- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.621
çay kaşığının ucuyla başladım,baktım diliyle itmiyor çay kaşığının dolusuyla veriyorum,yine de temkinli davranıyorum tattıra tattıra yediriyorum..sabahları biberonla veriyorum daha sulu şekilde.günde iki kere yetiyor şimdilik,bol bol emziriyorum zatenAnladm canm, peki günde bir sefer veriyorsun nasıl başladın benim kızımda 4ay3 haftalık yutamaz gln diyede korkuyorum
Zekanin yarisi yada yaridan cogu genetik zaten . Her ders calisan ayni puani olmadigi gibi. Herkes cocugunu istedigi gibi yetistirebilir zaten canim ya. Ben fijrimi soyledim. Ayrica her dr farkli sey soyluyor. Neye gore soyluyorlar kac calisma yapmislar oda tartisilir. Cocuklar robot degil. Her bebegin cocugun algisi akli yetenegi farkli , ebeveyni ona gore yaklasir zaten. Her cocuga ayni yaklasamazsin her dr un dedigi kitap gibi bebekte uygulanmayabilir.Bilinç gizemli bir süreçle gelişiyor. 0-3 yas bu sürecin temelini olusturuyor.
Tv hakkında böylesi bir uyarıyı işin uzmanlarindan duyduktan sonra, açıkcası ben elimden geldiğince koruyacagim 2 yaşına kadar.
Ayrıca zeki olmanın tanımı nedir o da tartışılır.
Oyle etkisi varma icme. Nodulun var mi belki o buyudu. Benim troid nodul hicbirseyim yok. Hepsi alindi. Nodul varken ben ceviz yagini nodul yerine surup. Cevizleri suya atiyordum perdeleri ile birlikte aksamdan sabah suyunu iciyordum cevizleri yiyordum. 15 gun kadar yaptim. Nodulum kuculmustu. Bez degil ama nodul. Ayrica kolesterolude dusuruyorBana da 21 gün dediler bilemiyorum bakayım.
Sende de troidle ilgili problem vardı sanırım peki tiroid bezinde büyüme olmuşmuydu ? Ben ilaç kullanmaya başladıktan bir hafta sonra fark ettim şişliği muhtemelen sonradan oldu zaten yoktu önceden.
Bizdede vardi onlardan. gideri kapat, pencereyi kapat, baska nasil engel olunur bilmemki... Bende banyoyu hic kapamam he, sanki kokuyomus gibi geliyo cami kapadigim zamanYa benim evde küçük sinekler var. Meyve sineği gibi ama onlardan da küçük. Gece ağzımıza burnumuza geliyorlar birde. Sanırım banyodan geliyor. Nasıl engel olunur acaba onlara.
Soylerdi ya bence. İnternetten baktinmiaz mı acaba? kadının birinin doktoru bu aylarda 42 nin altında olmaması gerek demıs. benımkı bişi demedı
bişi olsa söylerdı heralde
Canım lavabo ve kuvetteki gider izgaralarin in üstüne peçete islatarak köy ya da ıslak mendil belki ise yararYa benim evde küçük sinekler var. Meyve sineği gibi ama onlardan da küçük. Gece ağzımıza burnumuza geliyorlar birde. Sanırım banyodan geliyor. Nasıl engel olunur acaba onlara.
