- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.161
Gıpta ediyrm sana zzaten çocuklar durmuyor durunca da ben binbir bahane buluyrm iş yapmamak için. Gerçi bugün temizledim evi ama akşamına yine b..k götürdü büyüğümun sayesinddeEv İsimin buyuk bi kismini hallettim cünkü Eymen 8 de uyudu.. Bu da demek oluyo ki Eymen sabahin köründe uyanacak
Neyse yarin onunlayim tüm gün
Allah im ışte o benim büyük oğlum . Hala da öyle biliyrzbiz öyle bılıyoruz
Çok güldüm ya ne gıcık gelinlerzNe guzel bizimkisi sidik yaristirir
Ne bildirim gider ki ona anlamadım canmBi de ona bildirim falan gitmiyo mudur yav Nasil basacikiyor acepp
Masallahhhh kuzuyaEki Görüntüle 1845590 Size surprizim var.. Kv dirdir edince fotodaki tavri takininiz
Biz de seni öptükBen okuyorum ve takip ediyorum sizi.
Gıpta ediyrm sana zzaten çocuklar durmuyor durunca da ben binbir bahane buluyrm iş yapmamak için. Gerçi bugün temizledim evi ama akşamına yine b..k götürdü büyüğümun sayesindde
Allah im ışte o benim büyük oğlum . Hala da öyle biliyrz
Çok güldüm ya ne gıcık gelinlerz
Ne bildirim gider ki ona anlamadım canm
Masallahhhh kuzuya
Biz de seni öptük
Insallah geçer canım azıcık kızarsa üzülüyor insanCanım biraz gecti muz verdim bol bil su veriyorum ishale en iyi su diyorlar krem ve popo yıkamaya devam ediyorum inşallah geçer alerjiyi nasıl anlıyor doktor canım
Taşınmak zor bide bebiş olunca dahada zordur Allah kolaylık versin canımHer yerim ağrıyo
Dun esya koliledk bgn temzlk yaptk aksam geldik bi daha esya koliledk benm koca maca gitti onu bekliyorum uyumak icin cock uyuyunca uyusaydm iki saat olmstu
Tasinmak ne zormus bide yerlesmek var
Canım tasiniyirmusun allah yardim etsin valla çok zorHer yerim ağrıyo
Dun esya koliledk bgn temzlk yaptk aksam geldik bi daha esya koliledk benm koca maca gitti onu bekliyorum uyumak icin cock uyuyunca uyusaydm iki saat olmstu
Tasinmak ne zormus bide yerlesmek var
Evet ya yavrum hic sesini çıkarmadı oyle bize bakti ama aksam da surekli ilgu istedi haliyleTaşınmak zor bide bebiş olunca dahada zordur Allah kolaylık versin canım
Evet canim temzlk bitti esyalar kolilendi bi tasinma yerlestrme var nasl olcak bilmyrm bgn mahvoldum insallah gece cok uyannmaz hatta ben bi 2 3 saat uyuyum oyle uyansin mumkunse yoksa durcak halim yokCanım tasiniyirmusun allah yardim etsin valla çok zorben hamileydim taşındığımda hem de 37. Haftada mahvoldum her yerim sisti iyiki doğum olmadı o an senin de bebek var biz kısa evimize taşınmayı düşünüyoruz şimdiden düşünüyorum nasıl tasinacaz diye şimdi bir de bebegin eşyası var bebis var daha da zor
Evet ya yavrum hic sesini çıkarmadı oyle bize bakti ama aksam da surekli ilgu istedi haliyle
Insallah geçer canım azıcık kızarsa üzülüyor insan
Bizim 2.5 aylık anlaşıldı kilinik bulgulara göre pisik yüzde atopik dermatit (sivilce gibi fisirti) gürültülü ve mukuslu kaka
Ama önümüzdeki hafta deri testi yapılacak
Dun esimde dedi kadin tutalım diye ben yok dedm gormicem nasil temizledigini bide sifir bina yag yok bsy yok dolplarda toz sadece temzledk cok sukur 12de gttk 6da bittiAllah kolaylik versin. Bende kizim 40 gunlukken tasindim. Cok zor gercekten. Esimle isin altindan kalmamis kadin tutmustuk hem toplamaya hem yerlestirmeye.
Canım biraz gecti muz verdim bol bil su veriyorum ishale en iyi su diyorlar krem ve popo yıkamaya devam ediyorum inşallah geçer alerjiyi nasıl anlıyor doktor canım
Dun esimde dedi kadin tutalım diye ben yok dedm gormicem nasil temizledigini bide sifir bina yag yok bsy yok dolplarda toz sadece temzledk cok sukur 12de gttk 6da bitti
Orayi bende dusunuyrm bide esim brn kolilerim esyalari dedi güvendm aldi aldi atti kolinin icine yatak odasi nasl yerlescek hic bi fikrm yokAynen bizimde sifirdi bos evde bi is yoktu. Ama yerlesirmeyi bir gunde bitirdi kadin. Zaten calisirken aldigim insandi. Evimin duzenini biliyordu. Bize kalsa bebekle bir haftaya zor yerlesirdik
Orayi bende dusunuyrm bide esim brn kolilerim esyalari dedi güvendm aldi aldi atti kolinin icine yatak odasi nasl yerlescek hic bi fikrm yok
Hepsini koliledi bsy kalmadi ama keske kolilemeseydiAhaha aynen yaaesimde ben kolilerim dedi 3gun izin aldi. 2gunde sadece kitapliklari koliledi. Ucuncu gun ara kadini dedi
Napim pertim cikti
Hepsini koliledi bsy kalmadi ama keske kolilemeseydiherseyi birbirine karistrdi bide sen yapamazsn brn yaparm sakin elleme dedi bana
Napim pertim ciktimisafir vardi yini getti neydem yaa yetismeye calisoyom gruba niyen yazmiyon giaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?