- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.141
Nişanlandi şükür evereydik iyiydi
Aynısını benim anam yapıyor dr verme dedi diyorum" amaannnn doktorlar da çok biliyor zaten" 3 çocuk buyutunce uzmanlık alanı zannediyorlarBizimkide hic laftan anlamiyo cocugun eline ekmek veriyo eti agzinda gezdryo cock etin tadindan ne anlicaksa yapma diyorm anlatamyrm az az ver artk herseyden diyo salatanın suyundan vercekmsm cock napsn salata suyunu ben yemegine tuz atmamakta bahsedyrm o ne diyo
Amanin bal kaymakkkkEki Görüntüle 1845590 Size surprizim var.. Kv dirdir edince fotodaki tavri takininiz
En son gecen kp dedi farkli seyler verme cocuga duzenini bozarsn diye 2 3 gunde emmek istemedi mama vermeye kalkma hemen cocuga diyo bende senin lafina bakarak hareket etseydm şimdiye coktan mama vermstm dedm 7 kilo olan cocuga zayf diyo ki hemsire yaninda dedi kilosu normal boyuda normalin baya ustunde diyeyok benımkı laftan anlıyor da geç anlıyor.
o öyle dedikçe sende yorulmadan söyle, kafası alana kadar
Gecen benm annemde dedi kizdm kimin lafina gore hareket etcez sokaktaki cahil kadinlarami soralim diye sinir olyrm yaa bi rahat biraknAynısını benim anam yapıyor dr verme dedi diyorum" amaannnn doktorlar da çok biliyor zaten" 3 çocuk buyutunce uzmanlık alanı zannediyorlar
Gizli veremez tek basina birakmam ki hic cocugu hep yanindayimeymentaa cok uzuldm Allah sabir versin insallah.. Bi hafta kdr olmustur sanirm,bizm mahalleden komsumuzum kizi dogumda vefat ermis. Kizin yasi bya vardi yeni evlenmis hemen hamile kalmis,kader iste. Detaylari bilerek sormadm cunky dayanamadim..
ilknurrr22 kiz seninki senden gizli vermeye cocuga,dikkat et
Artik dugununde bi gobecik ativerirsin artikNişanlandi şükür evereydik iyiydi
Gizli veremez tek basina birakmam ki hic cocugu hep yanindayim
Pembe uçakla mı gidiyosun?
İzmir'dem Muş'a araba ile... Düşünemiyorum...
Bi takip et canım hemen alerji demekte doğru değil cok zor bu alerjiCanım benim bu üçüncü pisik daha öncekiler hemen geçti ama antibiyotik yaptı bu kez hala içini temizleyemedi yavrum az az yapiyir kakasini benim de yüzünde kızarıklıklar oluyor emince dokununca yada kıyafetlerden kan verdik birşey demedi doktor sebamed krem kullanıyorum tekrar versem mi kan acaba
Birde demezler mi seni doktora gore mi buyuttuk bak neren yamuk yaw anne git isine diyesim varGecen benm annemde dedi kizdm kimin lafina gore hareket etcez sokaktaki cahil kadinlarami soralim diye sinir olyrm yaa bi rahat birakn
Sen ne diyon sadece göbek atsam iyiArtik dugununde bi gobecik ativerirsin artik
yok geni ile
Herkes bi degisik yaa yengemfe inek sutu veryms emzrmemes sulandirip sut veryoms kucucuk cocugsSaka bi yana da bnm arkadasin annesi torununa daha minnacikken her seyi veriyordu yaa
Bazen kendi annene bile laf anlatamiyosn isteBirde demezler mi seni doktora gore mi buyuttuk bak neren yamuk yaw anne git isine diyesim var
Sen ne diyon sadece göbek atsam iyibütün organlarm bayram etcek
Ben okuyorum ve takip ediyorum sizi
Canım biraz gecti muz verdim bol bil su veriyorum ishale en iyi su diyorlar krem ve popo yıkamaya devam ediyorum inşallah geçer alerjiyi nasıl anlıyor doktor canımBi takip et canım hemen alerji demekte doğru değil cok zor bu alerji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?