Nirsey olmaz canim nolcak bir sonrakine yogurdu mayalarken icine koyacagin yigurdun icine bir cay kasigi seker koy sutte ilik olsun cok sogutma serce parmagini yakmasin yani
ya olmus aslinda, annem oyle hazir yogurtlar gibi olmaz, boyle olur kivami dedi ama sizce nasil ? Olmusmu?Bişey olmaz canm. Serçe parmağını koy 10 a kadar say eğer sütün sıcaklığı parmağını isirmiyorsa tamamdir. Ayrıca kapak örtme temiz bir bez veya havlu ser ağız kismina
Kasiyiciyi soguk kullanabilenden kullan. Soguk salata pirasa dis jelini de buzdolabina koy demisti dr oyle ise yaradi bizde. Soguk uyusturuyor.Bir aydır ugrasiyoz cikaricaz disi diye jel kullaniyoruz ama şimdi ağzından çıkardım mi kasiyiciyi feryat figan emzigide delmis nasil bir sikmaysa artik sinirden uyku problemi çıktı şimdi desen bilirsin bu yan etkiler ne zaman biter birde artık bundan sonra ates olur mu
Senden ogrenecegimiz cok sey varCanım lavabo ve kuvetteki gider izgaralarin in üstüne peçete islatarak köy ya da ıslak mendil belki ise yarar
Annen doru demiş ben iki yıldır nerdeyse her hafta mayaliyorum süte mevsime mayaya göre degisiyo hep benimkilerde bazen seninki gibi hafif cıvık bazen de katı geliyor. Deneye deneye en iyisini ogreneceksn canmya olmus aslinda, annem oyle hazir yogurtlar gibi olmaz, boyle olur kivami dedi ama sizce nasil ? Olmusmu?
Konrolun yakinmi. Degilse saglik ocagina git bence emin olmak icin. Belki fazla terliyordur senin ki normal olarak az cis yapiyor. İdrar az yapiyor. İdrar yapmada zorluk olsa yaparken aglar. Aklima bunlar geldi. Az mi besleniyor acaba.Canım benimde anne sütüm yetmiyor mamada veriyorum bende mamadan sonra bir kaç kaşık kaynamış soğumuş su veriyorum ama o halde bezleri eskiye göre daha kuru ..
Canım kontrolümüz yakın sorucam gittiğimde salı günü inşallah ama az beslendiğini zannetmiyorum bir emziriyorum bi mama veriyorum kakasını güzel yapıyo çok şükür bi ara onuda yapmadı .. Valla bilemedimKonrolun yakinmi. Degilse saglik ocagina git bence emin olmak icin. Belki fazla terliyordur senin ki normal olarak az cis yapiyor. İdrar az yapiyor. İdrar yapmada zorluk olsa yaparken aglar. Aklima bunlar geldi. Az mi besleniyor acaba.
Mutfakda pek becerikli degilimdir ama bakalim insallah :))Annen doru demiş ben iki yıldır nerdeyse her hafta mayaliyorum süte mevsime mayaya göre degisiyo hep benimkilerde bazen seninki gibi hafif cıvık bazen de katı geliyor. Deneye deneye en iyisini ogreneceksn canm
ya olmus aslinda, annem oyle hazir yogurtlar gibi olmaz, boyle olur kivami dedi ama sizce nasil ? Olmusmu?
Selam canm benim kizimdada oldu 10 gün önce fln hastaydi enfeksiyonu vardi solunum yolunda tam o siralarda oldu dr. ilac verince enfeksion icin o da gecti iki üc gün sonra .. Yani gercekten mikrop kapmis olabilir canm insallah degildirde yinede bi baktr bence doktoraKizlar bisi sorcam. Bebegin tamkaka yaptigibolge putur putur ve kirmizi. Surekli kremliyorum da ayni yani. Uc gundur de sivilce var ve islak mendil kullanmiyorum artik oraya. Tahris diye dusundum hep ama ablam kakasinda mikrop vardir dedi ya da alerji olmustur yediginbiseyden dedi. Bi rhaatsizligi yok sukur ve bayadir boyle.. Dikkat ediyrmbikac gundur ve sanki azaldi da.. Basina gelen var mi siz me dusunuyosunz?
Canım cicuktan cicuga degisir o benim buyukte ates olmamisti sut disleri vikana kadar olur huysuzlukBir aydır ugrasiyoz cikaricaz disi diye jel kullaniyoruz ama şimdi ağzından çıkardım mi kasiyiciyi feryat figan emzigide delmis nasil bir sikmaysa artik sinirden uyku problemi çıktı şimdi desen bilirsin bu yan etkiler ne zaman biter birde artık bundan sonra ates olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?