2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ev İsimin buyuk bi kismini hallettim cünkü Eymen 8 de uyudu.. Bu da demek oluyo ki Eymen sabahin köründe uyanacak
Neyse yarin onunlayim tüm gün
Gıpta ediyrm sana zzaten çocuklar durmuyor durunca da ben binbir bahane buluyrm iş yapmamak için. Gerçi bugün temizledim evi ama akşamına yine b..k götürdü büyüğümun sayesindde

biz öyle bılıyoruz
Allah im ışte o benim büyük oğlum . Hala da öyle biliyrz

Ne guzel bizimkisi sidik yaristirir
Çok güldüm ya ne gıcık gelinlerz

Bi de ona bildirim falan gitmiyo mudur yav Nasil basacikiyor acepp
Ne bildirim gider ki ona anlamadım canm

Eki Görüntüle 1845590 Size surprizim var.. Kv dirdir edince fotodaki tavri takininiz
Masallahhhh kuzuya

Ben okuyorum ve takip ediyorum sizi .
Biz de seni öptük

Sagol cnm:) sey yani hani konu sahibi ya,her yazilan gidiyo mudur diye dusundum bi an :)

Her yerim ağrıyo
Dun esya koliledk bgn temzlk yaptk aksam geldik bi daha esya koliledk benm koca maca gitti onu bekliyorum uyumak icin cock uyuyunca uyusaydm iki saat olmstu
Tasinmak ne zormus bide yerlesmek var

Canım biraz gecti muz verdim bol bil su veriyorum ishale en iyi su diyorlar krem ve popo yıkamaya devam ediyorum inşallah geçer alerjiyi nasıl anlıyor doktor canım
Insallah geçer canım azıcık kızarsa üzülüyor insan
Bizim 2.5 aylık anlaşıldı kilinik bulgulara göre pisik yüzde atopik dermatit (sivilce gibi fisirti) gürültülü ve mukuslu kaka
Ama önümüzdeki hafta deri testi yapılacak

Her yerim ağrıyo
Dun esya koliledk bgn temzlk yaptk aksam geldik bi daha esya koliledk benm koca maca gitti onu bekliyorum uyumak icin cock uyuyunca uyusaydm iki saat olmstu
Taşınmak zor bide bebiş olunca dahada zordur Allah kolaylık versin canım

Her yerim ağrıyo
Canım tasiniyirmusun allah yardim etsin valla çok zor ben hamileydim taşındığımda hem de 37. Haftada mahvoldum her yerim sisti iyiki doğum olmadı o an senin de bebek var biz kısa evimize taşınmayı düşünüyoruz şimdiden düşünüyorum nasıl tasinacaz diye şimdi bir de bebegin eşyası var bebis var daha da zor

Evet canim temzlk bitti esyalar kolilendi bi tasinma yerlestrme var nasl olcak bilmyrm bgn mahvoldum insallah gece cok uyannmaz hatta ben bi 2 3 saat uyuyum oyle uyansin mumkunse yoksa durcak halim yok

Allah kolaylik versin. Bende kizim 40 gunlukken tasindim. Cok zor gercekten. Esimle isin altindan kalmamis kadin tutmustuk hem toplamaya hem yerlestirmeye.
Dun esimde dedi kadin tutalım diye ben yok dedm gormicem nasil temizledigini bide sifir bina yag yok bsy yok dolplarda toz sadece temzledk cok sukur 12de gttk 6da bitti

Canım biraz gecti muz verdim bol bil su veriyorum ishale en iyi su diyorlar krem ve popo yıkamaya devam ediyorum inşallah geçer alerjiyi nasıl anlıyor doktor canım

Her dr ayri krem veriyor. Ayrica her krem her bebege ayni etkiyi vermiyor. Deneyerek bulucaz heralde. Cinko krem aklinda olsun nesli.

Dun esimde dedi kadin tutalım diye ben yok dedm gormicem nasil temizledigini bide sifir bina yag yok bsy yok dolplarda toz sadece temzledk cok sukur 12de gttk 6da bitti

Aynen bizimde sifirdi bos evde bi is yoktu. Ama yerlesirmeyi bir gunde bitirdi kadin. Zaten calisirken aldigim insandi. Evimin duzenini biliyordu. Bize kalsa bebekle bir haftaya zor yerlesirdik

Aynen bizimde sifirdi bos evde bi is yoktu. Ama yerlesirmeyi bir gunde bitirdi kadin. Zaten calisirken aldigim insandi. Evimin duzenini biliyordu. Bize kalsa bebekle bir haftaya zor yerlesirdik
Orayi bende dusunuyrm bide esim brn kolilerim esyalari dedi güvendm aldi aldi atti kolinin icine yatak odasi nasl yerlescek hic bi fikrm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…