2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İlk uc ay icerisindeysen gaz sancisi da olur doyduguna eminsen emzik ver. Emerek rahatliyorlar.
Gaz mış, dr â büyüme ağrısı yok atak falan filan diyorum öyle bisey duymadım, bilmiyorum diyo, yok öyle bisey diyo . Gaz 3 ay bitince geçer mi canım? Bi de dr neden bilmiyor ki bu atak denen şeyleri.

Canim al kuveti önüne altina kirli battaniyesinden ser yatir vuciduni güzelce yıka sirtinida yika dinra başını
Yika su dok vucuda cikar onceden havlusunu fala hazirla ser bir yere esyalari falan hazir olsungiydirecegin yerde

Atom bende gideyim bi... Cok acıkmadan meme vermicem ve yatırmıcam. Hast geldim msemeye yapıştı uyudu
Demek canına tak etmiş
Ben de oyle yapiyorum bir kac gundur., Sabah 10 gibi besigine atiyorum kendi uyuyor. İyice yorulunca kendi isteyince eee diyo yada mizmizlaniyo. Kendi uyumasada uyuyana kadar ayakta salliyorum sonra ayagimdan indiriyorum. Ne kar uyursa. Yoksa bacaklarim pelt yakinda . Birde bi is yapamiyorum salla salla

Tek yikayacaksan kuvet minderleri guzel oluyor. Yada kucuk legen alip icine havlu kucuk battaniye ne bulursan koy kaymaz hem. Daha hakim olursun legende iyi oluyor. Deneye deneye bulacaksin . Basini sonra lavoboda da yikayabilirsin Kendilerini tutana kadar zor. Bide agirlasiyorlar.

Bayanlar ozelden birbirimize numaralarimizi versekte whatshaptan yazissak daha iyi olmazmi.en azindan onumuze burdakiler gibi cok reklam cikmicagi icin internetimiz yavaslamaz hem bu kadar sayfa birikmez..alt alta yazilar ciktigi icin seri sekilde okuruz.hemde orda bebeklerimizin resmini paylasiriz..

Evet ccanim Ar mama kullandim. Beslenme ve gastroenteroji druna goturdum kabizlik refluye sebep oluyor dedi. o baslamisti Ar mama. Bizim dr. Gunde 2 defa kullan dedi Ar mamayi. Ben gece kullaniyordum Ar i her kalktiginda gece kusarsa yanlis kacar duymam diye 2 aylikti o zaman. Sonra gecti ama arada biraz kusmalari var. Benim ki hem kusuyor hemde yanlis kaciyordu aspire ediyordu hep mamayi. Kendini kurtarmaya baslayinca kusmasi azalinca kestim. Ben o zaman az az sık besledim. Cok besleyince dolu mide kusuyordu. Mama verdikten sonra epey bi dik tut ben gece de dik tutuyordum zor surec ti. Kabiz olmamasina dikkat et. Dis cikarma doneminde kaka civik olmaya basliyor. 4.5 aylikken kabizlik sorunu gitti. Aptamile donduk bizde bizde cok mama kullandik. Kakaya biraz daha iyi geldi sanki. Hergun en az bir kere kulak cubugu z. Yagli masaj yap. Maydonoz sapini z. Yagina batirip cok az makattan iceri sok . İkinmaya baslayinca yapiyorduk. Birde yedikten sonra altini acip yapiyordum bunlari. Karin dolu bagirsaklara baski yapiyor ya oyle kaka yapiyordu. İnşsllah duzelir canim . Allah şifa versin bebisine. Gunduz her Mamadan yarim saat yada hemen sonra bir iki cay kasigi su bile versen kar. Kasikla veriyorum ben suyu dilinin altina dogru az az ver. Biberonla icmiyor.

En azindan Ar yi iki uc defa kullan birsey olmaz. Bir iki gun hep ver. Ben 20 gun falan hep onu verdim. Bebelac Ar kullandik ama. Aptamil daha iyi kilo aldiriyor. Aptamilin Ar side kilo aldirir mi bilmem. Bingildak sorunu daha onemli. Aylarca kullanirsan bagirsak tembelligi olur.

Gaz mış, dr â büyüme ağrısı yok atak falan filan diyorum öyle bisey duymadım, bilmiyorum diyo, yok öyle bisey diyo . Gaz 3 ay bitince geçer mi canım? Bi de dr neden bilmiyor ki bu atak denen şeyleri.

