- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.601
Mutfagin camina yaptiramadim, ters yone aciliyodu once onu duzelttirmem gerekti falan. Gecen bi baktim gece geziyo bi taneBende sineklik yaptirdim
Bu arada kızlaarrrr sütüm az diyenler beni dinleyin.
Geçenlerde tiroid bezimin ve dolayısıyla metabolizmamın neredeyse hiç çalışmadığını öğrendim ilaca başladım. Bir hafta sonrasında tiroid bezimde büyüme olduğunu farkettim. Teyzem ıaorgan otu içmemi söylemişti hayatta içmezdim öyle şeyler büyümeyi fark edince korkudan içmeye başladım dün.
Şimdi bu ısırgan otu tiroidi dengeleyip nodülleri yok ediyomuş vücudu komple temizliyomuş vücuttaki tüm kapalı kılcal damarları açıyomuş vee emzirme döneminde sütü de arttırıyomuş. Dün başladım daha gece memişler taş gibiydi walla neyseki benimki sık sık emip boşalttı yoksam patlayacaktım. Maşallah deyin ağzınızı büzerim
Nirsey olmaz canim nolcak bir sonrakine yogurdu mayalarken icine koyacagin yigurdun icine bir cay kasigi seker koy sutte ilik olsun cok sogutma serce parmagini yakmasin yaniKizlar hayatimda ilk defa yogurt yapmayi denedim dun, zaten mayalarken anlamistim bi tik fazla sogumustu sut, fena degil ama accik sulu olmus, bebise verilirmi boyle olunca?
Canm geçmiş olsn çok mesaj var geçmişin hepsini okuyadm. Biz de ilk aylar yaşadık ve Oksurugu ancak antibiyotik tedavisi ile geçtiSağolun kızlar hepinize tesekkur ederim birbirimizi tanimasak bile buradaki muhabbetler çok samimi iyiki varsinizpaşam gece uyumadi ama simdi biraz daha iyi inşallah geçecek
Bende normal dogum cok istedim. Hayirlisi olsun diye dus ettim. Heroidde vardi korkuyordum . 42 haftaya yakin planli epidural sezeryan oldu. İlk gun biraz sikintili.Ama agrin oldugunda agri kesici yaptirdim. Normal dogumu tadmadim ama Yine hamile kalsam sezeryan tercih ederim.ben 4 cm acıklıkla sez. girdim. bıraz yürüsem bebek kendılıgınden cıkacakmıs doktor dedı. sırf öyle olmasın dıye yattım yaa
herkesın korkusu farklı işte
Bizde agustos ortasinda gidecez. Yazliktan sonra memlekete ucakla gidecez ama dar alanda duramiyor. Ayakta olmak istiyor. Oturmuyoruz uzun sure kycaktada. Devamli konusacagim tabii. Nasil olacak bende bilmiyorum. Belki o zamana kadar uslanir birazBi kaç gün daha kov. En sonunda pes edip gidiyorlar
Bizimki ağustos sonu 7bucuk aylık olacak. Beni sadece yolculuk ürküttü karar verirken. Bence çok zevkli olur. Güzel bi deneyim olacak bebişlerimizle
Hayirli olsun canim disinizIlk disimiz çıktı hatta ikincisi de patlamışama müthiş huzursuz eline ne geçse kemiriyor
Tesekkur ederim canim darisi senin bebikin başınaHayirli olsun canim disiniz
Mutfagin camina yaptiramadim, ters yone aciliyodu once onu duzelttirmem gerekti falan. Gecen bi baktim gece geziyo bi tane
AAmin insallah canim sağolasın sen dis jeli al ona rahatlatiyor agrisini aliyorTesekkur ederim canim darisi senin bebikin başına
5.5 aylik olunca baslayacagiz dr soyledi. Hazir meyve kasik mamalari vermeyi dusunmuyorum. Evde verebileceklerimi haxir vermeyecegim en azindan.Günaydın. Benimki 18 ocak doğumlu henüz bişi vermiyorum. Dr vermeme gerek olmadığını söyledi. Sen de dr a danış istersen. Burda da verenler var gerçi gelince yazarlar belki.
Bir aydır ugrasiyoz cikaricaz disi diye jel kullaniyoruz ama şimdi ağzından çıkardım mi kasiyiciyi feryat figan emzigide delmis nasil bir sikmaysa artik sinirden uyku problemi çıktı şimdi deAAmin insallah canim sağolasın sen dis jeli al ona rahatlatiyor agrisini aliyor
Canım benimde anne sütüm yetmiyor mamada veriyorum bende mamadan sonra bir kaç kaşık kaynamış soğumuş su veriyorum ama o halde bezleri eskiye göre daha kuru ..Benim ki cogunluk mama aliyor. Ayina gore arttirdi mama miktarini terliyor az su veriyorum . bezi daha dolu. . Anne sutunde nasil oluyor bilmiyorum
Artik meme isiriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?