- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.121
ben bazen anlamıyorum bile. 1 kaşık yıyıyor ve 1 veya 2 saat sonra uyanıyor meme veriyorum alıyor.Benimkide o kadar yedi. 2 saat sonra mama verdim yine. Tok tutmuyor mu. Ben aksam vereyim bir kac saat fazla uyusun diye dusunuyordum da
ametist hiç gözükmüyor gercektenBen de göeünce hatırladım zaten. Aaa şunu da çok okuyordum aaa bunu da diye diye üç beş kişi geldi aklıma. Ametisti danırım dağa çıkıyordu sürekli, doğum yaptığını yazdı mı onu bile hatırlamıyorum. Bi crayzbel.. Onun da bi sıkıntısı vardı sanırkm.
Bence ınlar feyse kaçtı:)
benımde kv geldı verdım ona işimi yaptım.Ev İsimin buyuk bi kismini hallettim cünkü Eymen 8 de uyudu.. Bu da demek oluyo ki Eymen sabahin köründe uyanacak
Neyse yarin onunlayim tüm gün
Seninki bebek mi ciddenbenımde kv geldı verdım ona işimi yaptım.
uyku saatını beklıyoruz şimdi de. 12 yi yani
Ne güzel senin kv ılımlı heralde benim kv uyarıları umursamıyor bende emanet etmiyorumbenımde kv geldı verdım ona işimi yaptım.
uyku saatını beklıyoruz şimdi de. 12 yi yani
biz öyle bılıyoruzSeninki bebek mi cidden
yapma deyınce yapmıyor. kızından tecrübelıNe güzel senin kv ılımlı heralde benim kv uyarıları umursamıyor bende emanet etmiyorum
Ne guzel bizimkisi sidik yaristiriryapma deyınce yapmıyor. kızından tecrübelı
Amin cok zor Allah annecigine sabir versinBebeklerinizi öpün simdi bi Allahim acilarini gösterme
Olayi anlatiyorum;
Esimin köyünden biri 38 günlük beneğini kaybetti ağliyorum aklima geldikçe
Rabbim bu nasil bi acı dayanma gücü versin
12 de uyku saati ve bebekbiz öyle bılıyoruz
herkesin farklı huyları var işte. bizimkine de bi lafı 10 kere söyluyeceksınNe guzel bizimkisi sidik yaristirir
allah sabir versn nasil dayancakBebeklerinizi öpün simdi bi Allahim acilarini gösterme
Olayi anlatiyorum;
Esimin köyünden biri 38 günlük bebeğini kaybetti ağliyorum aklima geldikçe
allah sabır versin. ateş düştüğü yeri yakıyorBebeklerinizi öpün simdi bi Allahim acilarini gösterme
Olayi anlatiyorum;
Esimin köyünden biri 38 günlük bebeğini kaybetti ağliyorum aklima geldikçe
bizimkide böyle bişi işte napalım12 de uyku saati ve bebek
Bizimkide hic laftan anlamiyo cocugun eline ekmek veriyo eti agzinda gezdryo cock etin tadindan ne anlicaksa yapma diyorm anlatamyrm az az ver artk herseyden diyo salatanın suyundan vercekmsm cock napsn salata suyunu ben yemegine tuz atmamakta bahsedyrm o ne diyoherkesin farklı huyları var işte. bizimkine de bi lafı 10 kere söyluyeceksın
anca o zaman anlıyor
yok benımkı laftan anlıyor da geç anlıyor.Bizimkide hic laftan anlamiyo cocugun eline ekmek veriyo eti agzinda gezdryo cock etin tadindan ne anlicaksa yapma diyorm anlatamyrm az az ver artk herseyden diyo salatanın suyundan vercekmsm cock napsn salata suyunu ben yemegine tuz atmamakta bahsedyrm o ne diyo
Ben
Vardım en baştan beri ama çok aman aman aktif olamadım pek... Ben de konuyu açan arkadaşı merak ediyorum. O ilk zamanlar yazardı. Uzun zamandır yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?