2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bence bizde bu gobekler duruyoken aradan cikarmaliyiz
onu da düşündüm. tam kilolar gıdecek. bebek fikri gelecek. biz kadınların işi çok zor yaa
2. düşündüğüm an adaklar adayacagım, hıdırellez günü kagıda üçüz resmı falan çizip denıze atıcam
bak hıdırellezi hafıfe alma, ne dıledıysem oldu
ondan sonra tamamen hayatıma bakabılırım

Bu ne cesaret atom ben bes sene tirstim dahada tirsiyordumda oglus tek kalmasin diyene gardas uaptim
sen yırttın bence
hiç konusma. yaş ilerledikçe tahammül sıfırlanıyor.. tam düzen kurmusken çocuk olursa hayat gercekten kötü gıdıyor belırlı bi süre.

diyorum ki keşke ikiz ya da üçüz olaydı
bak 6. aya gırdık bi taşla bir sürü kuş vurmak isterdım.
öfff bir daha hamıle kalmak bana kabus gibi gelıyor

Ben de ikiz isterdim hep. İkiz olsun biri kız biri erkek olsun bi kerede çıksın aradan diye
Şimdi de diyorum ki aneaamm bi tanesi beni parmağında oynatıyo iki taneyle napardım zaten tiroid ve demir eksikliği mafediyo beni

Ammaaa göönümün bi köşesinde de duruyo o ikiz isteği niyeyse

canım birden fazla olursa zaten bakıcı tutarız bebekler kendıne gelınceye kadar.
ötekı türlüsü akıl işi değil
hakkımızda hayırlısı olsun

Nasil bunaldiysak artik yanimda aslan kukruyo arkadas yana ceviriyom gene sirt ustu donuyo, birde evlenmeden evvel beraber uyumalarin hayalleri kurulur

Bi aslan da bende var. Dondur dondur istersen kırk takla attir her şekilde kukreyebiliyo o diil de adamı başka odaya attık biz kıcceyle yatıyoz bi süredir. Ne zaman bilinclenip alışır bu duruma acep

Evet bende buyutup kendime bakmanin pesindeyim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…