- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.701
Ben doğumdan beri tohumunu iciyrm ve doğumdan önceki kıloma çoktan döndüm . Sebebi o muymus
Pembe ben de 4 ocak dogumlym.İç dünyasında yaşar..küçükken okul eğitiminde destekle..
Yükselir..
Sessiz olduğuna bakma içinde fırtına kopar ayrıca had safhaada merhametli olacak para tutamayacak..
Büyüdükçe zekileşecek..üzerine varma kimse ile kıyaslama
Ooo daha saysam
En son halim bu
O da iyiymişKeşke içmeyeydim. Hamile kalma kilomdan da aşağı düşürdü
O da iyiymiş
Nelere kadirsin rezene
Sadece sut veriyorsan acikman normal ama. Yorgun ve açEvet canım sadece süt,ve acayip iştahlıyım,çok acıkıyorum, gece bile yiyorum bazen ondan aldım ya zaten
Gece kacamaklari sorma her mamaya kalkisimda atistiriyorum. Sanki emziriyorumda niye acikiyorum. Hamilelikte 18 kg aldim. Dogumdan sonra 6 si gitti 8 kg geldi. 20 kg . 8/ 10 kg versem yeter. Cok zatiftimİşte ah o ekmek olmasa,ömrü hayatımda ekmeği tek kahvaltıda yiyen ben,bi anda ekmek delisi oldum akşam fln da yiyorum..Sonra akşamları çay yanı mutlaka canım istiyor yememek için tutuyorum kendimi bi bakıyorum hoop yemişim bile.. Bi de bazen gece kaçamağım oldu bi kaç kez
Sadece sut veriyorsan acikman normal ama. Yorgun ve aç
Canm her çocukta farklı oluyor kiminde dış geç cijiyo kiminde erken,kiminde ateş oluyo kiminde olmuyor,kiminde de istahsizlik huzursuzluk oluyor. Benim büyük oglumda ateş olmuyordu ama hep huzursuzduDiş konusu acilmisken dis cikartirken ates oluyor mu. Bazen cok daha fazla kasiniyor. Bebegimin kafasi ensesi daha sicak oluyor .
Ben de artik eski kotlarima girebiliyorum ama eskisi gibi fit degilim Esim hemen dio bak bak bi zayifladi hemen daracik pantolonu giymis. Uzun bisi giyceksin gorunmicek arka taraf diyo ahahah.. Zaten oyle giymezsem vucudu saklayamam ondanyirtiyorumKeşke içmeyeydim. Hamile kalma kilomdan da aşağı düşürdü
Bazen sinirlenince tutuyor memeyi baya bir acisi oluyor ki alttan sadece 2 tane çıkmasına rağmen yara henüz olmadi ama bir sonraki emzirmede o memede sizi şeklinde agri oluyorDişi çıkan bebelerin anneleri. Bebekler emerken disleriyle acitiyorlar mi? Göğüs uçları yara olur mu bu dişlerden?
ayni bebeden bendede varbugün salladım uyudu yerine koydum mutfaga gittim uyandı
tekrar salladım uyuttum koydum kahvaltıya gittim iki lokma yedim yine uyandı
sonra yine gittim salladım uyuttum koydum yediklerimi toplarken yine uyandı
şimdi aldım yarım saattir sallıyorum
sallıyorum uyuttum yerine koyMAdım
bi kere yedim, dikkat etmedim. Bizim adama aldirayim hemen yarinAtom karpuz denedin mi, dikkat ettim son 3 seferdir karpuz yedikten sonra doluyor benim göğüsler, ya öyle denk geldi ya da gerçekten etkisi var, sulu yabakalım takipteyim karpuza devam
ay ayni tablolar hepimizin evinde ya... Ben cok yoruldum artik amaBenimde şuan ayağımda, tam uyuttum kargocu geldi ben paketi alıncaya kadar yırttı kendini efendi.. Sinirli, mırıldana mırıldana tekrar uyuttum, çok açım karnım gurulduyor ayağımdan indirim dedim, ıhhh başladı yine...keşke bende yanıma yiyecek bişeyler koysaydım,çok açım, çişim de var
YemeKızlar bi bakın hele bi sorunum var, tabi ki kilo..şöyle anlatayım benim hamilelik çok kötü geçti hep bi mide bulantısı, doğuma giderken bilehamileyken toplamda 8 kilo aldım. Doğumdan 10 gün sonra 13 kilo vermiştim,bebeğimle yoğun bakımda kaldık stres üzüntü koşturmacadan kolayca gitmişti ama sonra mide bulantısının geçmesinin rahatlığı, bide süt olur mantığıyla yedim de yedim, ve tekrar 9 kilo almışım 10 a doğru gidiyo öküz gibi yemişim resmen,ki yiyorum evet tutamıyorum kendimi diyete başlasam nasıl olur,sütü etkiler mi, öyle aman aman bi sütüm de yok günü zor kurtarıyorum bana bi akıl verin
surrrr benimde 8 kilo yapisti, acil cozum plani olusturmamiz lazim, okuz gibiyim ve boyle yasamaya hic alisik degilimbenım 11 kilom kaldı. 61 kiloyumöff bi gitmedi yaa
sende kilo kalmamis anlasilan gelsin kaloriler dedigine goreaçım şekerim..kaloriye ihtiyacım var...
Hop hop mısa hop hop mısa. .
Şu dilini anlamayıpta ona göre yanlış yapınca kızararak ıhhhhhaa diye arkaya kafa salmalar bugün hat safhada idi...
Ben birilerinin yontemlerine sadik kalamam ya... Butun bebekler ve butun anneler kendilerine ozeldir, bebegi gozlemleyerek kendi yontemimizi olusturabiliriz bence, tabi buda kolay degil, bugun gunduz cok uykusu geldiginde yatakta 1 saat yattik bebekle, emzik ver cikar, beyaz ses, poposuna pis pis, vs gozlemledim iste. Benimki uyku manyagi, uyku derken sekerlemeci. Iyice uykusu gelmeden yatirirsam beni perisan ediyo onu anladim. Iyice aglayana kadar yatirmicam bundan sonra gunduz. Dis donemi baslamadan bu uyku isine bi cozum bulmak lazim.Atom sen eğitimleri arastirdin mi ? Ferber biraz katı ama kesin çözüm sanırım ama yapamam gibime geliyor
kilolarımdan dolayı iştahım kesildi. çok sinir oluyorum çünkü
Ay dur pembee elimdekine alışamadımHamilesin şekerim
Oğlanı yıkamak her geçen gün zorlaşıyor.
SSyutturdun, hızlı döksene, her yere sıçrattın ...Kavga dövüş yıkıyoruz resmen. Bemim üstüm başım sırılsıklam oluyo . Her gün her gün. . Ay çok darlandım ben bugün.
Okullar kapanıyo haftaya memlekete gitcez bi dünya iş var nasıl yetişcek derdi.
Eşim imana geldi oruç tutuyo iftara yyemek şart stresi...
Birikmiş ütüler... Yıkancak çamaşırlar... İş çok saysam...
Bi de şişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?