- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.841
mesela be yere koyiyorim otalansin diye uyku zamani gelince basliyor immimmimmAy benmkide 2 gundr surekli hi hihi hi diyip duruyo sorcaktm smdi sizinkilerde oyle mi diye bisey anlatr gbi hic durmadan ama
Ay bunlar tam yemelikmesela be yere koyiyorim otalansin diye uyku zamani gelince basliyor immimmimm
Oh bende kvdeye gitcem bnmde yemek derdm yok ama banyo yptm sacimi yapmam lazmBizim minnak kız uyudu birazda ben uyuyum bari
Nasıl olsa akşam yemeği derdim yok iftara gorumcedeyiz
Bende anneme geldim vslla yat uyu boşver bende uyucsm bebim uyusundaBizim minnak kız uyudu birazda ben uyuyum bari
Nasıl olsa akşam yemeği derdim yok iftara gorumcedeyiz
Gecen yrdek emzigini agzima koydum slmak icin çıldırdı sonra yuzunu döndü homur homur homurdandiAy bunlar tam yemelikbende biraz once robot calstrdm korktu dudagini buzdu aldm kucagima sonra basladi hi hi diye söylenmeye korktm mu diyo acaba gecende zorla emzrmeye calstm emmeyincr babasina verdm babasina söylenmeye basladi bu sefer
Ya bunlae buyudukce cok tatli bsey oluyorlar yesek mi kiGecen yrdek emzigini agzima koydum slmak icin çıldırdı sonra yuzunu döndü homur homur homurdandi
Yicem yakinda zati pis bokluYa bunlae buyudukce cok tatli bsey oluyorlar yesek mi ki
Niye ki ne? Anlamadı ben
Uyku yokSelam kızlar Hayırlı Ramazanlar. Uzunnnca aradan sonra girdim sayfaya. Nasılsıniz ne var ne yok
Okuda sende gel pembik yaa sensiz olmaz valla vhatshap hem daha guzel burdan
Merhaba kızlar bi kaç kere buraya yazmıştım ama yazdıklarınızı takip ediyorum
Pembedon5 @Surrender @Atom heart mother ve diğer adını sayamadiklarim paylaşımlar süper benide alın aranıza
Cemre numarani ozelden msj atarsan kaydedeyim whatshap aGeliriz canım ayıb ettin
Cisrik sana yazamadim ozelden..sende whatshap grubuna katilmak istersen bana burdan ozelden yaz numarani kaydedeyimTam bi utopya!! Masallah diyeyim ben. Bazi cocuklar boyle huysuz olur bazisi akilli. Seninkinin aukur bnce biseyi yok amayapisi boyle demek. Bn yegenimden biliyorum,ikizlerden erkek olani bizi cok zorlamisti cok huysuzdu,kiz ise cok akilliydi. Evde babam dahil 4kisi erkegin pesindeydik dusun.. Zorluyor yapacak bise yok duadanbaska :/
selammSelam kızlar Hayırlı Ramazanlar. Uzunnnca aradan sonra girdim sayfaya. Nasılsıniz ne var ne yok
aynıyız aynııııBenimde şuan ayağımda, tam uyuttum kargocu geldi ben paketi alıncaya kadar yırttı kendini efendi.. Sinirli, mırıldana mırıldana tekrar uyuttum, çok açım karnım gurulduyor ayağımdan indirim dedim, ıhhh başladı yine...keşke bende yanıma yiyecek bişeyler koysaydım,çok açım, çişim de var
he yaaa ama insanlar her zaman şartlara göre olgunlaşırDün tıpatıp aynı şeyler geçti aklımdan. Kızla cebelleşirken anneme sordum sende böyle mi uğraşıyordun bizimle diye. Kızım dedi sen ne kadar uğraşıyorsan ×3 kere uğraştım ben üç çocukla. Üstelik 19 yaşındaydım ve yardım edecek kimsem yoktu.
Utandım yeminle
heh... biri daha katıldı :) düşün canım düşünmekle kalma uygulaBu arada ben de blw yi dusunuyrm nasipse
benimkide dün snirlenmiş kucağımda bi baktım bana vuruyo hubaaaaçım şekerim..kaloriye ihtiyacım var...
Hop hop mısa hop hop mısa. .
Şu dilini anlamayıpta ona göre yanlış yapınca kızararak ıhhhhhaa diye arkaya kafa salmalar bugün hat safhada idi...
yaw he heHamilesin şekerim
zayıfsın diye sitem mi edionKeşke içmeyeydim. Hamile kalma kilomdan da aşağı düşürdü
yormak var ya yormak çoook önemliBen birilerinin yontemlerine sadik kalamam ya... Butun bebekler ve butun anneler kendilerine ozeldir, bebegi gozlemleyerek kendi yontemimizi olusturabiliriz bence, tabi buda kolay degil, bugun gunduz cok uykusu geldiginde yatakta 1 saat yattik bebekle, emzik ver cikar, beyaz ses, poposuna pis pis, vs gozlemledim iste. Benimki uyku manyagi, uyku derken sekerlemeci. Iyice uykusu gelmeden yatirirsam beni perisan ediyo onu anladim. Iyice aglayana kadar yatirmicam bundan sonra gunduz. Dis donemi baslamadan bu uyku isine bi cozum bulmak lazim.
şu yıkama olayı varya artık usandım bendeOğlanı yıkamak her geçen gün zorlaşıyor.
SSyutturdun, hızlı döksene, her yere sıçrattın ...Kavga dövüş yıkıyoruz resmen. Bemim üstüm başım sırılsıklam oluyo . Her gün her gün. . Ay çok darlandım ben bugün.
Okullar kapanıyo haftaya memlekete gitcez bi dünya iş var nasıl yetişcek derdi.
Eşim imana geldi oruç tutuyo iftara yyemek şart stresi...
Birikmiş ütüler... Yıkancak çamaşırlar... İş çok saysam...
Bi de şişmanım
bizimkide bi ton tela verdiğim müzikli oyun halısında durmazO kadar arastir oyuncak al bizimki islak mendil paketiyle oynasin. Oyuncaklar bir kösede. Seviniyim mi uzuleyimmi bilemedim.Birde camasir mandallarina genelde butun cocuklar bayiliyor. Oyuncaklara para vermeden dusunun
aynen çok iyi olur amaNe biliim ya gorur diye dusundum.burda konular cok birikiyo.yetisemiyozda.hemde vhatshaptan bebeklerimizin reimlerinide paylasirz.atiyom aksama yaptigim yemekleride .en azindan birbirimize fikir olur dediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?