- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.561
dedikodu yaparken taş olan hatunlar
Eymen e sıcak basınca kıyameti koparıyorBodrum bodrumbi yandan guzel bi yandan kotu
Benimki de bi türlü açılmadı arkadaş saatlerce suni sancı yedim ıkındım sıkındım yırtındım bağırmaktan sesim kısıldı 12 saat sonunda sezeryan
Ama sezeryanım güzel geçti tepemdekiler canlı yayın anlattılar herşeyi azzz sonraaaa bebeğin çıkıyor.. işte çıktııı ay çok tatlııı..
Ve sonra onu görüyorum
herif niye trip atıyoBen 20 saat sancı çektim
7 cmde kaldı açıklık ilerlemedi
artık dayanacak gücüm kalmadı açlık susuzluk sancı zaten cabası
benim herif de orda sezeryan istiyorum diye bana trip atıyo bide o haldeyken
herif niye trip atıyo
benim yaşadığımı yaşamışsın..Normal doğuracakmışım
Sezaryen iyi değilmiş
Bi daha özel hastanede yapmam zaten özel diye herkes tepemde bekledi sancı çekerken yengeleri bile geldi düşün
Gidecem devlete kimseyi almasınlar yanıma
slm kızlar sinirlerim çok bozuk
Kocam dün viski içti hemde çok abartarak
ve afedersiniz çıkardı
ben bunu yatağa bile almadım salonda yattı.. sabah klozete bi gittim ne göreyim her yeri çikolata
sabah dedim eve gelme git nereye gidiyorsan git dedim bi de grip olmuş balkonda durmaktan
çocuğa bulaşırsa bütün kıllarını yolarım dedim
seni dinliyorum gözlerim kapalıbodrum bodrummmmm bodrum bodrum nasıl anlatsaaaaammm
Anladm canm doktorumuz maalesef suratsız birisi sorsamda aydınlatmıyor hiç beni hiç bir konuda küçük bi yerde olduğumuzdanda fazla dr. Seçeneğimde yok maalesef tecrübeli diye gidiyorum işte ..
Kıccenın burnunu çektik aspiratorle sabah. Sanki beynini çekiyormuşuz gibi tepkiler verdi
Ben 20 saat sancı çektim
7 cmde kaldı açıklık ilerlemedi
artık dayanacak gücüm kalmadı açlık susuzluk sancı zaten cabası
benim herif de orda sezeryan istiyorum diye bana trip atıyo bide o haldeyken
Deniz suyu cildine coo iyi geliyor bebislerin.Bizim bayramdan sonra iznimiz olmayabilir. Oğluş 5 buçuk aylık olacak. Gezmeyi pek sever iyi olur ammaa denize acık acık kıyıdan da olsa sokabilemez miyiz acaba şöyle bacaklarını falan bilmiyorum enfeksiyon kaparsa diye de korkuyorum. 15 gün sonra kontrolde sorcam dr a olmadı kumsalda birimiz yawruyla oynar birimiz denize girer sırayla hallederiz. Amaaa değişiklik istiyorum yaa ihtiyacım var..
Paşanın öksürük arttı uyumuyor yavrum benim ya içim parçalanıyor o oksurdukce mahvoldudoktora gittik tekrar akciğer ve kanda bir şey çıkmadı cok şükür ama doktor antibiyotik verdi ya ne kadar basit daha yeni 5. Aya girdik ben nasıl veriyim çocuğa çok sinirlendim geldik
11 inda 5 ay bitecek . Ayin 2. Sinde 43 cm normal dedi5 aylık olanlar kafa cevrenız nedir?
Bizede erkek cocugu 10 dk fazla iletisimini koparir dedi. Durmuyorsa herseyi deniyorsun. Arti cevremde tv izleyen cocuklar var gayrtte cok zekiler. Gozu aciklar. Simdiki cocuklar teknoloji cagi cocuklari ya bilmisler. ben inanmiyorum biz bu imkanlar yoktu buyuduk daha saf buyuduk ben kendi adima soyluyorum Ne kadar kisitlayacaksin. Ben ara ara izletiyorum. Hemen sikiliyor zaten cok tutmuyorum. Kucak oyun gezme surekli hareketliyiz zaten.Canım 2 yasa kadar 2dk bile tv yok.
Beyin gelişimini zedeliyor.
Nesne devamlılığı gibi becerileri kazanmasını geciktiriyor. Bu beceri neleri geciktiriyor kim bilir...
Öğrenme becerilerini de sınırlandıriyor.
Bu arada kızlaarrrr sütüm az diyenler beni dinleyin.
Geçenlerde tiroid bezimin ve dolayısıyla metabolizmamın neredeyse hiç çalışmadığını öğrendim ilaca başladım. Bir hafta sonrasında tiroid bezimde büyüme olduğunu farkettim. Teyzem ıaorgan otu içmemi söylemişti hayatta içmezdim öyle şeyler büyümeyi fark edince korkudan içmeye başladım dün.
Şimdi bu ısırgan otu tiroidi dengeleyip nodülleri yok ediyomuş vücudu komple temizliyomuş vücuttaki tüm kapalı kılcal damarları açıyomuş vee emzirme döneminde sütü de arttırıyomuş. Dün başladım daha gece memişler taş gibiydi walla neyseki benimki sık sık emip boşalttı yoksam patlayacaktım. Maşallah deyin ağzınızı büzerim
Bilinç gizemli bir süreçle gelişiyor. 0-3 yas bu sürecin temelini olusturuyor.Bizede erkek cocugu 10 dk fazla iletisimini koparir dedi. Durmuyorsa herseyi deniyorsun. Arti cevremde tv izleyen cocuklar var gayrtte cok zekiler. Gozu aciklar. Simdiki cocuklar teknoloji cagi cocuklari ya bilmisler. ben inanmiyorum biz bu imkanlar yoktu buyuduk daha saf buyuduk ben kendi adima soyluyorum Ne kadar kisitlayacaksin. Ben ara ara izletiyorum. Hemen sikiliyor zaten cok tutmuyorum. Kucak oyun gezme surekli hareketliyiz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?