2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sen bayadir girmiyon o zaman :) zeyno 3. Ayin basindan beri, 2 ay 10 gundur emmemek icin direniyo, hatta biberonla bile kavgasi var, muhtemelen bizim kizin yemesi sikintili olacak emmeye emmeye benim sutum bile dayanmadi anlayacagin. Tamamen red soz konusuydu baslarda, simdi cok sukur 5-6 dk her iki memeyi verdigimde aliyo hemen, gece daha uzun kaliyo 10-15 dk gibi. Benimkide uyutmadigim zaman sinir krizi geciriyo, Savasiyorum iste ...

inşallah bizde kızçemden memnun oluruz
İnşallah annesi
Anladım canım güzelmiş

Ayyy kiyamam ya cok zor, Allah yardim etsin. Kabus gibi bisey bu emmeme olayi.
Ama bence biz nazar degdirdik, ben surekli emiyor, emmesi cok guzel diyordum, emme sorunu yasicam aklimin ucundan gecmezdi. Seninkide iciyordu likir likir.
Dr bana 3 ve 4. Aylarda olur sonra gecer dediydi ama umudum kalmadi, bizimde 2 ay oldu.
Benimki tam sekerlemeci bide, en fazla 1 saat uyanik kaliyor, basliyor mizirdanmaya, uyutuyorum, ayakta tabi, salla salla en fazla yrm saat uyuyor. Boyle kisir dongudeyiz iste.
Kendimi sorguluyorum neyi yanlis yaptim acaba diye

Anam bende kendi kendime gelin guvey olmuşum nasıl gidiyor aurora kaşık maması durumları. En son yemiyor diye şikayet ediyordun. Ben sabah akşama çıkardım bu ara. Iki öğün veriyorum.
Cnm zorla 1 yemek kaşığını sulandirip akşam ustune doğru yedirtmeye çalışıyorum ama hepsini bitirmiyor bile.bide yedirtirken ağzından çıkarıyor mu seninki? Önüne önlük takıyorum önlük full mama oluyor.

Valla 2 arkadasim var biri 1 gün önce biri 17 gün önce dönüm yaptı benden.onlarin da kızları oldu.8 buçukta yatıp sabaha kadar yataklarında uyuyorlarmis.birisi emek için bile kalkmiyormus.diğeri emcegi zaman viyakliyomus aglamiyomus emziriyormus hemen uyuyormus bebek.yine bu bebeği annesi yarım kundaklandı yapıp yatağına koyuyormus bebek uyuyorMuş kundaklaninca uyku vakti geldiğini anlıyorMuş. Ben soklarda tabi.ağlamak nedir bilmiyormus bu bebekler. Ben kızımı yere oyuncakları yanına bırakıyorum tuvalete gidiyorum tuvaletten zor yetisiyorum ağlamasına.gariplik hangi bebede şimdi bana soleyin. Benim bebeğim neden çok ağlıyor diyorum bazen.yani bi derdi var soyleyemedigi.ama kucağa alıp gezdirince susuyor.diyorum bi yeri agrisa susmaz heralde. Doktora diyorum enfeksiyon belirtisi yok diyo.4. Ay da 5. Ay da aynı şeyi söyledi yarın başka bi doktora gitcez.kafamda deli sorular.neyse yazdım biraz rahatlatır die

Benimki de cok agliyordu aksam battaniye icinde salliyordum. Kucaga aliyorum susuyor. Cok fazla olunca kucak degil battaniyede susuyor. Gaz sancisi varmis meger karnina sicak koyuyorum. Battaniye isi kalkti .Belki usutuyorlar.corabini cikarinca bile ayagi soguk oluyor. Kulagini kaşı . Agliyorsa vardir birsey ya

ben kuvetinde file koyup tek başına yıkıyorum uzun zamandir

O habire bebegiyle gezen annelere sasiriyorum. Poz vermeler falan. Ben mi cok beceriksizim anlamadim gitti. Disardada rahat olamiyoruz

Ben kalin battaniyesini koyuyorum camasir sepetleri varya inda yikiyorum oda kolay oluyor

Ya ben anneme filesini getirdim. Burda bi hatun demişti annesinde fileyi çamaşır sepetine takip yatırıyormuş bebişi.
Az evvel yıkamak için taktım. File yerlerde sepet küçük geldi heralde. Aldım kucağıma atladım kuvete.

Ne biliim ya gorur diye dusundum.burda konular cok birikiyo.yetisemiyozda.hemde vhatshaptan bebeklerimizin reimlerinide paylasirz.atiyom aksama yaptigim yemekleride .en azindan birbirimize fikir olur dediydim

Bebekleri değil de.. ben en çok seni merak ediyorum secmurat

Yapmaz olur mu yapıyor tabi. 10dk evvel yedirdim elbisem baştan aşağı mama şuanda. Yeni öğrendi onu. Hapşırır gibi bişey yapıyor yemekten sıkılınca
Naylon gibi önlükler getirmisti kuzenim yurtdışından onları takıp iş bitince suya tutuyorum iki dk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…