele göz göze oturuyoruz oynuyoruz sürekli konuşuyoruz tufaalete bilem zor gidiyorum yahu niydecüükk

daha minik bebek napacak puzzle oyun halıısnı? eşim yegenıne aldı e bebekten. 3 yasında
biraz büyüsün alırsın acelen ne zaten ala ala evde yer kalmadı bee
1+1 e cıkıcam ya.. Boşuna metrekare hesabına halı almıuım dedim .. Minnoş emeklicek ya
Bide al halı batıya götür git
Kartlar patladı herif bişi aldırmıyor
Anca 2 tişört alabildim kendime

Ahahah sçtık desene
Olsun ben eritirim onları bu zillinin peşinde. Benim zilli gitgide fenalaşıyor yaa. Uyumak bilmez.. habire gezmek ister..
Benimkide iki gündür fena valka dun kustü bana bir saat konusmadi gece ateskendi öksürük var su anda iyi cok sukur biraz burnu tikali ben niye zayiflayamiyom anacim emzirmesem sıkı diyet yapacamds sut gider diye yspamiyom netcem ben

Nasil anlatayim ben kafasinin arkasindayim ornegin, kafasini geri atip yan ceviriyo bana bakiyo yamuk bi sekilde
anladım.
onu benımkı uzun süredir yapıyor. garip huyları var; kucakta asla yatıramazsın
kucagına aldıgında sırtı dönük olmayacak, senınle aynı yönde olacak o da ızleyecek etrafı.
maşallah diyeyim zaten dogdugunda kafası dikti söylemıstım size
bi kere olsun omzuma yatıramadım

Yahu anladik. Ser battaniyeyi yere iste yalniz benimkide oyle 3 gecedir, 3 gundur. Fevkaladenin fevkinde Demin yazdim okudunmu firtinali gunlere girmisiz uzaklik yakinlik ve iliskiler kavramlarini ogreniyolarmis, mutfaga tuvalete gidince ondan agliyolarmis 1 gun var seninkiyle arasi

1+1 e cıkıcam ya.. Boşuna metrekare hesabına halı almıuım dedim .. Minnoş emeklicek ya
Bide al halı batıya götür git
Kartlar patladı herif bişi aldırmıyor
Anca 2 tişört alabildim kendime
acaba aynı şeyden mı bahsedıyoruz
sen puzzle seklınde olan gercek halıdan mı bahsedıyorsun yoksa?

Masallah, sen diyonya nazar degiyo diye ben dememistim o zaman, benimkide dogdugundan beri kafasini dik tutabiliyo annem falan cok sasirmisti hatta. Demedim, artik diyebilirim, ki dusun bizim bebeler 37,5 haftada dogdu

Nasil anlatayim ben kafasinin arkasindayim ornegin, kafasini geri atip yan ceviriyo bana bakiyo yamuk bi sekilde
Sen arkadasın o önde atıyor yamuk yana sağ kafa ile sol kafası sabitken ben öne doğru eğilirken alttan sokuyor eli kafayı ben tutarken o yana kaykılıyor
Ne len bu atom zeyno ile ne karıştırıyonuz

Masallah, sen diyonya nazar degiyo diye ben dememistim o zaman, benimkide dogdugundan beri kafasini dik tutabiliyo annem falan cok sasirmisti hatta. Demedim, artik diyebilirim, ki dusun bizim bebeler 37,5 haftada dogdu
kız çocukları fena oluyor ondandır
maşallah cadılara
bol bol adıyla seslenıyorum

2 gündürde bizde var o zaman ..

Yok yok yapma şimdi süt gitmesin. Sık dişini bitecek elbet. O zaman açlık grevine girersin ( :
Küsmek de bilirmiş şuna bak hele. Benimki de uyumuyor yaa 10 dk uyudu bugün hep. Açlıktan ağlıyom bende anca incir suyu lactamil rezene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…