- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.561
Aklım orda ...dolap içlerini düşünmekten tatil zehir oldu be bacanakdolap içi önemli
hatta en önemlisi o
Yerim ben o ev kusunun dudak buzmelerini, dunyanin en degerli seyleri, Rabbim kimseye aratmasin.Baya bi arkadas yasiyordu ayni sorunu,uyurken emiyordu onlarin bebekleri de. Donem donem oluyorsur belki de,umarm duzelir yine:) iyi olsun da kasli erkeginbakici zordur evet ama icine sinecek mecburen titiz olursun o konuda,ama senin gibi hic kimse olmaz unutma annen senden sonra en iyi bakndir ama onu bile begenmeyebilirsin bazen biraz rahatlayip dene bakalim
Ay bunlarin hepsi ilgici hepsi,hepsi de babalara cekmis anacimm yaahep bi yapismalae,yalandan dudak buzmeler cok tatlilar napalim biz de ona gore ayarlicaz artik
Ben de iyiyim sukur ya yuvarlanip giidyoruz. Tek bakmk belki de daha iyi anlayamadimama insan boguluyor bazen. Alpis yine ayni,ama uykulari daha iyilesti masallah,sesi ve kalabaligi pek sevmiyor,tercihi anne ve babayla oynamak,saclarini cekmek,tepik atmak.. Tam bi ev kusu
Yerim ben o ev kusunun dudak buzmelerini, dunyanin en degerli seyleri, Rabbim kimseye aratmasin.
Benimkide babasina benziyor huy ve gorunus olaraktam keyif bebesi, hamaginda bi kasila kasila yatiyor ki, sanirsin padisah
Dedigin gibi kimse bnm gibi bakamaz, artik zarar vermesinler de diyorum.
Annemlere baski yapiyorum tasinin yanima diye ama bakalim ne olcak.
Uyku geceleri daha iyi artik benimkide, 2-3 saatte bir uyaniyor. Eskiden saat basi oldugundan bana iyi geliyor :) gunduz uykulari kotu gene, hep sallatarak uyuyor zaten, oda 45 dk en fazla
Havalarda isindigi icin artik disarda da vakit geciriyoruz iyi oluyor, evde pineklemekten sıkılmistim
Hollanda serindir daha dimi, 2 sene once eylulde gelmistikde, dondukyduk resmen
Sende eylulde tr a gelcektin dimi
5 haftalik hamileyim doktorum oruc tutma dedi amatutmak istiyorum ogleye kadar uyuyup iftardan sonra meyve sut falan iciyorum sizce tutmaya devam etsem onemli bi sorun olurmu benim gibi olup tutan oldumu aranizda
Csyrc ankaraya da beklerim canım yolun düşerse her zaman bizim paşalar da tanışır seninle ortak yonumuz çokayy padisah tabi o kiz) daha iyi olsunlar insallah,evet Allah herkese nasip etsin evet cnm eylul sonu sanirim anca,3.haftasi da olabilir. Burasi genellikle serin,zaten iklim karmakarisik bikagundur guzel bi sicak var biz d geziyoruz azcik:)
Sagol canim, insallahselam canım, sanırım bu dönemlerde hepsı aynı oluyor. benımkı de aşırı ilgi istiyor
yanından ayrılınca kıyametı koparıyor. şükür ki zaman bi şekilde geçiyor
allah bakıcı konusunda yardımcı olsun. :=)
Gezin gezin :) Kisin gene tikilcaz eve nasilsa.ayy padisah tabi o kiz) daha iyi olsunlar insallah,evet Allah herkese nasip etsin evet cnm eylul sonu sanirim anca,3.haftasi da olabilir. Burasi genellikle serin,zaten iklim karmakarisik bikagundur guzel bi sicak var biz d geziyoruz azcik:)
Canım paket şeyler verme bebeğe yazık diyor 31 ocak doğumlu biz geriden gidiyoruz size gore ben de zorlamiyorum
Bizim pasa gün sayısını sıkıntı yapmaz biz aliriz ozgeyiAnam küçükmüş paşa ( :
Ama süt yetmediği yerde napıcan ki. Doğduğundan beri mama içenler napsin. Hiçbirimiz pakete girmiş şeyi vermek istemiyoruz tabi ama ne yapalım.
beyaz ses, eee eee eee eee, arti el tutma, arti goz kapama, arti atilan emzigi geri tikma. Sonuc, pert.Okudum üfledim gidiyorum ..
