2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Pembe ben de 4 ocak dogumlym.
Yukselenim de kova sanirim

Gece kacamaklari sorma her mamaya kalkisimda atistiriyorum. Sanki emziriyorumda niye acikiyorum. Hamilelikte 18 kg aldim. Dogumdan sonra 6 si gitti 8 kg geldi. 20 kg . 8/ 10 kg versem yeter. Cok zatiftim

Diş konusu acilmisken dis cikartirken ates oluyor mu. Bazen cok daha fazla kasiniyor. Bebegimin kafasi ensesi daha sicak oluyor .
Canm her çocukta farklı oluyor kiminde dış geç cijiyo kiminde erken,kiminde ateş oluyo kiminde olmuyor,kiminde de istahsizlik huzursuzluk oluyor. Benim büyük oglumda ateş olmuyordu ama hep huzursuzdu

Keşke içmeyeydim. Hamile kalma kilomdan da aşağı düşürdü
Ben de artik eski kotlarima girebiliyorum ama eskisi gibi fit degilim Esim hemen dio bak bak bi zayifladi hemen daracik pantolonu giymis. Uzun bisi giyceksin gorunmicek arka taraf diyo ahahah.. Zaten oyle giymezsem vucudu saklayamam ondanyirtiyorum

Dişi çıkan bebelerin anneleri. Bebekler emerken disleriyle acitiyorlar mi? Göğüs uçları yara olur mu bu dişlerden?
Bazen sinirlenince tutuyor memeyi baya bir acisi oluyor ki alttan sadece 2 tane çıkmasına rağmen yara henüz olmadi ama bir sonraki emzirmede o memede sizi şeklinde agri oluyor

ayni bebeden bendede var

Atom karpuz denedin mi, dikkat ettim son 3 seferdir karpuz yedikten sonra doluyor benim göğüsler, ya öyle denk geldi ya da gerçekten etkisi var, sulu ya bakalım takipteyim karpuza devam
bi kere yedim, dikkat etmedim. Bizim adama aldirayim hemen yarin

ay ayni tablolar hepimizin evinde ya... Ben cok yoruldum artik ama

Yeme Bende diyorum doguma gittigi gun dahil kusan bi benmi varim
benım 11 kilom kaldı. 61 kiloyum öff bi gitmedi yaa
surrrr benimde 8 kilo yapisti, acil cozum plani olusturmamiz lazim, okuz gibiyim ve boyle yasamaya hic alisik degilim

açım şekerim..kaloriye ihtiyacım var...
Hop hop mısa hop hop mısa. .
Şu dilini anlamayıpta ona göre yanlış yapınca kızararak ıhhhhhaa diye arkaya kafa salmalar bugün hat safhada idi...
sende kilo kalmamis anlasilan gelsin kaloriler dedigine gore gittinmi sezaryen yerini gostercektin doktora?

Atom sen eğitimleri arastirdin mi ? Ferber biraz katı ama kesin çözüm sanırım ama yapamam gibime geliyor
Ben birilerinin yontemlerine sadik kalamam ya... Butun bebekler ve butun anneler kendilerine ozeldir, bebegi gozlemleyerek kendi yontemimizi olusturabiliriz bence, tabi buda kolay degil, bugun gunduz cok uykusu geldiginde yatakta 1 saat yattik bebekle, emzik ver cikar, beyaz ses, poposuna pis pis, vs gozlemledim iste. Benimki uyku manyagi, uyku derken sekerlemeci. Iyice uykusu gelmeden yatirirsam beni perisan ediyo onu anladim. Iyice aglayana kadar yatirmicam bundan sonra gunduz. Dis donemi baslamadan bu uyku isine bi cozum bulmak lazim.

kilolarımdan dolayı iştahım kesildi. çok sinir oluyorum çünkü
11 kilo fazlam var diyon,61 kiloyum diyosun. Boydan mı sebep? Yoksa hedef sıfır beden mi?
Ben 78 kiloyum
Evlendiğimde 55 idim. Güzel idim
Teee o zamana döncek olsam 23 kilo fazlam var

Oğlanı yıkamak her geçen gün zorlaşıyor.
SSyutturdun, hızlı döksene, her yere sıçrattın ... Kavga dövüş yıkıyoruz resmen. Bemim üstüm başım sırılsıklam oluyo . Her gün her gün. . Ay çok darlandım ben bugün.

Okullar kapanıyo haftaya memlekete gitcez bi dünya iş var nasıl yetişcek derdi.
Eşim imana geldi oruç tutuyo iftara yyemek şart stresi...
Birikmiş ütüler... Yıkancak çamaşırlar... İş çok saysam...
Bi de şişmanım

Ben kendin uikiyorum canim herifler bizden panik yatir vücudunu yika donra kafasini yika cikar onlarla yikarsak böyle kendimizide yikariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…