- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.441
Sağollll sörrrr sağolllll...sen pasif içiciymişsin zaten. allah rahmet eylesın, mekanı cennet olsun
Ben 13 yil ictim. Hamilelikte tiksinip biraktim, bu sabah cam acikken disardan kokusu girdi, hala tiksiniyomusum, hele sicakta hic cekilmiyor
Aha yakaladım
No smokingg.. 18 ay oldu..
Öncesinde 4 yıldır içmiyordum.. Sonra babacığıma kederden 6 ay içtim hemde 2 paket ..sonra bıraktım ve 18 ay ..zıkkım şey
He oldu diyeydinBende hep diyorum ki ablası abisi olsa oyalardi onu bebekler çocukları çok seviyor yeğenlerimden biliyorum. Eşim de diyorki kızçeyi abla yapalım
Dötümüzü doğrulttuk da kardeşi kaldı. .
Ben 13 yil ictim. Hamilelikte tiksinip biraktim, bu sabah cam acikken disardan kokusu girdi, hala tiksiniyomusum, hele sicakta hic cekilmiyorama sut isi bitince 1-2 captain black icerim yani
Benimkide kardes pesindeBende hep diyorum ki ablası abisi olsa oyalardi onu bebekler çocukları çok seviyor yeğenlerimden biliyorum. Eşim de diyorki kızçeyi abla yapalım
Dötümüzü doğrulttuk da kardeşi kaldı. .
Hem arada aklina geliyo, hem hala tiksinti bitmis degil, boyle tuhaf biseybende gecen deneme yaptım. içemedim yaa bee
aynen öyle garip bişi.heleki muhabbet varsa arıyor insan.Hem arada aklina geliyo, hem hala tiksinti bitmis degil, boyle tuhaf biseyaman allah bir daha baslatmasin hazir kurtulmusken 1 sene oldu
1 tane bile içmem... İçi bok dolu anasını satayım.. Günde 2 paket bitiriyorum olmuşum 47 kilo 1.65 e ... Br gece bir rüya. Babacığım nefes alamıyorum diyor duman içinde .. Siz orda içtikçe ben nefes alamıyorum diyor ... Bırakışım oydu.. 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendikBen 13 yil ictim. Hamilelikte tiksinip biraktim, bu sabah cam acikken disardan kokusu girdi, hala tiksiniyomusum, hele sicakta hic cekilmiyorama sut isi bitince 1-2 captain black icerim yani
En gicik oldugum sey. Butun eve sineklik yaptirdim ben. yinede dun vardi herhalde banyonin camindan giriyoAydın da
Ve sivrisinek geliyor tepemize şimdi basıp ablama gitcem oda burda
Dimi...aynen öyle garip bişi.heleki muhabbet varsa arıyor insan.
He oldu diyeydinkeyifkeri yerinde tabii ise git gel yat kal ise git... hic demiyolar bu analar yoruldularmi anca gonussunlar yimag yiyemiyom ben herif diyeydin
aynen. hem arıyor hem ıstemıyorDimi...
sanki bazen derinnnn bir nefes çeksem tüm dertlerimi üflücem gibi
Benim evede gurmus herhalde iglusumu isirmis parmagindan bugun ilac taktim duvaraEn gicik oldugum sey. Butun eve sineklik yaptirdim ben. yinede dun vardi herhalde banyonin camindan giriyo
Aynen. Bende keyif agasiydimaynen öyle garip bişi.heleki muhabbet varsa arıyor insan.
Ya böle zıııııııı diye bi ses anında feneri açıyom ama yok yok yokEn gicik oldugum sey. Butun eve sineklik yaptirdim ben. yinede dun vardi herhalde banyonin camindan giriyo
kahve, güzel arkadaslar ve bol dedikoduAynen. Bende keyif agasiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?