- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.541
bu ayın sonunda bizim 6 ay doluyorYaa ben de düşünüyodum da 6 ay dolunca aşıları da tamamsa sokulabilir yazıyodu bir dr bir yerde. Başka bir yerde de denizin çok temiz olması gerektiği yoksa mikrop kapıp idrar yolu enfeksiyonu ya da ishal olabileceği yazıyordu tedirgin oldum ben de..
Dr a da soralım bakalım ne dicek
bu ayın sonunda bizim 6 ay doluyor
nerden baksan biz gıdene kadar 6.5 aylık olur
bizim için sorun kalmıyor
Günaydın güzel anneler,
bebişlerinize meyveli kaşık maması verdiniz mi? Verdiyseniz ne zaman başladınız ve hazır (kavanozmu) yoksa kendinizmi yaptınız?
Benim etrafımda ver duenler var ama kararsız kaldığımdan soruyorum bacılar ..
Ben 19 mayısta antalyada soktum denize. 4 ocak doğumlu kızım. Deniz soğuktu uzun süre tutmadım,yarısına kadar soktum. Yaz tatilinde denizden çıkarmam artık.. Havuzdan mikrop kapar ama denizden sanmam.. Korkmayın sokun :)Bizim bayramdan sonra iznimiz olmayabilir. Oğluş 5 buçuk aylık olacak. Gezmeyi pek sever iyi olur ammaa denize acık acık kıyıdan da olsa sokabilemez miyiz acaba şöyle bacaklarını falan bilmiyorum enfeksiyon kaparsa diye de korkuyorum. 15 gün sonra kontrolde sorcam dr a olmadı kumsalda birimiz yawruyla oynar birimiz denize girer sırayla hallederiz. Amaaa değişiklik istiyorum yaa ihtiyacım var..
evet ben başladım.adamım 4.buçuk aylık oldu..bebelac muzlu,pirinçli sevdide kerataGünaydın güzel anneler,
bebişlerinize meyveli kaşık maması verdiniz mi? Verdiyseniz ne zaman başladınız ve hazır (kavanozmu) yoksa kendinizmi yaptınız?
Benim etrafımda ver duenler var ama kararsız kaldığımdan soruyorum bacılar ..
Anladm canm doktorumuz maalesef suratsız birisi sorsamda aydınlatmıyor hiç beni hiç bir konuda küçük bi yerde olduğumuzdanda fazla dr. Seçeneğimde yok maalesef tecrübeli diye gidiyorum işte ..Günaydın. Benimki 18 ocak doğumlu henüz bişi vermiyorum. Dr vermeme gerek olmadığını söyledi. Sen de dr a danış istersen. Burda da verenler var gerçi gelince yazarlar belki.
Anladm canm, peki günde bir sefer veriyorsun nasıl başladın benim kızımda 4ay3 haftalık yutamaz gln diyede korkuyorumevet ben başladım.adamım 4.buçuk aylık oldu..bebelac muzlu,pirinçli sevdide kerata
Anladm canm, peki günde bir sefer veriyorsun nasıl başladın benim kızımda 4ay3 haftalık yutamaz gln diyede korkuyorum
Canim once yogurt sebze puresinden basla gunde birer kasik ver sinra alinsana kadar hrr gun artir yavas yavas metve puresi ben hero baby elmali muzlu veriyorum cok seviyo evdede tapiyorum
Yani günde bir sefermi veriyorsun demek istemiştim
Canim once yogurt sebze puresinden basla gunde birer kasik ver sinra alinsana kadar hrr gun artir yavas yavas metve puresi ben hero baby elmali muzlu veriyorum cok seviyo evdede tapiyorum
Basla canım ama yavas yavas yuklenne birdenki bunyesi alissinAnladm canm çok sağol.. Bende başlasam iyi olcak o zaman desene zaten sütüm benim hiç fazla fazla gelmedi yani halada öyle çok az mama takviyesi veriyorum ilk aydan beri maalesef
Herifler doğuştan rahat yaa. Adama diyorum ki iki akşamdır çocuğa 1saat deliksiz bak zirt pirt kosma peşime her agladiginda ağda yapıcam.. adam diyor ki boşver uğraşma
Boşver diyi yaa
Nasil anlatayim ben kafasinin arkasindayim ornegin, kafasini geri atip yan ceviriyo bana bakiyo yamuk bi sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?