2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam yazan oldumu bilmiyorum. konak olmuş bebeğin
zeytınyagı sür ve beklet bıraz, sonra ince erkek cep taragıyla tara :=) ardından banyo yaptır
sert tarama sakın

Ben doğum günü hediye olaylarını kapadimm gerek yok

Canım paket şeyler verme bebeğe yazık diyor 31 ocak doğumlu biz geriden gidiyoruz size gore ben de zorlamiyorum
Cnm birde söyle düşünsun hiç anne sütü alamayan bebeklerde var. Onlar takviye gibi oluyor anne sütünün yanında. Gerçi bebeğin yemeyedebilir. Bugün kızım aç mesela aç olduğuna eminim yine de yemedi kaşık mamasini. Öyle işte. Annelik icgudulerini dinle sen boşver

10 da bebisle yattım şimdi uyandım uyku tutmaz beni artık. Yiyip yattığım için de midem bi kötü olmuş ufff soda içiyorum o da soğuk boğazım üşüdü

şiddetle kınıyorum sizi ...
Nese...
Gece hiç uyumadım desem kim inanır?
Kadir değil mi ...
Arkadaş 40-30-25 dakika aralıklarında bir memedeydi..
Emdiğindende değil..
Ben mi ATAKLARDAYDIM..
Anne atağı...
Öyle bir ataktırki bu gece boyu anneyi uyutmaz.anne yastıkla kafasını buluşturabilmek için gece boyu kıvranır..şiddetlenen uyku annede saykırıya neden olur ve gece boyu nenn nenn nen derd durur...gü ışıığına gebe kalan anne göz batması ,kafa şişliği sebebi ile çareyi kk da girmekte kendine yandaş ataklılar bulmada ve bulup rahatlamada arar..
Dr.pd5

Bizde hal böyle olunca ben artık bebem memede öyle uyuyorum büyüdü artık.o çekiyor memeden kendini uykuya devam arada aranıyor yine memeyle bulusturuyorum kendisini uykuya devam.gece 2 de bi ara koydum yatagina 4 e kadar uyumuş ben sokkk yani rekor 2 saat uyumasi yatağında. Eşim bazen size bakıyorum diyor bebis kolları açmış yukarı doğru sen yanda ikinizde dagilmisiniz diyor.

Ben inanirim pembe kaç gündür gece gündüz ayniyim ya hani gündüz uyuyor dinkrnirim desem o da yok derdi ne bilemedim ben de ayniyim 20 30 dk da bir uyanıyor dediğin gibi emme de yok sanki bizimle oyun oynuyorlar beşiği salliyorum yok uyumuyor valla beşik sol tarafimda sagima yatmayı özledim ya uykusuzluk bitirdi beni gözlerim sis kollar pert pasa cin gibi bakiyir koca horluyor oy oy tam sigara icmelik

Günaydın kızlar. Sütü olmadığı için sadece devam sütü veren var mı bnm gbi. Her beslemede 130 cc falan veriyorum ama az geliyo sanırım çünkü bebeğimin bıngıldağında çökme oldu. İnternette öyle yazıyo. Biraz fazla versem hepsini kusuyor. Doğru düzgün kaka yapamıyor. Fitil vermezsek 3 günde 1 zorla. Mama kutusunda 4.ayda her ogun 210 cc yaziyor ama imkansiz su an. 130a zor ciktik zaten. Bnm durumumda olan var mı. Yada bi fikri olan

ahahahha Allah belanı vermesin senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…