2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aha yakaladım
No smokingg.. 18 ay oldu..
Öncesinde 4 yıldır içmiyordum.. Sonra babacığıma kederden 6 ay içtim hemde 2 paket ..sonra bıraktım ve 18 ay ..zıkkım şey
Ben 13 yil ictim. Hamilelikte tiksinip biraktim, bu sabah cam acikken disardan kokusu girdi, hala tiksiniyomusum, hele sicakta hic cekilmiyor ama sut isi bitince 1-2 captain black icerim yani

Bende hep diyorum ki ablası abisi olsa oyalardi onu bebekler çocukları çok seviyor yeğenlerimden biliyorum. Eşim de diyorki kızçeyi abla yapalım
Dötümüzü doğrulttuk da kardeşi kaldı. .
He oldu diyeydinkeyifkeri yerinde tabii ise git gel yat kal ise git... hic demiyolar bu analar yoruldularmi anca gonussunlar yimag yiyemiyom ben herif diyeydin

Ben 13 yil ictim. Hamilelikte tiksinip biraktim, bu sabah cam acikken disardan kokusu girdi, hala tiksiniyomusum, hele sicakta hic cekilmiyor ama sut isi bitince 1-2 captain black icerim yani
1 tane bile içmem... İçi bok dolu anasını satayım.. Günde 2 paket bitiriyorum olmuşum 47 kilo 1.65 e ... Br gece bir rüya. Babacığım nefes alamıyorum diyor duman içinde .. Siz orda içtikçe ben nefes alamıyorum diyor ... Bırakışım oydu.. 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendik

He oldu diyeydinkeyifkeri yerinde tabii ise git gel yat kal ise git... hic demiyolar bu analar yoruldularmi anca gonussunlar yimag yiyemiyom ben herif diyeydin

Oğlan peşinde arsız. Maça götürcekmis. Herif kendine arkadaş arıyo anacım çocuk diil. Bu seninle avmde gezer biz maça gideriz diyo. Hayallere bak breh breh

En gicik oldugum sey. Butun eve sineklik yaptirdim ben. yinede dun vardi herhalde banyonin camindan giriyo
Ya böle zıııııııı diye bi ses anında feneri açıyom ama yok yok yok
Herif balkonda watsp grubı ile sesli mesajlaşıyo gelsin dört döndürcem onu evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…