- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.881
Agzin acik olmasi yeterli . Yetiskindede sakiz cignemek basinci engelliyor ya. Emzik emerken agiz kulak yanak hepsi aktif calisip oynuyo1- güneş kremi almam lazım ne önerirsiniz mustela biliyorum bi de sebamed. daha iyi daha sağlıklı marka bilen kullanan var ise takipteyim..
2- uçuşta inerken ve kalkarken emzirin ya da emzik verin diyorlar ya basınç için yutkunma gerekli diye
iyide emzik emerken her zaman yutkunmuyo nasıl olcak
Bildigim kadariyla 3+ yok. İlk uc aya kadar bende alacaktimda bulamadimya bu aventin soothie ayıcıklı emziği var ya ebebektete civildede 3+ yok yaaa
illa internetten mi alcazz off
Emzikler 3 ayda bir degismesi gerekiyorEvet malesef yok kızım 0-3 emmıyor artık geveliyor atıyor aventin emzigini alıyor Onuda yıkaması gıcık su doluyor içine
3+ alsam emermiki
Bir yere gidilecekse nedense bizimki de o zaman uyuyorSlm görümce iftara çağırdı bizim kız bütün gün uyumadi şimdi uykuya daldı hemde derin uykuya
Sorma canım ya halasi erken getir kızımı dedi ama uyudu gerçi yakın evlerimizBir yere gidilecekse nedense bizimki de o zaman uyuyor
Benimki de avent emiyor ama 3+soothie aldım onu hiç emmedi boşuna almışım, yapısı baya farklı soothie ninEvet malesef yok kızım 0-3 emmıyor artık geveliyor atıyor aventin emzigini alıyor Onuda yıkaması gıcık su doluyor içine
3+ alsam emermiki
Benimki de avent kullaniyor baska sini almadi bir aylikti. Biberondada ayni farkliyi almiyorBenimki de avent emiyor ama 3+soothie aldım onu hiç emmedi boşuna almışım, yapısı baya farklı soothie nin
Aynı benimki de öyle, ben de avent biberon veriyorum alıştı aventeBenimki de avent kullaniyor baska sini almadi bir aylikti. Biberondada ayni farkliyi almiyor
küçük ayılarBenim minnos bi cimdikledi morardi bit kadar yer nasıl ağrıdı kucucuk nokta
+3 var ama ayıcıklı modelde yok. yuvarlak modelde varBildigim kadariyla 3+ yok. İlk uc aya kadar bende alacaktimda bulamadim
Kasık maması mi veriyorsun cnmbaktım yırtıyor kendini yürütece koydum hemen mamayı ve üstünü hazırladım
yıkadım, yedirdim ve yatırdım
kısa süreliğine de olsa rahatımev mı? her zamankı gibi pohh götüriy
hiip pirinçli günde 2 kezKasık maması mi veriyorsun cnm
Bioderma önrrdi bizim doktor1- güneş kremi almam lazım ne önerirsiniz mustela biliyorum bi de sebamed. daha iyi daha sağlıklı marka bilen kullanan var ise takipteyim..
2- uçuşta inerken ve kalkarken emzirin ya da emzik verin diyorlar ya basınç için yutkunma gerekli diye
iyide emzik emerken her zaman yutkunmuyo nasıl olcak
sağol canım sağollGeçmiş olsun canım, ucuz atlatmışsınız yine de aman dikkat.. Of o amcalar o teyzeler,bişey demedin mi?
ayakta da cok zor olur. alıştı galıba ayaga?Evet cnm maalesef.Beşikte sallanmayi istemiyor. Pufff
kız aynen kızzzzBugün dışarı çıktık dolasslim temiz hava alalım dedik kizin biri gelmiş bizimkinin elini opmuyor sanki yaliyor dur yapma demeden minciklamaya basladi yaşlı kadınlar öyle tentesini kapatıyorum iki büklüm olup alttan sevmeye çalışıyorlar sanki bebek görmemişler surat yapiyorum yine anlamıyorlar islak bez tasiyorum yanimda hemen tukuruklere mudahale etmek icin
phılıpsın sitesinde gördüm http://www.philips.com.tr/c-p/SCF194_04/soothie-emzik/tanitimayıcıklı olanın + sı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?