- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.521
Tam gidelim diyorum. Sonra dusunemiyorum, minnos icin guzel, baba icin super, ama bizim icin tam bir eziyete donusur muhtemelen. Bi delilik yapmazsam bu sene dusunmuyorum
Anayım ben bi gıdımcık uykum var horlama hakkına sahibim deKizlar guleceksinix ama tam tersi herif beni kovuyo odadan hirluyom diye
Kizlar guleceksinix ama tam tersi herif beni kovuyo odadan hirluyom diye
Anayım ben bi gıdımcık uykum var horlama hakkına sahibim de
Insallah... Ben pek cesaret edemiyomAynı şeyleri burda da yaşıyoruz atom en azından ortam değişikliği olur bi nefes alırım belki 2 dk diyorum..
Bi kaç gün daha kov. En sonunda pes edip gidiyorlar
Bizimki ağustos sonu 7bucuk aylık olacak. Beni sadece yolculuk ürküttü karar verirken. Bence çok zevkli olur. Güzel bi deneyim olacak bebişlerimizle
Neydim yaw kilodan nefesmi alabiliyim bide burunda et vaaGüldüm valla nesli. Allah iyiligini versin :)) insanlik hali olur tabi
Sen daha çok horluyosun da ben sana kıyıp uyandıramıyorum senin şu yaptığına bak cık cık cık de trip atDiyyom amma govuyo
Kizlar guleceksinix ama tam tersi herif beni kovuyo odadan hirluyom diye
Sen daha çok horluyosun da ben sana kıyıp uyandıramıyorum senin şu yaptığına bak cık cık cık de trip at
bayramdan sonra gidicez.Kızlaaar kızlar şimdiii konularla pek alakası yok ammaaa tatile gitmeyi düşünen var mı ?
Birde kizmiyormu kendisi icine fil kacmis gibi horlayinca ben bişi demiyom amaiyi yapıyorsun
hep erkekler mı yapacak
bayramdan sonra gidicez.
evet. kafası hariç düşünüyorum.Bebişi denize sokcan mı sör napcan
e sende söyle. kabul etmıyorsa kameraya cek bi daha gıkını cıkaramazBirde kizmiyormu kendisi icine fil kacmis gibi horlayinca ben bişi demiyom ama
aynen. çok tırsıyordum.Ay ben normskden cok korkuyirdum olmadi allahtan
Bizim bayramdan sonra iznimiz olmayabilir. Oğluş 5 buçuk aylık olacak. Gezmeyi pek sever iyi olur ammaa denize acık acık kıyıdan da olsa sokabilemez miyiz acaba şöyle bacaklarını falan bilmiyorum enfeksiyon kaparsa diye de korkuyorum. 15 gün sonra kontrolde sorcam dr a olmadı kumsalda birimiz yawruyla oynar birimiz denize girer sırayla hallederiz. Amaaa değişiklik istiyorum yaa ihtiyacım var..
Neydim yaw kilodan nefesmi alabiliyim bide burunda et vaa
Ben devlette yaotim birde canim ama doktorum cok iyiydi benim ilk sezeryan olduya cicugun kalbi yavasladigi icin ikinci mecburi oldu ama sanciyka gittim yani beklemedim hemen aldilaraynen. çok tırsıyordum.
Yaa ben de düşünüyodum da 6 ay dolunca aşıları da tamamsa sokulabilir yazıyodu bir dr bir yerde. Başka bir yerde de denizin çok temiz olması gerektiği yoksa mikrop kapıp idrar yolu enfeksiyonu ya da ishal olabileceği yazıyordu tedirgin oldum ben de..evet. kafası hariç düşünüyorum.
Kiźceyi emzirdim de geldim
Bizim dr 6aydan sonra sokabilirsin dedi. Aman hoş dalıp çıkmayacaklar ya azıcık azıcık sokucaz zaten. Benim kardeşim 3aylikti temmuzda atmıştı annem denizin ortasına. Temiz bi yerse sorun yok bence. Zaten içinde duracağı 5dk. Bende değişiklik istiyorum yaa. Çok bunaldim artık.
Aldır onu sen anacim rahatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?