- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.861
ayni bebeden bendede var
bi kere yedim, dikkat etmedim. Bizim adama aldirayim hemen yarin
ay ayni tablolar hepimizin evinde ya... Ben cok yoruldum artik ama
YemeBende diyorum doguma gittigi gun dahil kusan bi benmi varim
surrrr benimde 8 kilo yapisti, acil cozum plani olusturmamiz lazim, okuz gibiyim ve boyle yasamaya hic alisik degilim
sende kilo kalmamis anlasilan gelsin kaloriler dedigine goregittinmi sezaryen yerini gostercektin
doktora?
Geçmiş olsun canım, ucuz atlatmışsınız yine de aman dikkat.. Of o amcalar o teyzeler,dün ve bugün yine ekşın yaşadıık
dün araçta minnoş anakucağında kemerliydi normalde tehlike nedeniyle hiç çıkarmam
ama dün sıcak vs o kadar bunaldı ki çok ağladı mecbur kucağıma aldım kucağımdayken araç setten geçti
birden minnoş geriye doğru bir eğrildi...
ağladııı
indim arabadan sustu ama beli ağrıdı yaaa çok hareketli ve ağırlar vallahi ben mücadele edemiyorum
zaten kucakta tutamıyorum bir tutmayıda sevmiyorum
yatağından oyun halısına ve banyoya götürmek dışında bi de gaz çıkarmak için alıyorum ayakta kucağa başka yk
bugünde avm de asansörde yaşlı amcalar vardı birden kafasını tutup bir öptü... ıyyy
ben şokk
ne değişik tipler var ya
50 kilo ile hamile kaldım 11 kilom var işte11 kilo fazlam var diyon,61 kiloyum diyosun. Boydan mı sebep? Yoksa hedef sıfır beden mi?
Ben 78 kiloyum
Evlendiğimde 55 idim. Güzel idim
Teee o zamana döncek olsam 23 kilo fazlam var
Maşallah ne alıntı amaselamm
sanada hayırlı ramazanlar inşallah
aynıyız aynıııı
hep aynı
yine aynı
he yaaa ama insanlar her zaman şartlara göre olgunlaşır
yani o zamanki yaşam koşulları o şekildeydi
bizden sonra kimbilir nasıl olacak çocuğumuzun çocuğunun olması 25-30 sene kısmetse
kim bilir neler olurrrr
bizde deriz neler çektik biz
yoktu bizde robot otomatik o bu şu ...
heh... biri daha katıldı :) düşün canım düşünmekle kalma uygula
bakalım hayırlısı
benimkide dün snirlenmiş kucağımda bi baktım bana vuruyo hubaaa
yaw he he
zayıfsın diye sitem mi edion
alın bunu
bunu bunu alın bunu
yormak var ya yormak çoook önemli
evde olmuyor pek
dışarda ses hava vs
evde de birtek çok kalabalık olursa kucaktan kucağa gezerse yoruluyo
başka türlü tık yok
isterse dört saat uyanık olsun
anne veya baba ile oynasın konuşsun yinede kar etmiyo
şu yıkama olayı varya artık usandım bende
aynı şekile girioz bizde
bizimkide bi ton tela verdiğim müzikli oyun halısında durmaz
bi baktım laptopun kablosunu almış eline dolamış bilezik yapmış bi de elini ileri uzatıp nası duruyo diye bakınıo
gösteriş meraklısı kolu bilerzikdolu hanım teyzeler gibi
aynen çok iyi olur ama
birçok insan var takip eden biz on yirmi anne sürekli yazıyoruz ama yazmadan takipte olanlarda var
yıllar sonra bebeği üç aylık olmuş sorunu olan bir anne de bu iletiyi bulabilir
tabi yinede güzel bişey herhan rahat iletişimde olmak
çok iyi düşünmüşsün canımm
tam adamına dedinBayanlar ozelden birbirimize numaralarimizi versekte whatshaptan yazissak daha iyi olmazmi.en azindan onumuze burdakiler gibi cok reklam cikmicagi icin internetimiz yavaslamaz hem bu kadar sayfa birikmez..alt alta yazilar ciktigi icin seri sekilde okuruz.hemde orda bebeklerimizin resmini paylasiriz..
