- 5 Haziran 2014
- 926
- 376
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.781
Ne biliim ya gorur diye dusundum.burda konular cok birikiyo.yetisemiyozda.hemde vhatshaptan bebeklerimizin reimlerinide paylasirz.atiyom aksama yaptigim yemekleride .en azindan birbirimize fikir olur dediydim
Yok canim durulayip cikar cikamadan once yineyine vicudunu sampuanla durula cikar isteO zaman kirli suda yıkanmış olmuyo mu?
Gerçi onların kirinden nolcak diycem de benim oğluş terleyince bildiğin keçi peyniri gibi kokuyo. :)
Bence guzel olurduNe biliim ya gorur diye dusundum.burda konular cok birikiyo.yetisemiyozda.hemde vhatshaptan bebeklerimizin reimlerinide paylasirz.atiyom aksama yaptigim yemekleride .en azindan birbirimize fikir olur dediydim
Sen bayadir girmiyon o zaman :) zeyno 3. Ayin basindan beri, 2 ay 10 gundur emmemek icin direniyo, hatta biberonla bile kavgasi var, muhtemelen bizim kizin yemesi sikintili olacakCanim uzun zamandir giremedigim icin bilmiyorum, sut problemi mi olustu sende
Bide seninde mi bebegin emmiyor, benimki tam 2 aydir uyanikken kesinlikle emmiyor, biberonda almiyor. Illa uyutcam oyle emcek, bu seferde uykum bolundu diye agliyor. Cok yipratici
İnşallah annesiinşallah bizde kızçemden memnun oluruz
Anladım canım güzelmişEki Görüntüle 1844930 Eki Görüntüle 1844932birickm
Babydream marka hediye geldi bana. Aldigim en guzel hediye. Havluyu utu de isit pratik degil bide hemen soguyor. Yapiskan bantli icinden bezi aliyorsun bezin icinde cekirdekler mikrodalgada bir iki dk isitip tekrar bunun icine koyup karnina koyuyorum .
Ayyy kiyamam ya cok zor, Allah yardim etsin. Kabus gibi bisey bu emmeme olayi.Sen bayadir girmiyon o zaman :) zeyno 3. Ayin basindan beri, 2 ay 10 gundur emmemek icin direniyo, hatta biberonla bile kavgasi var, muhtemelen bizim kizin yemesi sikintili olacakemmeye emmeye benim sutum bile dayanmadi anlayacagin. Tamamen red soz konusuydu baslarda, simdi cok sukur 5-6 dk her iki memeyi verdigimde aliyo hemen, gece daha uzun kaliyo 10-15 dk gibi. Benimkide uyutmadigim zaman sinir krizi geciriyo, Savasiyorum iste ...
Cnm zorla 1 yemek kaşığını sulandirip akşam ustune doğru yedirtmeye çalışıyorum ama hepsini bitirmiyor bile.bide yedirtirken ağzından çıkarıyor mu seninki? Önüne önlük takıyorum önlük full mama oluyor.Anam bende kendi kendime gelin guvey olmuşumnasıl gidiyor aurora kaşık maması durumları. En son yemiyor diye şikayet ediyordun. Ben sabah akşama çıkardım bu ara. Iki öğün veriyorum.
Hadi ya bak ne tesadufİşte beni gör kızını tanı4 ocak ben yükselen balık balık
Dolabının içi ergenliğe kadar
Valla 2 arkadasim var biri 1 gün önce biri 17 gün önce dönüm yaptı benden.onlarin da kızları oldu.8 buçukta yatıp sabaha kadar yataklarında uyuyorlarmis.birisi emek için bile kalkmiyormus.diğeri emcegi zaman viyakliyomus aglamiyomus emziriyormus hemen uyuyormus bebek.yine bu bebeği annesi yarım kundaklandı yapıp yatağına koyuyormus bebek uyuyorMuş kundaklaninca uyku vakti geldiğini anlıyorMuş. Ben soklarda tabi.ağlamak nedir bilmiyormus bu bebekler. Ben kızımı yere oyuncakları yanına bırakıyorum tuvalete gidiyorum tuvaletten zor yetisiyorum ağlamasına.gariplik hangi bebede şimdi bana soleyin. Benim bebeğim neden çok ağlıyor diyorum bazen.yani bi derdi var soyleyemedigi.ama kucağa alıp gezdirince susuyor.diyorum bi yeri agrisa susmaz heralde. Doktora diyorum enfeksiyon belirtisi yok diyo.4. Ay da 5. Ay da aynı şeyi söyledi yarın başka bi doktora gitcez.kafamda deli sorular.neyse yazdım biraz rahatlatır dieİç dünyasında yaşar..küçükken okul eğitiminde destekle..
Yükselir..
Sessiz olduğuna bakma içinde fırtına kopar ayrıca had safhaada merhametli olacak para tutamayacak..
