2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim büyük oglu da da bir kere olmuştu beyaz minik sivilceler. Bir türlü bitmiyordu doktor bactroban diye bir krem vermişti bir iki günde gecmisti

Tsk edermcnm ,bayadir var 4ayligiz ve ben hep tahris tahris dedim uzun suredir var ve umarm uzun suredir enfeksiyon yoktur. Bikacgune kontrolvae soylicez bakalim ne diyecekler

Benim büyük oglu da da bir kere olmuştu beyaz minik sivilceler. Bir türlü bitmiyordu doktor bactroban diye bir krem vermişti bir iki günde gecmisti

Ben de sudocrem kullaniyordum hep,iyi geliyor normal kizarikliklara ama bunu gecirmedi. Bgn bi arkds bepanthen sur dedi surdm. Sanki azcik gecti gibi kizarikligi ama bakalim nedir. 7sinde randevu var gostericem hemsireye bakalim.. Umarmgecer gider

Ya agzinin tadini biliyor yaa,kis kis alttan alttan da guluyor demek

Benimkinin de aynı öyle bir haftadır. Kakasi mukusluydu. Ondan oldu dedim. Tahlile yolladim babasiyla. Kaka temiz çıktı. O zaman dedim bezden yada sıcaktan. Dermotologa gitmiştik egzama için popoyuda sordum. Bi krem verdi ama geçirmiyor. Kadın da yurtdışına gitmiş. Haftaya donecekmis soramadim. Sudokremmi ne ondan alayım diyorum.

Neyim var neyim yok inan ben de bilmiyorum. Bu şişlik neden oldu hiçbir fikrim yok aynen guatr gibi işte çok aşırı değil ama bakınca belli oluyo. Ne olduysa doğumdan sonra oldu bunların hepsi. İlacın yan etkilerinde yazmıyo böyle bi duruma sebebiyet verebileceği. Dr a tekrar gideyim desem eşimin izni sıkıntı zar zor gidiyoruz zaten 13 ünde boğaz ultrasonum var o güne kadar beklicem maalesef. Öff bilmiyorum moralimi çok bozuyo bu durum..

Sudocrem gecirmedi benimkinin popisini. Bugun bepanthen denedim bakalim sonucuna. Ay korkuttu beni ablam yaa,esim de hemem niye daha once ciddi sekilde soylemedin diye ustume geldi,arkdsa da sordk o da olur oyle diynce biraz rahatlayip sustu. Umarm normal bi pisiktir. Kakasi fazla bizmkinin belki de ondan.. Arada mukuslu da oluyor ayni.. Bakalim artik hayrolsun

Kızlar bizde de bi benzeri olmuştu yani kızarık be etrafı da kırmızı noktacıklar. Uzun bi süre geçmedi o ara dr a gidemedik hametan kullanıyodum ben. Eczacıya sordum hametan kullandıysan uzun süredir de geçmediyse mantar olmuştur o dedi trosyd diye bi mantar kremi verdi sabah akşam sürülecek diye. O biraz hafifletti. Sonra aile hekimine sordum onu kullanma dedi başka ilaçlar verdi onlar iyice mahvetti. Bir arkadaşın önerisiyle ki kendisi kızının pişikleri için gezmedik gitmedik özel dr bırakmamıştı sudocrem ve trosyd i karıştırarak kullan dedi. Ve bizimkini de bu karışım geçirdi. csyrc

Arkadaşlar yurtdışında akrabalrınız varsa inotyol diye bir krem getirtin çooook süper .. Kesin çözüm benim kızımın hiç pişik sorunu olmadı

Arkadaşlar yurtdışında akrabalrınız varsa inotyol diye bir krem getirtin çooook süper .. Kesin çözüm benim kızımın hiç pişik sorunu olmadı

Ben hollandadyim ama var mi burada bi arastirmak lazim. Bakalim belki bi ilac yazarlar gidince,hemen bisiler de vermiyorlar burda

Sagol cnm. Uf mantar olmasin

Sagol cnm. Uf mantar olmasin

İnşallah değildir canım bizimki de mantar mıydı bilmiyorum eczacı öyle bi tahmin yürüttü. Ama onun verdiği trosyd mantar kremiydi sudocremle karıştırıp sürmek çok iyi geldi. Sıkma canını basit bişeydir belki de çok geçmiş olsun.

Kızlar bebişi hasta olan bi arkadaş vardı üşütmüş nesli lerden biriydi sanırım kusura bakmayın çok hızlı göz atıp geçtim bugün alıntılayamadım yazamadım da çok geçmiş olsun allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…