- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.721
Ben de ayniyim canım zaten hic zayıf olmadım ben evlendiğinde 65 kiloydum birden 75 e çıktım öyle hamile kaldım 89 la doğuma gittim şuan 79 kiloyumAyy şuraya bi şişman emojisi istiyorum
Ben kendin uikiyorum canim herifler bizden panik yatir vücudunu yika donra kafasini yika cikar onlarla yikarsak böyle kendimizide yikariz
Balık...Pembe ben de 4 ocak dogumlym.
Yukselenim de kova sanirim
Muhtemelen aynı görünüyoruzdur. Aynı boy ve kilodayız. İşin kötüsü benim eşim 186 boy, 86 kilo. Her gün bisiklete bimiyor ve ağırlık çalışıyor. Yani uzun ve fit vs. Kısa ve hantalBen de ayniyim canım zaten hic zayıf olmadım ben evlendiğinde 65 kiloydum birden 75 e çıktım öyle hamile kaldım 89 la doğuma gittim şuan 79 kiloyumne olacak bilmiyorum boyum 1.68 biraz kurtariyirum ama yine de çok fenayim 65 banayakisiyir ben çok zayıf olmayı sevmiyorum eşim de hamilelikte benle birlikte çok kilo aldı pasamin da yüzü toplu biz tonton ailesi gibi olduk
Nasıl yıkıyosun tek başınıza ya. Banyoda yıkadım birkaç defa kucağıma alığ. Onda ddayıkayıp eşine veriyoeum ben devam ediyorum yıkanmaya. Yinentek başıma halledememiş oluyorum.Ben kendin uikiyorum canim herifler bizden panik yatir vücudunu yika donra kafasini yika cikar onlarla yikarsak böyle kendimizide yikariz
Hııı...smear testi verdikayni bebeden bendede var
bi kere yedim, dikkat etmedim. Bizim adama aldirayim hemen yarin
ay ayni tablolar hepimizin evinde ya... Ben cok yoruldum artik ama
YemeBende diyorum doguma gittigi gun dahil kusan bi benmi varim
surrrr benimde 8 kilo yapisti, acil cozum plani olusturmamiz lazim, okuz gibiyim ve boyle yasamaya hic alisik degilim
sende kilo kalmamis anlasilan gelsin kaloriler dedigine goregittinmi sezaryen yerini gostercektin doktora?
Yaaayni bebeden bendede var
bi kere yedim, dikkat etmedim. Bizim adama aldirayim hemen yarin
ay ayni tablolar hepimizin evinde ya... Ben cok yoruldum artik ama
YemeBende diyorum doguma gittigi gun dahil kusan bi benmi varim
surrrr benimde 8 kilo yapisti, acil cozum plani olusturmamiz lazim, okuz gibiyim ve boyle yasamaya hic alisik degilim
sende kilo kalmamis anlasilan gelsin kaloriler dedigine goregittinmi sezaryen yerini gostercektin doktora?
Atom bende gideyim bi... Cok acıkmadan meme vermicem ve yatırmıcam. Hast geldim msemeye yapıştı uyuduBen birilerinin yontemlerine sadik kalamam ya... Butun bebekler ve butun anneler kendilerine ozeldir, bebegi gozlemleyerek kendi yontemimizi olusturabiliriz bence, tabi buda kolay degil, bugun gunduz cok uykusu geldiginde yatakta 1 saat yattik bebekle, emzik ver cikar, beyaz ses, poposuna pis pis, vs gozlemledim iste. Benimki uyku manyagi, uyku derken sekerlemeci. Iyice uykusu gelmeden yatirirsam beni perisan ediyo onu anladim. Iyice aglayana kadar yatirmicam bundan sonra gunduz. Dis donemi baslamadan bu uyku isine bi cozum bulmak lazim.
Nasıl yıkıyosun tek başınıza ya. Banyoda yıkadım birkaç defa kucağıma alığ. Onda ddayıkayıp eşine veriyoeum ben devam ediyorum yıkanmaya. Yinentek başıma halledememiş oluyorum.
Orijinal bi fikir lazım bana bu konuda
Bende korkuyordum tek yıkamaya. Burdaki anaların gazıyla başladım yıkamaya sağolsunlar ( :
Fileye yatırıp yıkıyorum. O kadar da zor değil. Sadece köpüklü el su kovasina giriyor. Tek sorun bu.
Bir de yüzüstü yıkanıyor öyle de sırtüstü ve saç yikarken çok zor oluyor. Sekiz kilo nerdeyse,bel dahanmıyoBende korkuyordum tek yıkamaya. Burdaki anaların gazıyla başladım yıkamaya sağolsunlar ( :
Fileye yatırıp yıkıyorum. O kadar da zor değil. Sadece köpüklü el su kovasina giriyor. Tek sorun bu.