Büyüdükçe zekileşecek..üzerine varma kimse ile kıyaslama
Ooo daha saysam
En son halim bu
Dogumdan beri içiyorum bende maalesef aynı etkiyi göstermediKilo vermek isteyenleeeerr
Iksiri tesadüfen bulduk galiba.
Rezene Tohumu
Benimki de cok agliyordu aksam battaniye icinde salliyordum. Kucaga aliyorum susuyor. Cok fazla olunca kucak degil battaniyede susuyor. Gaz sancisi varmis meger karnina sicak koyuyorum. Battaniye isi kalkti .Belki usutuyorlar.corabini cikarinca bile ayagi soguk oluyor. Kulagini kaşı . Agliyorsa vardir birsey yaValla 2 arkadasim var biri 1 gün önce biri 17 gün önce dönüm yaptı benden.onlarin da kızları oldu.8 buçukta yatıp sabaha kadar yataklarında uyuyorlarmis.birisi emek için bile kalkmiyormus.diğeri emcegi zaman viyakliyomus aglamiyomus emziriyormus hemen uyuyormus bebek.yine bu bebeği annesi yarım kundaklandı yapıp yatağına koyuyormus bebek uyuyorMuş kundaklaninca uyku vakti geldiğini anlıyorMuş. Ben soklarda tabi.ağlamak nedir bilmiyormus bu bebekler. Ben kızımı yere oyuncakları yanına bırakıyorum tuvalete gidiyorum tuvaletten zor yetisiyorum ağlamasına.gariplik hangi bebede şimdi bana soleyin. Benim bebeğim neden çok ağlıyor diyorum bazen.yani bi derdi var soyleyemedigi.ama kucağa alıp gezdirince susuyor.diyorum bi yeri agrisa susmaz heralde. Doktora diyorum enfeksiyon belirtisi yok diyo.4. Ay da 5. Ay da aynı şeyi söyledi yarın başka bi doktora gitcez.kafamda deli sorular.neyse yazdım biraz rahatlatır die
ben kuvetinde file koyup tek başına yıkıyorum uzun zamandirNasıl yıkıyosun tek başınıza ya. Banyoda yıkadım birkaç defa kucağıma alığ. Onda ddayıkayıp eşine veriyoeum ben devam ediyorum yıkanmaya. Yinentek başıma halledememiş oluyorum.
Orijinal bi fikir lazım bana bu konuda
O habire bebegiyle gezen annelere sasiriyorum. Poz vermeler falan. Ben mi cok beceriksizim anlamadim gitti. Disardada rahat olamiyoruzValla 2 arkadasim var biri 1 gün önce biri 17 gün önce dönüm yaptı benden.onlarin da kızları oldu.8 buçukta yatıp sabaha kadar yataklarında uyuyorlarmis.birisi emek için bile kalkmiyormus.diğeri emcegi zaman viyakliyomus aglamiyomus emziriyormus hemen uyuyormus bebek.yine bu bebeği annesi yarım kundaklandı yapıp yatağına koyuyormus bebek uyuyorMuş kundaklaninca uyku vakti geldiğini anlıyorMuş. Ben soklarda tabi.ağlamak nedir bilmiyormus bu bebekler. Ben kızımı yere oyuncakları yanına bırakıyorum tuvalete gidiyorum tuvaletten zor yetisiyorum ağlamasına.gariplik hangi bebede şimdi bana soleyin. Benim bebeğim neden çok ağlıyor diyorum bazen.yani bi derdi var soyleyemedigi.ama kucağa alıp gezdirince susuyor.diyorum bi yeri agrisa susmaz heralde. Doktora diyorum enfeksiyon belirtisi yok diyo.4. Ay da 5. Ay da aynı şeyi söyledi yarın başka bi doktora gitcez.kafamda deli sorular.neyse yazdım biraz rahatlatır die
Ben kalin battaniyesini koyuyorum camasir sepetleri varya inda yikiyorum oda kolay oluyor
Ne biliim ya gorur diye dusundum.burda konular cok birikiyo.yetisemiyozda.hemde vhatshaptan bebeklerimizin reimlerinide paylasirz.atiyom aksama yaptigim yemekleride .en azindan birbirimize fikir olur dediydim
Cnm zorla 1 yemek kaşığını sulandirip akşam ustune doğru yedirtmeye çalışıyorum ama hepsini bitirmiyor bile.bide yedirtirken ağzından çıkarıyor mu seninki? Önüne önlük takıyorum önlük full mama oluyor.
Benim oglanin burcu oğlak yükseleni boğa. Cift boynuzlu. İnat simdiden.Ben oglagim ya kizimda oglak olsun istiodum ama olmadi kova oldu 25 ocakda. Ne guzel oğlak olcaktik ikimizde. bende gram inat yok ama :) keske olsaydida son söz bnm olsaydı
O habire bebegiyle gezen annelere sasiriyorum. Poz vermeler falan. Ben mi cok beceriksizim anlamadim gitti. Disardada rahat olamiyoruz
Dogumdan beri içiyorum bende maalesef aynı etkiyi göstermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?