- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.421
Nesli kuzum .. Üzülme düşünme demek cok abes .. Allah şifa ve sabır versinPaşam öksürükten uyumuyor memeyi de almıyor beşik salliyorum bu gece de sabahlarim uykusuz her gece bir sigara iciyim eslik edermisiniz bana
He yabunu alıp odaya halı yapacan yaniyaww hee
Eniştem içiyor ,2 ablam ,Pembegül mustafa aaa rakı yanında kocam aaa dünür amca aaa eniştem ablamın eşi olan aaaa kuzenlerim aaaa daha var baya içen var be sör napcankikızlar, sigara içen var mı?
Valla benimki oyslaniyor masallah besiginde yerde abusiyle konusuyor elimi yikayip damagina suruyom au geveliyo azinda bişiler. Valla kustu ya bildigin uyumadi dun hicYok yok yapma şimdi süt gitmesin. Sık dişini bitecek elbet. O zaman açlık grevine girersin ( :
Küsmek de bilirmiş şuna bak hele. Benimki de uyumuyor yaa 10 dk uyudu bugün hep. Açlıktan ağlıyom bende anca incir suyu lactamil rezene..
Bildigin baba-ogul gibi bizde ana-kiz guresiyozSen arkadasın o önde atıyor yamuk yana sağ kafa ile sol kafası sabitken ben öne doğru eğilirken alttan sokuyor eli kafayı ben tutarken o yana kaykılıyor
Ne len bu atom zeyno ile ne karıştırıyonuz
Bende :) bakmaya basladi masallah :)kız çocukları fena oluyor ondandır
maşallah cadılara
bol bol adıyla seslenıyorum
Bildigin baba-ogul gibi bizde ana-kiz guresiyoz
bunu alıp odaya halı yapacan yaniyaww hee
Paşam öksürükten uyumuyor memeyi de almıyor beşik salliyorum bu gece de sabahlarim uykusuz her gece bir sigara iciyim eslik edermisiniz bana
Guresir tabi onu eksik yazmisimana oğulda güreşir
enişten ve dünür amca emziriyor mu?Eniştem içiyor ,2 ablam ,Pembegül mustafa aaa rakı yanında kocam aaa dünür amca aaa eniştem ablamın eşi olan aaaa kuzenlerim aaaa daha var baya içen var be sör napcanki
Gayinnanda izmirdemi gi ?Ağzına sıçtttt .... Ğımın sineği bi yürü git başımızdan
Kesin kaynana getirip koydu .. Detan bile yok
enişten ve dünür amca emziriyor mu?
G
Valla benimki oyslaniyor masallah besiginde yerde abusiyle konusuyor elimi yikayip damagina suruyom au geveliyo azinda bişiler. Valla kustu ya bildigin uyumadi dun hic
sen pasif içiciymişsin zaten. allah rahmet eylesın, mekanı cennet olsun
Aha yakaladım
No smokingg.. 18 ay oldu..
Öncesinde 4 yıldır içmiyordum.. Sonra babacığıma kederden 6 ay içtim hemde 2 paket ..sonra bıraktım ve 18 ay ..zıkkım şey
Aydın daGayinnanda izmirdemi gi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?