- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.801
Resmen ayni bebegi anlatiyosun bana yaAyyy kiyamam ya cok zor, Allah yardim etsin. Kabus gibi bisey bu emmeme olayi.
Ama bence biz nazar degdirdik, ben surekli emiyor, emmesi cok guzel diyordum, emme sorunu yasicam aklimin ucundan gecmezdi. Seninkide iciyordu likir likir.
Dr bana 3 ve 4. Aylarda olur sonra gecer dediydi ama umudum kalmadi, bizimde 2 ay oldu.
Benimki tam sekerlemeci bide, en fazla 1 saat uyanik kaliyor, basliyor mizirdanmaya, uyutuyorum, ayakta tabi, salla salla en fazla yrm saat uyuyor. Boyle kisir dongudeyiz iste.
Kendimi sorguluyorum neyi yanlis yaptim acaba diye
Seviyor bizimkide durunca kucaga gelmek istiyor. İnsan meraki var. Gelen gidenlere bakacak bide kizlaraben dışarda rahatım maşallah deyin.. oğlum gezmeyi çok seviyor
:) Allah yardimcin olsun mismommyBenim oglanin burcu oğlak yükseleni boğa. Cift boynuzlu. İnat simdiden.
bizimki ağır abiSeviyor bizimkide durunca kucaga gelmek istiyor. İnsan meraki var. Gelen gidenlere bakacak bide kizlarabaska birsey dikkatini cekmiyor.
Seviyor bizimkide durunca kucaga gelmek istiyor. İnsan meraki var. Gelen gidenlere bakacak bide kizlarabaska birsey dikkatini cekmiyor.
Kiz cadi kizinla sende gel whatsabaAhahah vay çapkın vay
Aç karnına icmiyordum cnm artık aç içicem bu sabah ac ictimSabah aç karnına mı içiyorsun? Öyle verdiriyormuş yanlış anlamadiysam.
Beni uyandirmamak için annemin sesini kullan gibi biseya da annemin kullandığı ses beni uyandirmz
İç bacak sürtmesi yoktu ya yeni çıktıesim almisti dun tatli, soylemiyim simdi adini kufur ederlergomdum bende dolapta duracagina midemde dursun diye diye bu hale gelmedikmi
Haklisin pembe. Ben taa 3 ay evvel meme sikintisiyla gidip, dikis yerimide muayene ettirmistim, gerek yoktu ama icin rahat etsin demisti benim daktir. Az evvel tatliyi gomdukten sonra gaza gelip 50 ip, 50 yarin mekik cektim. Biraktim korktum 6 ay bile dolmadi henuz bisey olursa diye, ne tarz sporlar yapabileceginide soyledimi?
ic bacak surtmesinin nasil kotu hissettirdigini anlatacak smiley bulamiyorum suan.
bende hesapta babasiyla yikiyorum, oda belim agriyor diyerek sandalyeden bize bakiyor. Gecen sicakta birden dellenerek kucagimda dusun altina girmistim minikle. Heryer sirilsiklam bende bir daha girmedim oyle
Senden 3 tık daha uzununBen yukselenimden emin değilim ellin degmisken benimkine de bakıver pembe
Neden herşeyimizi aynı çıkmaya başladı pembeben de hiç 50 yi gecmezdim. Senin boyun kaç benim 1.63
Canım ya kiraz cekirfegi pelusu ne ki
Okumamış gibi yapıyom bak secmuratBayanlar ozelden birbirimize numaralarimizi versekte whatshaptan yazissak daha iyi olmazmi.en azindan onumuze burdakiler gibi cok reklam cikmicagi icin internetimiz yavaslamaz hem bu kadar sayfa birikmez..alt alta yazilar ciktigi icin seri sekilde okuruz.hemde orda bebeklerimizin resmini paylasiriz..
sur senin 30 kg aldığına inanamıyorum :S o kadar inceydin ki
@secmurat05 Watsapp pek talep görmez sanırım.
whatsaapta beğen butonu yokOkumamış gibi yapıyom bak secmurat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?