- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.581
Canım nasıl demledin anlatır mısın kurusu mu yaşı mı
Yok cnm çok bokumuz yok doktorda 3 numara iyi dedi bugunya sorma bi kac gundur vardi ama bugun tavan yapti ya... Toplasan dolu dolu 3 bez cisliydihey gidi 8-9 bez degistiriyodum be...
22.5-26,5 hafta arasi gibi. Bende bi program var haber veriyo, aciklamali vs. 3 gundur imanimi gevredi benimki. Bugun haber veriyo takvim firtinali gunlere girmisiz, 1 ay boyleymisiz. Uzaklik ve yakinlik kavramini anlamaya basliyormis, iliskileri ayirt ediyolarmis. Az bisey ondan uzaklasinca aglamaya baslamalari bu ara normalmis
bok cikmiyormu sirta
Canim ben isirgani da deneyim olmayinca malesef . Cok az arttirdi. Yalniz isirgsn otunu 15 gun kullanip 15 gun ara ver. Tam hatirlamiyorum ama hormonlara etkisi var . Erken menapoz gibi tam emin degilim. Bakarsin canimBu arada kızlaarrrr sütüm az diyenler beni dinleyin.
Geçenlerde tiroid bezimin ve dolayısıyla metabolizmamın neredeyse hiç çalışmadığını öğrendim ilaca başladım. Bir hafta sonrasında tiroid bezimde büyüme olduğunu farkettim. Teyzem ıaorgan otu içmemi söylemişti hayatta içmezdim öyle şeyler büyümeyi fark edince korkudan içmeye başladım dün.
Şimdi bu ısırgan otu tiroidi dengeleyip nodülleri yok ediyomuş vücudu komple temizliyomuş vücuttaki tüm kapalı kılcal damarları açıyomuş vee emzirme döneminde sütü de arttırıyomuş. Dün başladım daha gece memişler taş gibiydi walla neyseki benimki sık sık emip boşalttı yoksam patlayacaktım. Maşallah deyin ağzınızı büzerim
Sağolun kızlar hepinize tesekkur ederim birbirimizi tanimasak bile buradaki muhabbetler çok samimi iyiki varsinizpaşam gece uyumadi ama simdi biraz daha iyi inşallah geçecek
Bana da 21 gün dediler bilemiyorum bakayım.Canim ben isirgani da deneyim olmayinca malesef . Cok az arttirdi. Yalniz isirgsn otunu 15 gun kullanip 15 gun ara ver. Tam hatirlamiyorum ama hormonlara etkisi var . Erken menapoz gibi tam emin degilim. Bakarsin canim
bizimki 40,511 inda 5 ay bitecek . Ayin 2. Sinde 43 cm normal dedi
Benim ki cogunluk mama aliyor. Ayina gore arttirdi mama miktarini terliyor az su veriyorum . bezi daha dolu. . Anne sutunde nasil oluyor bilmiyorumBenim kızımda aynı canm 4 ay 3 haftalık şu an tam 1 haftadır fln çiş yapmıyo fazla beZleri hep kuru, bende kafama takmıştım bir anormallik var diye
Bas cevresi de boy kilo gibi. Normal degerler arasinda ise sorun yok. Neden sordun.bizimki 40,5
az mı acaba? kadının birinin doktoru bu aylarda 42 nin altında olmaması gerek demıs. benımkı bişi demedıBas cevresi de boy kilo gibi. Normal degerler arasinda ise sorun yok. Neden sordun.
Emzik olmazsa ne yapardim. Emziremiyorum, rahatlamasi icin emzik veriyorum, emzik yurt disinda ingilizce olarak rahatlatici gibi bir kelime hatirlamiyorum. Yogun bakimdayken benim bebek ememiyordu memeyi. Emzik verdirttirdim emsin diye biberonla besleniyordu. Sutum az yara idi. Dr birsey demedi. Verdirttirdi.kızlar, bazı şeyler tamamen hikaye.. doktor efsanesi kısacası
misal; biberon, emzik türü şeyler bebeğin annesinin memesını bırakmasını saglar, palavra!
benımkı dogdu, doktor emziği agzından cıkardı ben soktum
hemşire geldi çıkardı ben soktum.. sana ne arkadasım sana mı sorucam çocuguma verecegım seylerı
benımkı dogdugundan bu yana biberon ve emzik kullanıyor. emziği, dısarda agladıgında ve uyku geldiği zaman verırsem alıyor. vermezsem olmazsa olmaz gibi bir durum yok.
neyi düşünürsen o sana gelırmıs buna da az buçuk katılıyorum, katılmadıgım kısmı varsa da '' nasip'' işleri.
artık biberon almıyor, emziği de nadir alıyor.. bu çocugun bagımlı olması gerekırdı doktorlara göre
Butun killarini yolarimslm kızlar sinirlerim çok bozuk
Kocam dün viski içti hemde çok abartarak
ve afedersiniz çıkardı
ben bunu yatağa bile almadım salonda yattı.. sabah klozete bi gittim ne göreyim her yeri çikolata
sabah dedim eve gelme git nereye gidiyorsan git dedim bi de grip olmuş balkonda durmaktan
çocuğa bulaşırsa bütün kıllarını yolarım dedim
Napsin cocuk... Zeynoda ayni, bende hic sevmem sicagi.Eymen e sıcak basınca kıyameti koparıyor
Sirkeli su ile yikamak kasintiyi kesiyor. Mantari elgelliyor. Hamilelikte hep yaptim. Yoksa mahvolmustum.Bende... Herşey bi yana sokak ortasında deli gibi kaşıntı ve kaşıyamamakbida mantar olmamaya yeminim var yeminim vaaarrrr elalem ne dersede yemiiiiiiiniiiim vaurrr
Hadi ya... Kilolarida ayni. Bana kucuk geliyo belkideYok cnm çok bokumuz yok doktorda 3 numara iyi dedi bugun
Hic sevmedi benimki. Bosuna yaptigim masraflardan biri.oyun halısını kaldırdıktan sonra cocuk dönmeye başladı :=) alanı dardı ve sürekli kafası havadaydı.
ama çok işime yaradı hakkını yıyemem halının
Evet benim kide dik tutuyordu. Kaldiriyordu kafasini yuzustu yatirinca. Folik asit sayesindeMasallah, sen diyonya nazar degiyo diye ben dememistim o zaman, benimkide dogdugundan beri kafasini dik tutabiliyo annem falan cok sasirmisti hatta. Demedim, artik diyebilirim, ki dusun bizim bebeler 37,5 haftada dogdu
Bende sineklik yaptirdimEn gicik oldugum sey. Butun eve sineklik yaptirdim ben. yinede dun vardi herhalde banyonin camindan giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?