kader işte naparsın norveçsur senin 30 kg aldığına inanamıyorum :S o kadar inceydin ki
Bugün dışarı çıktık dolasslim temiz hava alalım dedik kizin biri gelmiş bizimkinin elini opmuyor sanki yaliyor dur yapma demeden minciklamaya basladi yaşlı kadınlar öyle tentesini kapatıyorum iki büklüm olup alttan sevmeye çalışıyorlar sanki bebek görmemişler surat yapiyorum yine anlamıyorlar islak bez tasiyorum yanimda hemen tukuruklere mudahale etmek icindün ve bugün yine ekşın yaşadıık
dün araçta minnoş anakucağında kemerliydi normalde tehlike nedeniyle hiç çıkarmam
ama dün sıcak vs o kadar bunaldı ki çok ağladı mecbur kucağıma aldım kucağımdayken araç setten geçti
ağladııı
indim arabadan sustu ama beli ağrıdı yaaa çok hareketli ve ağırlar vallahi ben mücadele edemiyorum
yatağından oyun halısına ve banyoya götürmek dışında bi de gaz çıkarmak için alıyorum ayakta kucağa başka yk
bugünde avm de asansörde yaşlı amcalar vardı birden kafasını tutup bir öptü... ıyyy
ben şokk
ne değişik tipler var ya
ayıcıklı olanın + sı yokya bu aventin soothie ayıcıklı emziği var ya ebebektete civildede 3+ yok yaaa
illa internetten mi alcazz off
ayakta mı sallnıyorsun?Bu sefer akıllı davrandım buzluktan dondurmami aldım yanıma öyle salliyom bebisimi hee hee heee he
Ne enteresan benimki kucaktan inmiyor kucağa almazsam yaşla ağlıyor. Arabada da çok durmuyor koltugunda.çok tehlikeli biliyorum ama allaha emanet gidiyoruz.eşime aman dikkat diye diye gidiyoruz valla çok zor bu bebislerdün ve bugün yine ekşın yaşadıık
ağladııı
ben şokk
ne değişik tipler var ya
Evet cnm maalesef.Beşikte sallanmayi istemiyor. Pufffayakta mı sallnıyorsun?
1. Madde için bana doktorum bioderma 50 faktör önerdi ancak araştırdim biraz trukid diye bi krem var 30 faktör bu krem amerikadan geliyor instagramda babystrendste satıyor 60 tl ye 100 ml1- güneş kremi almam lazım ne önerirsiniz mustela biliyorum bi de sebamed. daha iyi daha sağlıklı marka bilen kullanan var ise takipteyim..
2- uçuşta inerken ve kalkarken emzirin ya da emzik verin diyorlar ya basınç için yutkunma gerekli diye
iyide emzik emerken her zaman yutkunmuyo nasıl olcak
Evet malesef yok kızım 0-3 emmıyor artık geveliyor atıyor aventin emzigini alıyor Onuda yıkaması gıcık su doluyor içineya bu aventin soothie ayıcıklı emziği var ya ebebektete civildede 3+ yok yaaa
illa internetten mi alcazz off
Evet hi yapinca bide benimki yana donerek agzini aciyor acikinca bende yan yatirip biberon veriyorum ondanAy benmkide 2 gundr surekli hi hihi hi diyip duruyo sorcaktm smdi sizinkilerde oyle mi diye bisey anlatr gbi hic durmadan ama
Benim minnos bi cimdikledi morardi bit kadar yer nasıl ağrıdı kucucuk noktaselam anneler, nabıyonuz beaabenim cadolozu banyo yaptırıcam 1 saat sonra. banyosunu yapsın, mamasını yesin ve uyusun bıraz. 3 gündür tırnak kesicem bugun tamamladım kalanları. şuan kucagımda parmaklarıma bakıyor ve koluma vuruyor. güya tırnak kestım ama acıtıyor gene
eli dursa popo durmuyor. bi yazamadım yaa rahat vermedıo
bır de fena acıtıyor vurunca
koluma bildiğin çimdikliyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?