- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.481
babamın kızlarıyız biz
Rakı balık deniz
Bence bizde bu gobekler duruyoken aradan cikarmaliyizdiyorum ki keşke ikiz ya da üçüz olaydı
bak 6. aya gırdıkbi taşla bir sürü kuş vurmak isterdım.
öfff bir daha hamıle kalmak bana kabus gibi gelıyor
Bu ne cesaret atom ben bes sene tirstim dahada tirsiyordumda oglus tek kalmasin diyene gardas uaptimBence bizde bu gobekler duruyoken aradan cikarmaliyiz
Nasil bunaldiysak artikBugünde rakilar biralar cigaralar havada ucusuyor akşamdan beri
Emziren karilariz.. hayallere bak
onu da düşündüm. tam kilolar gıdecek. bebek fikri gelecek. biz kadınların işi çok zor yaaBence bizde bu gobekler duruyoken aradan cikarmaliyiz
sen yırttın benceBu ne cesaret atom ben bes sene tirstim dahada tirsiyordumda oglus tek kalmasin diyene gardas uaptim
diyorum ki keşke ikiz ya da üçüz olaydı
bak 6. aya gırdıkbi taşla bir sürü kuş vurmak isterdım.
öfff bir daha hamıle kalmak bana kabus gibi gelıyor
Deli cesaretiBu ne cesaret atom ben bes sene tirstim dahada tirsiyordumda oglus tek kalmasin diyene gardas uaptim
Oyle tabide sezeryani tadinca insan cesaret edemiyor hemensen yırttın bence
hiç konusma. yaş ilerledikçe tahammül sıfırlanıyor.. tam düzen kurmusken çocuk olursa hayat gercekten kötü gıdıyor belırlı bi süre.
canım birden fazla olursa zaten bakıcı tutarız bebekler kendıne gelınceye kadar.Ben de ikiz isterdim hep. İkiz olsun biri kız biri erkek olsun bi kerede çıksın aradan diye
Şimdi de diyorum ki aneaamm bi tanesi beni parmağında oynatıyo iki taneyle napardım zaten tiroid ve demir eksikliği mafediyo beni
Ammaaa göönümün bi köşesinde de duruyo o ikiz isteği niyeyse
Nasil bunaldiysak artikyanimda aslan kukruyo arkadas yana ceviriyom gene sirt ustu donuyo, birde evlenmeden evvel beraber uyumalarin hayalleri kurulur
narkoz güzel yaaOyle tabide sezeryani tadinca insan cesaret edemiyor hemen
Evet bende buyutup kendime bakmanin pesindeyim :)))onu da düşündüm. tam kilolar gıdecek. bebek fikri gelecek. biz kadınların işi çok zor yaa
2. düşündüğüm an adaklar adayacagım, hıdırellez günü kagıda üçüz resmı falan çizip denıze atıcam
bak hıdırellezi hafıfe alma, ne dıledıysem oldu
ondan sonra tamamen hayatıma bakabılırım
Bu ne cesaret atom ben bes sene tirstim dahada tirsiyordumda oglus tek kalmasin diyene gardas uaptim
Bana baya bi az doz uygulamislar nesli canli kesmediler ama, cok cabuk ayildim anlatmiyimda hatirlamiyim simdi, benim sezaryenimde kotu gecti malesef...Oyle tabide sezeryani tadinca insan cesaret edemiyor hemen
Vallabenim ebem gitti korkutmak istemem ama ikincisicok zor oluyo sezeryanda ben nefes alsmadim uyanirken zor uyandirdilar gizlerim kapali duyuyorum ama nefes alsmiyordumnarkoz güzel yaa
Zaten onun yuzunden bende dusunuyom boyleAtom niyeti bozmuş bencebeyine haber uçuralım
hamilelik süreci, dogum ve sonrası kabu sresmen bana göre. aradan cıkarma derdındeyım :=)Evet bende buyutup kendime bakmanin pesindeyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?