- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.101
Benimkide herseye saldirmaya basladi. Tlf konusurken cekip kendi konusuyor. Vay halimize. Sus esyalari falan simdiden toplayin durmaz bunlarKızlar cocugum ilk vukuatini gerceklestirdi bugun. Kucagimda otururken uzanip masadaki telefonumu cekerek yere dusurdu. Telefon acilmiyor
Canım eczaneden karışım yaptiriyorum o iyi geliyor diğerleri hic faydası olmadı paşaya poposunu yikiyirum biraz daha iyi ama ishal devam ediyorGeçmiş olsun neslihancım hangi kremi kullanıyorsun sen bizimkinin de geçmek bilmedi
Ay kısa saç kestirmek istitorum ben de ama çekip duruyo saçları. Nasıl olcak o iş ; /Bugün kuaföre gittim saçlarımı kestirdim kendimi kuş gibi hafif hissediyorum
kontrollerimize düzenli gidiyoruz..dediğin gibi muayenede çıkardı dimi..aslında hareketli bir çocuk..internette yazan aylık gelişim tabloları aslında çok kafa karıştırıcı.ellerini ağzından hiç çekmiyor hatta benim çenemi bulsa saldırıyor,diş kaşıyıcı aldım ama onu istemiyor..
evet, ettim. sebebi o değil.
zaman nasılda geçiyor :=) ben ilk zamanlarda olanlrın bazılarını hatırlıyorum. kimler vardı en basından beri ?Surrender yanlışlıkla ilk sayfaya bastım, sonra bakıyım dedim neler yazılmış o zamanlar. Bikaç kişinin ismimi gördüm de hatırladım çok yazıyolardı eskiden . Cimcim,ametist, pink ve crazybel gibi.. Bi de konu sahibi. Haberin var mı hiç onnlardan?
Bize de Allah im bize deVucut,goz,kol,bacak alismamis o duruma
Sağol tatlimevet, ettim. sebebi o değil.
sebep rotavirüsSağol tatlim
benımkı genelde 1 kaşık yıyor. kutuda 3-4 kasık yazıyor yuhhAptamil princ sutlu kasik mamasi verdim kivami bayagi kati. Uzerinde dort kasik 140 ml yaziyor ben sulandirdim bayagi cok kati olmustu. Kucuk kaselerden yarim kase yedi. Yeterlimi koca tabak yapiyor digeri
sebep rotavirüs
bakalım 3. dozda napıcaz.
Ben de göeünce hatırladım zaten. Aaa şunu da çok okuyordum aaa bunu da diye diye üç beş kişi geldi aklıma. Ametisti danırım dağa çıkıyordu sürekli, doğum yaptığını yazdı mı onu bile hatırlamıyorum. Bi crayzbel.. Onun da bi sıkıntısı vardı sanırkm.zaman nasılda geçiyor :=) ben ilk zamanlarda olanlrın bazılarını hatırlıyorum. kimler vardı en basından beri ?
Canım benim bu üçüncü pisik daha öncekiler hemen geçti ama antibiyotik yaptı bu kez hala içini temizleyemedi yavrum az az yapiyir kakasini benim de yüzünde kızarıklıklar oluyor emince dokununca yada kıyafetlerden kan verdik birşey demedi doktor sebamed krem kullanıyorum tekrar versem mi kan acabaKızlar geçmeyen pisik alerjik te olabilir ( inşallah degildir) yanında başka belirtiler varmı
Bizim pisik ve yüzündeki kızarıklıklarla alerji tanısı kondu.hametan ve sudocrem karıştırınca geçiti... Dr desitin vermisti ise yaramadi
Alerjen almayınca sorun yok
(inek sütü ve eti)
5 aylik olunca test yapılacak deriden
Vardım en baştan beri ama çok aman aman aktif olamadım pek... Ben de konuyu açan arkadaşı merak ediyorum. O ilk zamanlar yazardı. Uzun zamandır yazmıyorzaman nasılda geçiyor :=) ben ilk zamanlarda olanlrın bazılarını hatırlıyorum. kimler vardı en basından beri ?
Benimkide o kadar yedi. 2 saat sonra mama verdim yine. Tok tutmuyor mu. Ben aksam vereyim bir kac saat fazla uyusun diye dusunuyordum dabenımkı genelde 1 kaşık yıyor. kutuda 3-4 kasık yazıyor yuhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?