2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim al kuveti önüne altina kirli battaniyesinden ser yatir vuciduni güzelce yıka sirtinida yika dinra başını
Yika su dok vucuda cikar onceden havlusunu fala hazirla ser bir yere esyalari falan hazir olsungiydirecegin yerde
marketlerde satılan sandalye minderlerinden kullanıyorum ben ...yumuşacık hemde kolay kuruyor..

O kadar arastir oyuncak al bizimki islak mendil paketiyle oynasin. Oyuncaklar bir kösede. Seviniyim mi uzuleyimmi bilemedim. Birde camasir mandallarina genelde butun cocuklar bayiliyor. Oyuncaklara para vermeden dusunun
kocaman bir şıngırdak sallarken tak kafaya vuruyor ,ağlarken de sanki ben yapmışım gibi dönüp dönüp bana bakıp tekrar ağlıyor..ıslak mendilpaketibizimkininde en sevdiği

O kadar arastir oyuncak al bizimki islak mendil paketiyle oynasin. Oyuncaklar bir kösede. Seviniyim mi uzuleyimmi bilemedim. Birde camasir mandallarina genelde butun cocuklar bayiliyor. Oyuncaklara para vermeden dusunun
Ben de o kadar dişlik aldım. Dişliği iki eli ile tutup tuttuğu ellerini yiyo yine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…