Bundan kullan,o zaman elin girmez
Bir de yüzüstü yıkanıyor öyle de sırtüstü ve saç yikarken çok zor oluyor. Sekiz kilo nerdeyse,bel dahanmıyo
esim almisti dun tatli, soylemiyim simdi adini kufur ederlerAl işte arkadaşım geldi iftara, gömdüm 3 dilim tatlıyıdaha da akıllanmam ben, hayatımın geri kalanını geniş basenli, sarkık memişli, dombul bacaklı geçircem galiba kendimden tiskindim şuanda
Haklisin pembe. Ben taa 3 ay evvel meme sikintisiyla gidip, dikis yerimide muayene ettirmistim, gerek yoktu ama icin rahat etsin demisti benim daktir. Az evvel tatliyi gomdukten sonra gaza gelip 50 ip, 50 yarin mekik cektim. Biraktim korktum 6 ay bile dolmadi henuz bisey olursa diye, ne tarz sporlar yapabileceginide soyledimi?Hııı...smear testi verdiksıkıntı yok dikiş şişlikleri dedi.. Spora başlayabilirmişim.. Bide fitil verdi,tek seferlik minik bir yara mevcutmuş... Sezeryan iyi imiş.. Ara ara sızı ağrı normalmiş
Bu dr. Ları gözde cok büyütmemek lazım
ic bacak surtmesinin nasil kotu hissettirdigini anlatacak smiley bulamiyorum suan.Yaa50 idim ben .. Böle yanak , göbek iç bacak sürtmesi kadar kilo hiç sevmedim
9 kilo fazlam var
Ekmeği ve tüm market reyonunu iptal ettim.. Katkı mad. Dolayı
Gitmeli ve zayıflamalıyım
Üstüm inek gibi
bende hesapta babasiyla yikiyorum, oda belim agriyor diyerek sandalyeden bize bakiyor. Gecen sicakta birden dellenerek kucagimda dusun altina girmistim minikle. Heryer sirilsiklam bende bir daha girmedim oyleOndan kullanıyorum zaten ama bi elin çocuğun üstündeyken illaki kaçırıyorsun ister istemez.
Benim kız filede yüzüstü de yatıyor sırtüstü de. Tek yıkıyorsam hiç zorluk çıkarmıyor bana korktuğumu anlıyor sanki ( :
Bel konusuna hiç girmiyorum perişanlık diz boyu.
Bende kuvetiyle zor oluyor yaz geldi duşta pratik olur dedim. Verdim babasının kucağına. Icerde adam dışarıda ben kızdan daha çok islandik ertesi gün kuvetine soktuk yine
Nasıl yıkıyosun tek başınıza ya. Banyoda yıkadım birkaç defa kucağıma alığ. Onda ddayıkayıp eşine veriyoeum ben devam ediyorum yıkanmaya. Yinentek başıma halledememiş oluyorum.
Doktor da reflu vardir demisti. Ar mama onerdi.Aptamilin ar (anti reflü) mamasini kullandık faydası olmuştu ama internette bağırsak tembelliği yapıyor diye yorum yazmışlar o yüzden vazgectik. Kaç çeşit mama denedik olmadı. bebelac ar denedik o da olmadı. Tekrar aptamil denicez yarın sonuç değişir umarım. Çünkü kusmaktan artık ön bıngıldağı çöktü iyice.asbala canim bebegin kac aylik bizim kabizliktan dolayi reflumuz vardi. Kusuyordu benimkide kilo alimi azdi reflulu bebekler icin ozel mamalar var bir ay ondan kullandim zamanla azaldi. Guzel bi dr a gotur surekli kusuyorsa . Birde . Sen 130 cc icsin mutlaka diye dayarsan belki ondan kusuyordur. Dayatma kusmasi aliskanlik haline gelir. İcebildihi kadarini ver. Acikinca bir kac öğün sonra fazla icer. Herbebegin istahi farkli. Benimki bazen 60 iciyordu seninkinin ayinda gece daha iyi besleniyor benimki.
Dr ek gıdaya geçir meyve suyuyla dedi ama onu da kabul etmiyor. Zaten Evolvia nın tadı iyi değilmiş suyu az fazla koyunca dilinin ucuyla süzüp duruyor kabul etmiyor sıpa. Daha meyve suyunu alamıyor pirinç ununu hiç sindiremez gibi geliyor. Ek gıdayı erteledim 1 ay daha. 5 ay dolunca denicem bakalım. Bu arada 1 saat önce yada sonra denerim ama suyu da almıyor ki zorla sıkıyorum ağzınaDr birsey dedimi beslenmesini. Ben mamadan birsaat sonra yada once veriyorum. Gunduz bir kac kasik ver alisana kadar. Gecede mamanin suyunu 10 cc fazla yap. Kac aylik . Princ unlu mamalarda kilo yapiyor.
esim almisti dun tatli, soylemiyim simdi adini kufur ederlergomdum bende dolapta duracagina midemde dursun diye diye bu hale gelmedikmi
Yok yok bugün itibariyle son tatlımı yedim en az 10 gün tutcem kendimi,
Kuvetinde yikasana canim bende banyods yikamayi denicem tek basima ama nasl yaparm bilmyrmm kuvetinde batraniye seriyorm ben sonra alt acma bezlerinin yastiklari oluyo ya onu koyuyorm sirt ustu yatryrm yikiyorm her yerini sonra ellerini yastiga koyuyorm yuzustu yatryrm kafasini sirtini yikiyorm en son kaldrp boydan bi su dokyrmNasıl yıkıyosun tek başınıza ya. Banyoda yıkadım birkaç defa kucağıma alığ. Onda ddayıkayıp eşine veriyoeum ben devam ediyorum yıkanmaya. Yinentek başıma halledememiş oluyorum.
Ah o tatlilar smdi olsada yesekAl işte arkadaşım geldi iftara, gömdüm 3 dilim tatlıyıdaha da akıllanmam ben, hayatımın geri kalanını geniş basenli, sarkık memişli, dombul bacaklı geçircem galiba kendimden tiskindim şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?