2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Vallabenim ebem gitti korkutmak istemem ama ikincisicok zor oluyo sezeryanda ben nefes alsmadim uyanirken zor uyandirdilar gizlerim kapali duyuyorum ama nefes alsmiyordum
kaderde ne varsa o olur nesli. sonucta elımızde olmayan tek şey ölüm. saatımız belli
ne eksık ne fazla.

kaderde ne varsa o olur nesli. sonucta elımızde olmayan tek şey ölüm. saatımız belli
ne eksık ne fazla.
oylle tstlim ama olsem o kadar aci cejermiydim bilmiyorum ilki cok rahat olmustu ama bunda çok zorlandım gaturladikca nefesim gidiyomus gibi oluyi neyse atkattik artik allah herkrsin gönlünce versin

Kızlaaar kızlar şimdiii konularla pek alakası yok ammaaa tatile gitmeyi düşünen var mı ?
Tam gidelim diyorum. Sonra dusunemiyorum, minnos icin guzel, baba icin super, ama bizim icin tam bir eziyete donusur muhtemelen. Bi delilik yapmazsam bu sene dusunmuyorum

ben 4 cm acıklıkla sez. girdim. bıraz yürüsem bebek kendılıgınden cıkacakmıs doktor dedı. sırf öyle olmasın dıye yattım yaa
herkesın korkusu farklı işte

Benimki de bi türlü açılmadı arkadaş saatlerce suni sancı yedim ıkındım sıkındım yırtındım bağırmaktan sesim kısıldı 12 saat sonunda sezeryan
Ama sezeryanım güzel geçti tepemdekiler canlı yayın anlattılar herşeyi azzz sonraaaa bebeğin çıkıyor.. işte çıktııı ay çok tatlııı..

Ve sonra onu görüyorum

Sorma yaa zaten zor uyutuyorum oğluşu babası kükredikçe mızıldanıyo. Ben de kaç gündür kovuyorum da gitmiyo

Bi kaç gün daha kov. En sonunda pes edip gidiyorlar

Biz bayramda gitmeye niyetlendik ama bebişle nasıl olur bilemiyorum

Bizimki ağustos sonu 7bucuk aylık olacak. Beni sadece yolculuk ürküttü karar verirken. Bence çok zevkli olur. Güzel bi deneyim olacak bebişlerimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…