- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.821
Bende soylemesi ayip sizi cok merak ediyorum hepiniziYa ben anneme filesini getirdim. Burda bi hatun demişti annesinde fileyi çamaşır sepetine takip yatırıyormuş bebişi.
Az evvel yıkamak için taktım. File yerlerdesepet küçük geldi heralde. Aldım kucağıma atladım kuvete.
Bebekleri değil de.. ben en çok seni merak ediyorum secmurat
Yapmaz olur mu yapıyor tabi. 10dk evvel yedirdim elbisem baştan aşağı mama şuanda. Yeni öğrendi onu. Hapşırır gibi bişey yapıyor yemekten sıkılınca
Naylon gibi önlükler getirmisti kuzenim yurtdışından onları takıp iş bitince suya tutuyorum iki dk.
Okuda sende gel pembik yaa sensiz olmaz valla vhatshap hem daha guzel burdanOkumamış gibi yapıyom bak secmurat
Beni anne sesimi kullanmama zorlama
Kiz cadi kizinla sende gel whatsaba
Valla 2 arkadasim var biri 1 gün önce biri 17 gün önce dönüm yaptı benden.onlarin da kızları oldu.8 buçukta yatıp sabaha kadar yataklarında uyuyorlarmis.birisi emek için bile kalkmiyormus.diğeri emcegi zaman viyakliyomus aglamiyomus emziriyormus hemen uyuyormus bebek.yine bu bebeği annesi yarım kundaklandı yapıp yatağına koyuyormus bebek uyuyorMuş kundaklaninca uyku vakti geldiğini anlıyorMuş. Ben soklarda tabi.ağlamak nedir bilmiyormus bu bebekler. Ben kızımı yere oyuncakları yanına bırakıyorum tuvalete gidiyorum tuvaletten zor yetisiyorum ağlamasına.gariplik hangi bebede şimdi bana soleyin. Benim bebeğim neden çok ağlıyor diyorum bazen.yani bi derdi var soyleyemedigi.ama kucağa alıp gezdirince susuyor.diyorum bi yeri agrisa susmaz heralde. Doktora diyorum enfeksiyon belirtisi yok diyo.4. Ay da 5. Ay da aynı şeyi söyledi yarın başka bi doktora gitcez.kafamda deli sorular.neyse yazdım biraz rahatlatır die
O habire bebegiyle gezen annelere sasiriyorum. Poz vermeler falan. Ben mi cok beceriksizim anlamadim gitti. Disardada rahat olamiyoruz
Benim oglumda uykusu geldiği zaman iiiiiimmm iiiiimmm imm tapiyor cok tatlis bunlsr yaaaKızlar benim minnak dili dışarı çıkarıp tükürük atmayı öğrenmiş yapıp seviniyor
Bazen uyanıyor başlıyor yapmaya çok komik ya
Canım kucaginda gezerek emzir ben öyle yapıyorum çok inatlasinca3 gündür aç yaşayan bir bebeğim var, Survivor yapıyor herhalde el kadar haliyle
Bizimki de acikinca hı hı yapıyor anlıyorum ki acikmis doyamiyorum sevmelere çok tatlilarBenim oglumda uykusu geldiği zaman iiiiiimmm iiiiimmm imm tapiyor cok tatlis bunlsr yaaa
Bunlsr varya sevmek istemesende sebeklikleriyla sevdirirler maymuslarBizimki de acikinca hı hı yapıyor anlıyorum ki acikmis doyamiyorum sevmelere çok tatlilar
Ay benmkide 2 gundr surekli hi hihi hi diyip duruyo sorcaktm smdi sizinkilerde oyle mi diye bisey anlatr gbi hic durmadan amaBenim oglumda uykusu geldiği zaman iiiiiimmm iiiiimmm imm tapiyor cok tatlis bunlsr yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?