- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.641
Benim büyük oglu da da bir kere olmuştu beyaz minik sivilceler. Bir türlü bitmiyordu doktor bactroban diye bir krem vermişti bir iki günde gecmistiKizlar bisi sorcam. Bebegin tamkaka yaptigibolge putur putur ve kirmizi. Surekli kremliyorum da ayni yani. Uc gundur de sivilce var ve islak mendil kullanmiyorum artik oraya. Tahris diye dusundum hep ama ablam kakasinda mikrop vardir dedi ya da alerji olmustur yediginbiseyden dedi. Bi rhaatsizligi yok sukur ve bayadir boyle.. Dikkat ediyrmbikac gundur ve sanki azaldi da.. Basina gelen var mi siz me dusunuyosunz?
Bizdede vardi onlardan. gideri kapat, pencereyi kapat, baska nasil engel olunur bilmemki... Bende banyoyu hic kapamam he, sanki kokuyomus gibi geliyo cami kapadigim zaman
Canım lavabo ve kuvetteki gider izgaralarin in üstüne peçete islatarak köy ya da ıslak mendil belki ise yarar
Selam canm benim kizimdada oldu 10 gün önce fln hastaydi enfeksiyonu vardi solunum yolunda tam o siralarda oldu dr. ilac verince enfeksion icin o da gecti iki üc gün sonra .. Yani gercekten mikrop kapmis olabilir canm insallah degildirde yinede bi baktr bence doktora
Benim büyük oglu da da bir kere olmuştu beyaz minik sivilceler. Bir türlü bitmiyordu doktor bactroban diye bir krem vermişti bir iki günde gecmisti
Ya agzinin tadini biliyor yaa,kis kis alttan alttan da guluyor demekBugün ablama oturmaya gittim. Çocuğun ağzına nutella sürmüş yaaHani balı reçeli geçtim nutella bi de Fiyan fiyan bağırıyorum naptın diye.
Kızçe de bana bakıp gülüyo sanki suç ortağıymış gibi.. ağzı yüzü çikolata içinde
Umarım yoktur canm, kıyamamTsk edermcnm ,bayadir var 4ayligiz ve ben hep tahris tahris dedim uzun suredir var ve umarm uzun suredir enfeksiyon yoktur. Bikacgune kontrolvae soylicez bakalim ne diyecekler
Kizlar bisi sorcam. Bebegin tamkaka yaptigibolge putur putur ve kirmizi. Surekli kremliyorum da ayni yani. Uc gundur de sivilce var ve islak mendil kullanmiyorum artik oraya. Tahris diye dusundum hep ama ablam kakasinda mikrop vardir dedi ya da alerji olmustur yediginbiseyden dedi. Bi rhaatsizligi yok sukur ve bayadir boyle.. Dikkat ediyrmbikac gundur ve sanki azaldi da.. Basina gelen var mi siz me dusunuyosunz?
Oyle etkisi varma icme. Nodulun var mi belki o buyudu. Benim troid nodul hicbirseyim yok. Hepsi alindi. Nodul varken ben ceviz yagini nodul yerine surup. Cevizleri suya atiyordum perdeleri ile birlikte aksamdan sabah suyunu iciyordum cevizleri yiyordum. 15 gun kadar yaptim. Nodulum kuculmustu. Bez degil ama nodul. Ayrica kolesterolude dusuruyor
Benimkinin de aynı öyle bir haftadır. Kakasi mukusluydu. Ondan oldu dedim. Tahlile yolladim babasiyla. Kaka temiz çıktı. O zaman dedim bezden yada sıcaktan. Dermotologa gitmiştik egzama için popoyuda sordum. Bi krem verdi ama geçirmiyor. Kadın da yurtdışına gitmiş. Haftaya donecekmis soramadim. Sudokremmi ne ondan alayım diyorum.
Benimkinin de aynı öyle bir haftadır. Kakasi mukusluydu. Ondan oldu dedim. Tahlile yolladim babasiyla. Kaka temiz çıktı. O zaman dedim bezden yada sıcaktan. Dermotologa gitmiştik egzama için popoyuda sordum. Bi krem verdi ama geçirmiyor. Kadın da yurtdışına gitmiş. Haftaya donecekmis soramadim. Sudokremmi ne ondan alayım diyorum.
Arkadaşlar yurtdışında akrabalrınız varsa inotyol diye bir krem getirtin çooook süper .. Kesin çözüm benim kızımın hiç pişik sorunu olmadıSudocrem gecirmedi benimkinin popisini. Bugun bepanthen denedim bakalim sonucuna. Ay korkuttu beni ablam yaa,esim de hemem niye daha once ciddi sekilde soylemedin diye ustume geldi,arkdsa da sordk o da olur oyle diynce biraz rahatlayip sustu. Umarm normal bi pisiktir. Kakasi fazla bizmkinin belki de ondan.. Arada mukuslu da oluyor ayni.. Bakalim artik hayrolsun
Arkadaşlar yurtdışında akrabalrınız varsa inotyol diye bir krem getirtin çooook süper .. Kesin çözüm benim kızımın hiç pişik sorunu olmadı
Kızlar bizde de bi benzeri olmuştu yani kızarık be etrafı da kırmızı noktacıklar. Uzun bi süre geçmedi o ara dr a gidemedik hametan kullanıyodum ben. Eczacıya sordum hametan kullandıysan uzun süredir de geçmediyse mantar olmuştur o dedi trosyd diye bi mantar kremi verdi sabah akşam sürülecek diye. O biraz hafifletti. Sonra aile hekimine sordum onu kullanma dedi başka ilaçlar verdi onlar iyice mahvetti. Bir arkadaşın önerisiyle ki kendisi kızının pişikleri için gezmedik gitmedik özel dr bırakmamıştı sudocrem ve trosyd i karıştırarak kullan dedi. Ve bizimkini de bu karışım geçirdi.csyrc
Sagol cnm. Uf mantar olmasin
Hmm bence bi araştır canm avusturyada ve almanyada olduğunu biliyorum inş. Ordada vardır.Ben hollandadyim ama var mi burada bi arastirmak lazim. Bakalim belki bi ilac yazarlar gidince,hemen bisiler de vermiyorlar burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?