2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar cocugum ilk vukuatini gerceklestirdi bugun. Kucagimda otururken uzanip masadaki telefonumu cekerek yere dusurdu. Telefon acilmiyor
Benimkide herseye saldirmaya basladi. Tlf konusurken cekip kendi konusuyor. Vay halimize. Sus esyalari falan simdiden toplayin durmaz bunlar

Kızlar geçmeyen pisik alerjik te olabilir ( inşallah degildir) yanında başka belirtiler varmı
Bizim pisik ve yüzündeki kızarıklıklarla alerji tanısı kondu.hametan ve sudocrem karıştırınca geçiti... Dr desitin vermisti ise yaramadi
Alerjen almayınca sorun yok
(inek sütü ve eti)
5 aylik olunca test yapılacak deriden

Yavrum profil fotoğrafına baksana cin gibi bakıyır kuzu. Hiçbir geriliği olmadığı bakışlarından belli. Rahat ol,aslan gibi maşalah

Surrender yanlışlıkla ilk sayfaya bastım, sonra bakıyım dedim neler yazılmış o zamanlar. Bikaç kişinin ismimi gördüm de hatırladım çok yazıyolardı eskiden . Cimcim,ametist, pink ve crazybel gibi.. Bi de konu sahibi. Haberin var mı hiç onnlardan?

zaman nasılda geçiyor :=) ben ilk zamanlarda olanlrın bazılarını hatırlıyorum. kimler vardı en basından beri ?

zaman nasılda geçiyor :=) ben ilk zamanlarda olanlrın bazılarını hatırlıyorum. kimler vardı en basından beri ?
Ben de göeünce hatırladım zaten. Aaa şunu da çok okuyordum aaa bunu da diye diye üç beş kişi geldi aklıma. Ametisti danırım dağa çıkıyordu sürekli, doğum yaptığını yazdı mı onu bile hatırlamıyorum. Bi crayzbel.. Onun da bi sıkıntısı vardı sanırkm.
Bence ınlar feyse kaçtı:)

Canım benim bu üçüncü pisik daha öncekiler hemen geçti ama antibiyotik yaptı bu kez hala içini temizleyemedi yavrum az az yapiyir kakasini benim de yüzünde kızarıklıklar oluyor emince dokununca yada kıyafetlerden kan verdik birşey demedi doktor sebamed krem kullanıyorum tekrar versem mi kan acaba

Ben
Vardım en baştan beri ama çok aman aman aktif olamadım pek... Ben de konuyu açan arkadaşı merak ediyorum. O ilk zamanlar yazardı. Uzun zamandır yazmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…