2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yerim ben o ev kusunun dudak buzmelerini, dunyanin en degerli seyleri, Rabbim kimseye aratmasin.
Benimkide babasina benziyor huy ve gorunus olarak tam keyif bebesi, hamaginda bi kasila kasila yatiyor ki, sanirsin padisah
Dedigin gibi kimse bnm gibi bakamaz, artik zarar vermesinler de diyorum.
Annemlere baski yapiyorum tasinin yanima diye ama bakalim ne olcak.
Uyku geceleri daha iyi artik benimkide, 2-3 saatte bir uyaniyor. Eskiden saat basi oldugundan bana iyi geliyor :) gunduz uykulari kotu gene, hep sallatarak uyuyor zaten, oda 45 dk en fazla
Havalarda isindigi icin artik disarda da vakit geciriyoruz iyi oluyor, evde pineklemekten sıkılmistim
Hollanda serindir daha dimi, 2 sene once eylulde gelmistikde, dondukyduk resmen
Sende eylulde tr a gelcektin dimi

5 haftalik hamileyim doktorum oruc tutma dedi amatutmak istiyorum ogleye kadar uyuyup iftardan sonra meyve sut falan iciyorum sizce tutmaya devam etsem onemli bi sorun olurmu benim gibi olup tutan oldumu aranizda

ayy padisah tabi o kiz ) daha iyi olsunlar insallah,evet Allah herkese nasip etsin evet cnm eylul sonu sanirim anca,3.haftasi da olabilir. Burasi genellikle serin,zaten iklim karmakarisik bikagundur guzel bi sicak var biz d geziyoruz azcik:)

5 haftalik hamileyim doktorum oruc tutma dedi amatutmak istiyorum ogleye kadar uyuyup iftardan sonra meyve sut falan iciyorum sizce tutmaya devam etsem onemli bi sorun olurmu benim gibi olup tutan oldumu aranizda

Bence tutmamalisin,keyfi degil ki cnm.. Rhaatsiz olursan Allah etmesin,uzuntu yasama hic diye soyluyorum. Kendine cok dikkat etmen gereken donemler zaten. Telafisi var,kendine iyi bak iyi beslen :)

ayy padisah tabi o kiz ) daha iyi olsunlar insallah,evet Allah herkese nasip etsin evet cnm eylul sonu sanirim anca,3.haftasi da olabilir. Burasi genellikle serin,zaten iklim karmakarisik bikagundur guzel bi sicak var biz d geziyoruz azcik:)
Csyrc ankaraya da beklerim canım yolun düşerse her zaman bizim paşalar da tanışır seninle ortak yonumuz çok

Gezin gezin :) Kisin gene tikilcaz eve nasilsa.
Sabirsizlikla bekliyordur ailen, guzelce gelin gidin insallah.

Canım paket şeyler verme bebeğe yazık diyor 31 ocak doğumlu biz geriden gidiyoruz size gore ben de zorlamiyorum

Anam küçükmüş paşa ( :
Ama süt yetmediği yerde napıcan ki. Doğduğundan beri mama içenler napsin. Hiçbirimiz pakete girmiş şeyi vermek istemiyoruz tabi ama ne yapalım.

Anam küçükmüş paşa ( :
Ama süt yetmediği yerde napıcan ki. Doğduğundan beri mama içenler napsin. Hiçbirimiz pakete girmiş şeyi vermek istemiyoruz tabi ama ne yapalım.
Bizim pasa gün sayısını sıkıntı yapmaz biz aliriz ozgeyi canım yoğurt meyve suyu çorba veriyorum bir iki cay kaşığı tukuruyir kusuyir sevmiyor mrme de bos sol göğsümü de bazen almıyor kandiriyorum kafasını cevirmeden veriyorum öyle alıyor yada ayakta yani bizim pasa zor gelinim bilsin ona gore

beyaz ses, eee eee eee eee, arti el tutma, arti goz kapama, arti atilan emzigi geri tikma. Sonuc, pert.

Kilosu 7020 cikti cnm
Masallah canim :)
Gece 5 5 bucuk saat uyuyan cocuk gitti 1 saatte bi uyanmaya başladı kac gundr niye boyle oldu ki yaa gunduzdr az uyuyodu zaten bide meme reddetmeye basladdik
dun geceden sonra kanaat getirdim, ne zaman bisey ogrenseler bu sekilde oluyo...

saat 1. Oglen uykusuna yatti arkadas. Ayagimda iken soyle bende kafami koltuga yaslasam diyorum, yanima kahvemi almistim ayagima almadan, hele bakim dedim bende... Misaynan zeyno anlasmis gibi ayni sekilde takiliyolar sanirim bu ara. Uyumak istiyorum... Uyusam nolcak sanki 10dan 11.30a kadar zor uyuttum gece, perisandim karar verdim bu sallama isini birakicam koydugum yerde uyucak diye, sonra dedimki ulan atom kimi kandiriyorsun? 1-3-5-7 yapti arkadas. Hepsinde kucagima almadim, 3 ve 5,30 da memeye aldim sadece, digerlerinde emzik tiktim, cunku derdi meme degildi belliki, sakinlesmeye ihtiyaci vardi, demin sizmadan once bi baktim kendi kendine konusuyor. Babababaa dadadada emeememe mee anlasildi niye uyumadigi, ne zaman biseyler ogrenseler uyumuyorlar pembe kaldi ki dedigim gibi ay sonuna kadar boyle canim cekecegiz mecbur istedigin kadar atarlan bi guler yuzune atarini yerler

Memede süt yok...tam takır kuru bakır
Şu yengilcek dr gidip
Haydi 6 aaaaaayyy anneeiii süttüü anneiii sütü sarı kafanın önüne pompayı koyup sağ ülen diyesim var..
Bol şet..
Kazanan ...pd5 önsezisi
kiz o kadar emmeye sut mu kalir?

Ya benim oğlan ossurmayı unuttu sanırım, ne güzel pırt pırt yapardı, kaç gündür dikkat ediyorum bildiğin gaz sancısı çekiyor ya, ayaklarını karnına bastırınca çıkarıyor anca..
Karnina ayaklarinin altina sicak havlu yada kiraz cekirdegi tut. Bol bol pit pit yapiyor

Ben isyerine cicek yolladim oglumla kutladik. Erkege al al bitiyor. Bulamiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…