- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.521
selam yazan oldumu bilmiyorum. konak olmuş bebeğinSlm güzel anneler ben de ocak annesiyim hamileliğimden beri sizinleyim hepinizden Allah razı olsun sayenizde çok bilgilendim .artık ben de aranızdayım inşallah.bişey sormak istiyorum kızım 5 aylık olacak kafasının tepesinde hafif kabuklanma var onu temizlememde sakınca var mı.yoksa nasıl temizleyebilirim
Canım paket şeyler verme bebeğe yazık diyor 31 ocak doğumlu biz geriden gidiyoruz size gore ben de zorlamiyorumDoğum tarihi kaç nesli? Babası niye istemiyor ki süt azsa ne yapacakmışsın? Bak damadımı aç bırakmayın haa ( :
Foto attım özelden gayınanaa :))
Aynı cnm bizimde öyle çok ağır bile olmuyor bezleriKizlar ya bez sayiniz nedir gunde? Zeynebin 3-4 dolu cis, tas catlasin.
Ben doğum günü hediye olaylarını kapadimm gerek yokŞiii..tam sola devrildim yattım.aklıma geldi..
Kocamın dopum gününe ne alsam
Bi elele verin .gecenizin konusu bu olsun.Ölçün biçin tartışın aranızda .Sabaha bana seçenekleriniz hazır olsun.Yoksa bilirsiniz dudunuzu keserim
Cnm birde söyle düşünsun hiç anne sütü alamayan bebeklerde var. Onlar takviye gibi oluyor anne sütünün yanında. Gerçi bebeğin yemeyedebilir. Bugün kızım aç mesela aç olduğuna eminim yine de yemedi kaşık mamasini. Öyle işte. Annelik icgudulerini dinle sen boşverCanım paket şeyler verme bebeğe yazık diyor 31 ocak doğumlu biz geriden gidiyoruz size gore ben de zorlamiyorum
Terazi Burcu çok güzel bir burç. Ben yengeç mesela hep bi duygusala bağlama ağlak olma durumu mevcut. Benim oğlak kız bakalım beni neye çevirecek parmağında oynatir artikterazi burcu olan gelsin yamacımahuylarımızı konusalım
Aynen öyle degerlilerki yavrularimiz...Cok aglatti beni,her seyin kiymetini bilmemiz lazim meger..
Bizde hal böyle olunca ben artık bebem memede öyle uyuyorum büyüdü artık.o çekiyor memeden kendini uykuya devam arada aranıyor yine memeyle bulusturuyorum kendisini uykuya devam.gece 2 de bi ara koydum yatagina 4 e kadar uyumuş ben sokkk yani rekor 2 saat uyumasi yatağında. Eşim bazen size bakıyorum diyor bebis kolları açmış yukarı doğru sen yanda ikinizde dagilmisiniz diyor.şiddetle kınıyorum sizi ...
Nese...
Gece hiç uyumadım desem kim inanır?
Kadir değil mi ...
Arkadaş 40-30-25 dakika aralıklarında bir memedeydi..
Emdiğindende değil..
Ben mi ATAKLARDAYDIM..
Anne atağı...
Öyle bir ataktırki bu gece boyu anneyi uyutmaz.anne yastıkla kafasını buluşturabilmek için gece boyu kıvranır..şiddetlenen uyku annede saykırıya neden olur ve gece boyu nenn nenn nen derd durur...gü ışıığına gebe kalan anne göz batması ,kafa şişliği sebebi ile çareyi kk da girmekte kendine yandaş ataklılar bulmada ve bulup rahatlamada arar..
Dr.pd5
Senin şu 4. Aydan sonra ek gıdaya başlatan doktoru dinlemek lazımmışMemede süt yok...tam takır kuru bakır
Şu yengilcek dr gidip
Haydi 6 aaaaaayyy anneeiii süttüü anneiii sütü sarı kafanın önüne pompayı koyup sağ ülen diyesim var..
Bol şet..
Kazanan ...pd5 önsezisi
Ben inanirim pembe kaç gündür gece gündüz ayniyim ya hani gündüz uyuyor dinkrnirim desem o da yokşiddetle kınıyorum sizi ...
Nese...
Kadir değil mi ...
Emdiğindende değil..
Ben mi ATAKLARDAYDIM..
Anne atağı...
Öyle bir ataktırki bu gece boyu anneyi uyutmaz.anne yastıkla kafasını buluşturabilmek için gece boyu kıvranır..şiddetlenen uyku annede saykırıya neden olur ve gece boyu nenn nenn nen derd durur...gü ışıığına gebe kalan anne göz batması ,kafa şişliği sebebi ile çareyi kk da girmekte kendine yandaş ataklılar bulmada ve bulup rahatlamada arar..
Dr.pd5
evet tam olarak öylekremsi mi? öyleyse eğer normal, çünkü sadece anne sütü almıyor
ahahahha Allah belanı vermesin seninşiddetle kınıyorum sizi ...
Nese...
Kadir değil mi ...
Emdiğindende değil..
Ben mi ATAKLARDAYDIM..
Anne atağı...
Dr.pd5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?