2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende soylemesi ayip sizi cok merak ediyorum hepinizi

Tam bi utopya!! Masallah diyeyim ben. Bazi cocuklar boyle huysuz olur bazisi akilli. Seninkinin aukur bnce biseyi yok amayapisi boyle demek. Bn yegenimden biliyorum,ikizlerden erkek olani bizi cok zorlamisti cok huysuzdu,kiz ise cok akilliydi. Evde babam dahil 4kisi erkegin pesindeydik dusun.. Zorluyor yapacak bise yok duadanbaska :/

O habire bebegiyle gezen annelere sasiriyorum. Poz vermeler falan. Ben mi cok beceriksizim anlamadim gitti. Disardada rahat olamiyoruz

Ben de rahat olamiyordum fazla ama bikac haftadir artik takmiyorumvalla. bebek diyorumaglarsa yapcak bise yok,atariz arabaya doneriz fln..o kadar korkuyodum ki dsari cikamiyordum ama o zmn da bzm psikoloji bozuluyor o pozlari verip suslenen gezenler bnce

Kızlar bide gece uykusundan bahsetmistiniz gece uyanıyor y atarak emziriyorum geri uyuyor sonra yatağına koyuyorum uyanmiyor gece hiç konuşmuyorum bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…