- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.461
:)) sanki ustunden 10 yil gecmis gibi hissediyorum pembe...1 tane bile içmem... İçi bok dolu anasını satayım.. Günde 2 paket bitiriyorum olmuşum 47 kilo 1.65 e ... Br gece bir rüya. Babacığım nefes alamıyorum diyor duman içinde .. Siz orda içtikçe ben nefes alamıyorum diyor ... Bırakışım oydu.. 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendik
Baze terasa cıkarım yada gece balkona.yenide duş almışım... Oh.. Bir kahve elimde uzatırım ayakları heryer karanlıkla kaplı derken yakarım sigaramı diyecekken tırnak kemirmekaynen. hem arıyor hem ıstemıyor
öylece manyak bi arzu
Benimkide keşke kizimiz olsaydi diyor ben uc erkegin arasinda galdim ben neydem ilerde olur canim hsyirlisi eltimin ikincude kiz oldu ksynim diyor erkegi bukana kadan devamOğlan peşinde arsız. Maça götürcekmis. Herif kendine arkadaş arıyo anacım çocuk diil. Bu seninle avmde gezer biz maça gideriz diyo. Hayallere bak breh breh
Ülen ne tatlj geldi şimdi gözüme:)) sanki ustunden 10 yil gecmis gibi hissediyorum pembe...
Bugun pitiyle hayal kuruyoduk. Valla rakida geliyo aklima ne yalan diyimkahve, güzel arkadaslar ve bol dedikodu
ya da alkol. alkolu bıraktık kullanmıyoruz artık tabii
hayale bak. madem hayal viski olsun bence o daha keyifliBugun pitiyle hayal kuruyoduk. Valla rakida geliyo aklima ne yalan diyim
Atom emzirme bitsin... Alıcam rakımı balkona önüme mezelerimi ki sek içerim limon doğrarım yanınada tuzlu tuzlu ... Canım çekti beBugun pitiyle hayal kuruyoduk. Valla rakida geliyo aklima ne yalan diyim
Viski sevmem :) gecen esimin birasindan 2 yudum aldim itiraf ediyorumhayale bak. madem hayal viski olsun bence o daha keyifli
ya da bıra iç sen süt yapar
Tekila da severimAtom emzirme bitsin... Alıcam rakımı balkona önüme mezelerimi ki sek içerim limon doğrarım yanınada tuzlu tuzlu ... Canım çekti be
aman 2 yudumdan ne olacakViski sevmem :) gecen esimin birasindan 2 yudum aldim itiraf ediyorumama valla sut olur belki diye, 2 yudum bisey farkettirmedi tabi
sende de hiç rakıcı tipi göremıyorumAtom emzirme bitsin... Alıcam rakımı balkona önüme mezelerimi ki sek içerim limon doğrarım yanınada tuzlu tuzlu ... Canım çekti be
Benimkide keşke kizimiz olsaydi diyor ben uc erkegin arasinda galdim ben neydem ilerde olur canim hsyirlisi eltimin ikincude kiz oldu ksynim diyor erkegi bukana kadan devam
Gaz yapar diye korktum zeynoyaaman 2 yudumdan ne olacakiçeydin 1 bardak falan
Yok snam yok egitilmez bu cicukluna inmek lazimSenin işin de zor valla üç erkekle. Allah kolaylık versin. Ama bebeleri nasıl alıştırırsan öyle erkek olacaklar. Gocayı anası büyütüp vermiş sana. Onlar değişmiyor. Benimkini anası büyütememis mesela.. ben devam ediyom eğitime kaldığı yerden
sende de hiç rakıcı tipi göremıyorumne rakısı
miller iç sen
rakı senın neneçarpar seni
bir de sekmiş
rakı pek sevmem. tekilayla içsemsek rakıya tuzlu limon dopra bi iç kıaz . .. Adam rezil oluyor ben fondip isterken ..
Suyla asla içemem..cas cas yakıyor ya ... Offf be bide yanına müzeyyen senar
rakı pek sevmem. tekilayla içsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?