2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

1- güneş kremi almam lazım ne önerirsiniz mustela biliyorum bi de sebamed. daha iyi daha sağlıklı marka bilen kullanan var ise takipteyim..

2- uçuşta inerken ve kalkarken emzirin ya da emzik verin diyorlar ya basınç için yutkunma gerekli diye
iyide emzik emerken her zaman yutkunmuyo nasıl olcak

en sonunda kuaföre gidebildim
minnoşla tek..
öğlen gittik çok kalabalık yokken
biraz sıkıldı sadece ilgilenmediğim için arabada ama ağlamadı
1 metre saçlarımdan kurtuldum
başım hafifledi be
ama hala gözüm alışmadı
3 yıldır uzun saçlıyım
çok garip geldi
ilk an moralim bozuldu hatta

öff aynen. hiç alışık değilim ve kendıme garip gelıyorum

Geçmiş olsun canım, ucuz atlatmışsınız yine de aman dikkat.. Of o amcalar o teyzeler, bişey demedin mi?

Maşallah ne alıntı ama

tam adamına dedin hiç sevmem
benım tel sabah aksam minnoşun artık
uçuş modunda fön

Bugün dışarı çıktık dolasslim temiz hava alalım dedik kizin biri gelmiş bizimkinin elini opmuyor sanki yaliyor dur yapma demeden minciklamaya basladi yaşlı kadınlar öyle tentesini kapatıyorum iki büklüm olup alttan sevmeye çalışıyorlar sanki bebek görmemişler surat yapiyorum yine anlamıyorlar islak bez tasiyorum yanimda hemen tukuruklere mudahale etmek icin

Ne enteresan benimki kucaktan inmiyor kucağa almazsam yaşla ağlıyor. Arabada da çok durmuyor koltugunda.çok tehlikeli biliyorum ama allaha emanet gidiyoruz.eşime aman dikkat diye diye gidiyoruz valla çok zor bu bebisler

selam anneler, nabıyonuz beaa benim cadolozu banyo yaptırıcam 1 saat sonra. banyosunu yapsın, mamasını yesin ve uyusun bıraz. 3 gündür tırnak kesicem bugun tamamladım kalanları. şuan kucagımda parmaklarıma bakıyor ve koluma vuruyor. güya tırnak kestım ama acıtıyor gene
eli dursa popo durmuyor. bi yazamadım yaa rahat vermedıo
bır de fena acıtıyor vurunca
koluma bildiğin çimdikliyor yaa

1. Madde için bana doktorum bioderma 50 faktör önerdi ancak araştırdim biraz trukid diye bi krem var 30 faktör bu krem amerikadan geliyor instagramda babystrendste satıyor 60 tl ye 100 ml

Benim minnos bi cimdikledi morardi bit kadar yer nasıl ağrıdı kucucuk nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…