2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tam gidelim diyorum. Sonra dusunemiyorum, minnos icin guzel, baba icin super, ama bizim icin tam bir eziyete donusur muhtemelen. Bi delilik yapmazsam bu sene dusunmuyorum

Aynı şeyleri burda da yaşıyoruz atom en azından ortam değişikliği olur bi nefes alırım belki 2 dk diyorum..

Bi kaç gün daha kov. En sonunda pes edip gidiyorlar

Bizimki ağustos sonu 7bucuk aylık olacak. Beni sadece yolculuk ürküttü karar verirken. Bence çok zevkli olur. Güzel bi deneyim olacak bebişlerimizle

Bizim bayramdan sonra iznimiz olmayabilir. Oğluş 5 buçuk aylık olacak. Gezmeyi pek sever iyi olur ammaa denize acık acık kıyıdan da olsa sokabilemez miyiz acaba şöyle bacaklarını falan bilmiyorum enfeksiyon kaparsa diye de korkuyorum. 15 gün sonra kontrolde sorcam dr a olmadı kumsalda birimiz yawruyla oynar birimiz denize girer sırayla hallederiz. Amaaa değişiklik istiyorum yaa ihtiyacım var..

Kiźceyi emzirdim de geldim

Bizim dr 6aydan sonra sokabilirsin dedi. Aman hoş dalıp çıkmayacaklar ya azıcık azıcık sokucaz zaten. Benim kardeşim 3aylikti temmuzda atmıştı annem denizin ortasına. Temiz bi yerse sorun yok bence. Zaten içinde duracağı 5dk. Bende değişiklik istiyorum yaa. Çok bunaldim artık.

Neydim yaw kilodan nefesmi alabiliyim bide burunda et vaa

Aldır onu sen anacim rahatla

evet. kafası hariç düşünüyorum.
Yaa ben de düşünüyodum da 6 ay dolunca aşıları da tamamsa sokulabilir yazıyodu bir dr bir yerde. Başka bir yerde de denizin çok temiz olması gerektiği yoksa mikrop kapıp idrar yolu enfeksiyonu ya da ishal olabileceği yazıyordu tedirgin oldum ben de..
Dr a da soralım bakalım ne dicek

Evet onu aldircim birde kilo vercim ondan sonra ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…