2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim minnak kız uyudu birazda ben uyuyum bari
Nasıl olsa akşam yemeği derdim yok iftara gorumcedeyiz

mesela be yere koyiyorim otalansin diye uyku zamani gelince basliyor immimmimm
Ay bunlar tam yemelik bende biraz once robot calstrdm korktu dudagini buzdu aldm kucagima sonra basladi hi hi diye söylenmeye korktm mu diyo acaba gecende zorla emzrmeye calstm emmeyincr babasina verdm babasina söylenmeye basladi bu sefer

Ay bunlar tam yemelik bende biraz once robot calstrdm korktu dudagini buzdu aldm kucagima sonra basladi hi hi diye söylenmeye korktm mu diyo acaba gecende zorla emzrmeye calstm emmeyincr babasina verdm babasina söylenmeye basladi bu sefer
Gecen yrdek emzigini agzima koydum slmak icin çıldırdı sonra yuzunu döndü homur homur homurdandi

Cisrik sana yazamadim ozelden..sende whatshap grubuna katilmak istersen bana burdan ozelden yaz numarani kaydedeyim

Selam kızlar Hayırlı Ramazanlar. Uzunnnca aradan sonra girdim sayfaya. Nasılsıniz ne var ne yok
selamm
sanada hayırlı ramazanlar inşallah

aynıyız aynıııı
hep aynı
yine aynı

he yaaa ama insanlar her zaman şartlara göre olgunlaşır
yani o zamanki yaşam koşulları o şekildeydi
bizden sonra kimbilir nasıl olacak çocuğumuzun çocuğunun olması 25-30 sene kısmetse
kim bilir neler olurrrr
bizde deriz neler çektik biz
yoktu bizde robot otomatik o bu şu ...

Bu arada ben de blw yi dusunuyrm nasipse
heh... biri daha katıldı :) düşün canım düşünmekle kalma uygula
bakalım hayırlısı

açım şekerim..kaloriye ihtiyacım var...
Hop hop mısa hop hop mısa. .
Şu dilini anlamayıpta ona göre yanlış yapınca kızararak ıhhhhhaa diye arkaya kafa salmalar bugün hat safhada idi...
benimkide dün snirlenmiş kucağımda bi baktım bana vuruyo hubaaa
Hamilesin şekerim
yaw he he

Keşke içmeyeydim. Hamile kalma kilomdan da aşağı düşürdü
zayıfsın diye sitem mi edion
alın bunu
bunu bunu alın bunu

yormak var ya yormak çoook önemli
evde olmuyor pek
dışarda ses hava vs
evde de birtek çok kalabalık olursa kucaktan kucağa gezerse yoruluyo
başka türlü tık yok
isterse dört saat uyanık olsun
anne veya baba ile oynasın konuşsun yinede kar etmiyo

şu yıkama olayı varya artık usandım bende
aynı şekile girioz bizde

O kadar arastir oyuncak al bizimki islak mendil paketiyle oynasin. Oyuncaklar bir kösede. Seviniyim mi uzuleyimmi bilemedim. Birde camasir mandallarina genelde butun cocuklar bayiliyor. Oyuncaklara para vermeden dusunun
bizimkide bi ton tela verdiğim müzikli oyun halısında durmaz
bi baktım laptopun kablosunu almış eline dolamış bilezik yapmış bi de elini ileri uzatıp nası duruyo diye bakınıo
gösteriş meraklısı kolu bilerzik dolu hanım teyzeler gibi

Ne biliim ya gorur diye dusundum.burda konular cok birikiyo.yetisemiyozda.hemde vhatshaptan bebeklerimizin reimlerinide paylasirz.atiyom aksama yaptigim yemekleride .en azindan birbirimize fikir olur dediydim
aynen çok iyi olur ama
birçok insan var takip eden biz on yirmi anne sürekli yazıyoruz ama yazmadan takipte olanlarda var
yıllar sonra bebeği üç aylık olmuş sorunu olan bir anne de bu iletiyi bulabilir
tabi yinede güzel bişey herhan rahat iletişimde olmak
çok iyi düşünmüşsün canımm

dün ve bugün yine ekşın yaşadıık
dün araçta minnoş anakucağında kemerliydi normalde tehlike nedeniyle hiç çıkarmam
ama dün sıcak vs o kadar bunaldı ki çok ağladı mecbur kucağıma aldım kucağımdayken araç setten geçti
birden minnoş geriye doğru bir eğrildi...
ağladııı
indim arabadan sustu ama beli ağrıdı yaaa çok hareketli ve ağırlar vallahi ben mücadele edemiyorum
zaten kucakta tutamıyorum bir tutmayıda sevmiyorum
yatağından oyun halısına ve banyoya götürmek dışında bi de gaz çıkarmak için alıyorum ayakta kucağa başka yk
bugünde avm de asansörde yaşlı amcalar vardı birden kafasını tutup bir öptü... ıyyy
ben şokk
ne değişik tipler var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…