2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah Isirgan otu sütü yağlı da yaparmis.

Kizlar hayatimda ilk defa yogurt yapmayi denedim dun, zaten mayalarken anlamistim bi tik fazla sogumustu sut, fena degil ama accik sulu olmus, bebise verilirmi boyle olunca?
Nirsey olmaz canim nolcak bir sonrakine yogurdu mayalarken icine koyacagin yigurdun icine bir cay kasigi seker koy sutte ilik olsun cok sogutma serce parmagini yakmasin yani

Sağolun kızlar hepinize tesekkur ederim birbirimizi tanimasak bile buradaki muhabbetler çok samimi iyiki varsiniz paşam gece uyumadi ama simdi biraz daha iyi inşallah geçecek
Canm geçmiş olsn çok mesaj var geçmişin hepsini okuyadm. Biz de ilk aylar yaşadık ve Oksurugu ancak antibiyotik tedavisi ile geçti

ben 4 cm acıklıkla sez. girdim. bıraz yürüsem bebek kendılıgınden cıkacakmıs doktor dedı. sırf öyle olmasın dıye yattım yaa
herkesın korkusu farklı işte
Bende normal dogum cok istedim. Hayirlisi olsun diye dus ettim. Heroidde vardi korkuyordum . 42 haftaya yakin planli epidural sezeryan oldu. İlk gun biraz sikintili.Ama agrin oldugunda agri kesici yaptirdim. Normal dogumu tadmadim ama Yine hamile kalsam sezeryan tercih ederim.

Bi kaç gün daha kov. En sonunda pes edip gidiyorlar

Bizimki ağustos sonu 7bucuk aylık olacak. Beni sadece yolculuk ürküttü karar verirken. Bence çok zevkli olur. Güzel bi deneyim olacak bebişlerimizle
Bizde agustos ortasinda gidecez. Yazliktan sonra memlekete ucakla gidecez ama dar alanda duramiyor. Ayakta olmak istiyor. Oturmuyoruz uzun sure kycaktada. Devamli konusacagim tabii. Nasil olacak bende bilmiyorum. Belki o zamana kadar uslanir biraz

O zamana kadar ilgisini neyde uzun süre tuttuğunu kesfetmeye çalışırsın. Büyük olacakları için daha uzun süre oyalanabilirler diye düşünüyorum. Ekrana karşı mısın bilmiyorum ama bi seferlik bişeyler izletirsin en kötü.

Mutfagin camina yaptiramadim, ters yone aciliyodu once onu duzelttirmem gerekti falan. Gecen bi baktim gece geziyo bi tane

Ya benim evde küçük sinekler var. Meyve sineği gibi ama onlardan da küçük. Gece ağzımıza burnumuza geliyorlar birde. Sanırım banyodan geliyor. Nasıl engel olunur acaba onlara.

Günaydın. Benimki 18 ocak doğumlu henüz bişi vermiyorum. Dr vermeme gerek olmadığını söyledi. Sen de dr a danış istersen. Burda da verenler var gerçi gelince yazarlar belki.
5.5 aylik olunca baslayacagiz dr soyledi. Hazir meyve kasik mamalari vermeyi dusunmuyorum. Evde verebileceklerimi haxir vermeyecegim en azindan.

AAmin insallah canim sağolasın sen dis jeli al ona rahatlatiyor agrisini aliyor
Bir aydır ugrasiyoz cikaricaz disi diye jel kullaniyoruz ama şimdi ağzından çıkardım mi kasiyiciyi feryat figan emzigide delmis nasil bir sikmaysa artik sinirden uyku problemi çıktı şimdi de sen bilirsin bu yan etkiler ne zaman biter birde artık bundan sonra ates olur mu

Benim ki cogunluk mama aliyor. Ayina gore arttirdi mama miktarini terliyor az su veriyorum . bezi daha dolu. . Anne sutunde nasil oluyor bilmiyorum
Canım benimde anne sütüm yetmiyor mamada veriyorum bende mamadan sonra bir kaç kaşık kaynamış soğumuş su veriyorum ama o halde bezleri eskiye göre daha kuru ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…