Yarın kargoydu hastaneydi elimde oruçlu adam izmir güneşinde
Arkamda da oğlan..ayakları sırtımda
Gidince yatağına nasıl yatırcaz bakalım..
Tak tuk tak tuk sesler ..
Deli gece kafası iki yastık arasına düşüyo çimdiklemişim gibi bağrıyo
Gündüz olsa ellemicem bakim napcak
Kocamı eğittim
Artık son ses beyaz gürültü+ benim nenn nenn nenn nann sesim + minnoşun homurtusu eşliğinde horlayarak uyuyor
Masallah canim :)Kilosu 7020 cikti cnm
dun geceden sonra kanaat getirdim, ne zaman bisey ogrenseler bu sekilde oluyo...Gece 5 5 bucuk saat uyuyan cocuk gitti 1 saatte bi uyanmaya başladı kac gundr niye boyle oldu ki yaagunduzdr az uyuyodu zaten bide meme reddetmeye basladdik
saat 1. Oglen uykusuna yatti arkadas. Ayagimda iken soyle bende kafami koltuga yaslasam diyorum, yanima kahvemi almistim ayagima almadan, hele bakim dedim bende... Misaynan zeyno anlasmis gibi ayni sekilde takiliyolar sanirim bu ara. Uyumak istiyorum... Uyusam nolcak sankişiddetle kınıyorum sizi ...
Nese...
Gece hiç uyumadım desem kim inanır?
Kadir değil mi ...
Arkadaş 40-30-25 dakika aralıklarında bir memedeydi..
Emdiğindende değil..
Ben mi ATAKLARDAYDIM..
Anne atağı...
Öyle bir ataktırki bu gece boyu anneyi uyutmaz.anne yastıkla kafasını buluşturabilmek için gece boyu kıvranır..şiddetlenen uyku annede saykırıya neden olur ve gece boyu nenn nenn nen derd durur...gü ışıığına gebe kalan anne göz batması ,kafa şişliği sebebi ile çareyi kk da girmekte kendine yandaş ataklılar bulmada ve bulup rahatlamada arar..
Dr.pd5
kiz o kadar emmeye sut mu kalir?Memede süt yok...tam takır kuru bakır
Şu yengilcek dr gidip
Haydi 6 aaaaaayyy anneeiii süttüü anneiii sütü sarı kafanın önüne pompayı koyup sağ ülen diyesim var..
Bol şet..
Kazanan ...pd5 önsezisi
Csyrc ankaraya da beklerim canım yolun düşerse her zaman bizim paşalar da tanışır seninle ortak yonumuz çok
Karnina ayaklarinin altina sicak havlu yada kiraz cekirdegi tut. Bol bol pit pit yapiyorYa benim oğlan ossurmayı unuttu sanırım, ne güzel pırt pırt yapardı, kaç gündür dikkat ediyorum bildiğin gaz sancısı çekiyor ya, ayaklarını karnına bastırınca çıkarıyor anca..
Aynisindan ben de istiyorum
İnşallah canım kısmet alpin kilosu da çok iyi maşallah bizim de gecikmeli aşımız var pazartesi günü bakalım ne kadar olduTsk ederimmm,kismet tabi.. Biz d bekleriz belli mi olur yolunuz duser :)
Ben isyerine cicek yolladim oglumla kutladik. Erkege al al bitiyor. Bulamiyorsun.Şiii..tam sola devrildim yattım.aklıma geldi..
Kocamın dopum gününe ne alsam
Bi elele verin .gecenizin konusu bu olsun.Ölçün biçin tartışın aranızda .Sabaha bana seçenekleriniz hazır olsun.Yoksa bilirsiniz dudunuzu keserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?