- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.501
Ben yataga alma taraftari degilim niyeyseBi aslan da bende var. Dondur dondur istersen kırk takla attir her şekilde kukreyebiliyoo diil de adamı başka odaya attık biz kıcceyle yatıyoz bi süredir. Ne zaman bilinclenip alışır bu duruma acep
Aynen surhamilelik süreci, dogum ve sonrası kabu sresmen bana göre. aradan cıkarma derdındeyım :=)
Bana baya bi az doz uygulamislar nesli canli kesmediler ama, cok cabuk ayildim anlatmiyimda hatirlamiyim simdi, benim sezaryenimde kotu gecti malesef...
kaderde ne varsa o olur nesli. sonucta elımızde olmayan tek şey ölüm. saatımız belliVallabenim ebem gitti korkutmak istemem ama ikincisicok zor oluyo sezeryanda ben nefes alsmadim uyanirken zor uyandirdilar gizlerim kapali duyuyorum ama nefes alsmiyordum
Ben yataga alma taraftari degilim niyeyse
Bende mictirmamak icin kabul etmedim suni sanciyi, baska yerden micildiBende bi daha hayatta normal yapmam
Agzima mıçıldı.
Bende hiçç değildim yaane ara bu hale geldik anlamadım valla
oylle tstlim ama olsem o kadar aci cejermiydim bilmiyorum ilki cok rahat olmustu ama bunda çok zorlandım gaturladikca nefesim gidiyomus gibi oluyi neyse atkattik artik allah herkrsin gönlünce versinkaderde ne varsa o olur nesli. sonucta elımızde olmayan tek şey ölüm. saatımız belli
ne eksık ne fazla.
Bahsettiğiniz aslanlardan bende de var amaa ben sizin kadar kibar olamıyorum artık dürte dürte bi hal oldum adamı
Kızlaaar kızlar şimdiii konularla pek alakası yok ammaaa tatile gitmeyi düşünen var mı ?
Ne kibari anacim odadan kovdum adami kizi uyandırıyon diyeo da kızın aglamasindan uyanıyormus hasbam
Sorma yaa zaten zor uyutuyorum oğluşu babası kükredikçe mızıldanıyo. Ben de kaç gündür kovuyorum da gitmiyo
ben 4 cm acıklıkla sez. girdim. bıraz yürüsem bebek kendılıgınden cıkacakmıs doktor dedı. sırf öyle olmasın dıye yattım yaa
herkesın korkusu farklı işte
Tam gidelim diyorum. Sonra dusunemiyorum, minnos icin guzel, baba icin super, ama bizim icin tam bir eziyete donusur muhtemelen. Bi delilik yapmazsam bu sene dusunmuyorumKızlaaar kızlar şimdiii konularla pek alakası yok ammaaa tatile gitmeyi düşünen var mı ?
ben 4 cm acıklıkla sez. girdim. bıraz yürüsem bebek kendılıgınden cıkacakmıs doktor dedı. sırf öyle olmasın dıye yattım yaa
herkesın korkusu farklı işte
Sorma yaa zaten zor uyutuyorum oğluşu babası kükredikçe mızıldanıyo. Ben de kaç gündür kovuyorum da gitmiyo
Biz bayramda gitmeye niyetlendik ama bebişle nasıl olur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?