Senin doktor bilmiyor demek ki,buyume ataklari evrensel hem de..sen arastir,arastirdiklarini da dikkate al bence. Cok degisik cvp veren doktorlar oldu kafani da hic yorma:)
Buarada gaz bizim uc ayda gecti sukur,ara ara bazen pirtlatmak istiyo rhatsiz gibi oluyo ama kendi hallediyo,17haftalik su an.

Evolvia iyi mama ama benimki de sevmedi . Onu icerken daha cok kusuyordu. Aptamile donus yaptik . Aptamilin tadini sevdi. Suyu bizimkide icmiyor zorla veriyorum bazen kendi iciyor o zaman kendi istedi kadar veriyorum. Zor alisti suya. Suya cok az cay koyabilirsin cok az . Az biraz tadi farkli olunca anliyorlar icer belki. 5.5 olunca meyve puresinden baslayacagiz . Bize dr mama oncedi ver dedi acikinca yani tokken almaya bilir. Meyveyi ver bir kac kasik sonra mamayi ver dedi. Meyve suyunu kusarsa pure olarak ver zaten sulu seyleri kusuyorlar katiyi kusamazlar. Pire de lifleriyle veriyorsun bagirsaklara daha iyi gelir. Sen bilirsin yinede

Bir blogda seoet icine koyup yikiyorum diye yazmis. Resimdede ne kolay gozukuyor. Ancak kendini tutmaya baslayinca banyoda yikariz herhalde

Eklentiler

• image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 71
Peki su dökerken kafasını cevirmiyormu, ağzına su kaçmıyor mu ben tek elle yikayamiyrm

Her dr farkli sey soyluyor zaten. O bilmezse baskasi bilir herhalde. Bizim dra hic sormadim atak matak . Muayene ederken giYdir cikar herseyi soramaya unutuyorsun. Zaten arastir deneye deneye cozum yolu buluyorsun herseyi dr a sormuyorum. Annelik icgudune guven. İlk uc ayda gazsancisi buyuk ihtimal. Kulak yada idrar enf var tabiiki. İlk uc ay zordu bizim hem gazli hem kabizdi . Kabizliginin yaninda gaz hic birseydi . Aksama kadar ikinmaktan kipkirmizi oluyordu. 5 ay bitti yine gazi oluyor. Ama eskisi kadar degil. 3 ay bitince azaliyor gaz sikayetleri hateketleniyorlar kendileri alttan ustten gaz cikarmaya basliyor. 3 ay bitince dr onerisiyle destekle oturtmaya basladik dahada kendi cikartti. Ama aksama yakin agliyorsa uine uyurken kivranip aglamaya basliyorsa ac degilse sanci oluyor yada usutuyorlar. Hergun ayaginin altina ve karnina kiraz cegirdegi pelusunu isitip koyuyorum. Sirtini sivazliyorum gaz cikiyor.

Bayanlar hepinize ayni anda ozelden(grup halinde) yaziim dedim beceremedim.tek tek oluyo heralde.numaralarimizi verirsek ozelden burdan birbirimize whatshaptan yazabiliriz
O zaman hep whats app hem burasi hangi birine yetisecegiz. Ben zor yetisiyorum sen iki cocukla nasil yapiyorsun

Birde simdi diyorlarya baklava borek sut yapmaz kilo aldirmaktan baska bi ise yaramaz diyolar, susattigi icin asil su sut yapar kulliyen yalan,baklavada borekde ciddi sut yapiyo... Ama 100 kilo olmayi goze alamam... Zaten pismanim 2 kilo aldim
Canim uzun zamandir giremedigim icin bilmiyorum, sut problemi mi olustu sende
Bide seninde mi bebegin emmiyor, benimki tam 2 aydir uyanikken kesinlikle emmiyor, biberonda almiyor. Illa uyutcam oyle emcek, bu seferde uykum bolundu diye agliyor. Cok yipratici

Balık...
Kaynak..erzurumlu ibrahim hakkı hz.leri
Ben yukselenimden emin değilim ellin degmisken benimkine de bakıver pembe

Yaa 50 idim ben .. Böle yanak , göbek iç bacak sürtmesi kadar kilo hiç sevmedim
9 kilo fazlam var
Ekmeği ve tüm market reyonunu iptal ettim.. Katkı mad. Dolayı
Gitmeli ve zayıflamalıyım
Üstüm inek gibi
Neden herşeyimizi aynı çıkmaya başladı pembe ben de hiç 50 yi gecmezdim. Senin boyun kaç benim 1.63

Canım ya kiraz cekirfegi pelusu ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…