- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.181
Yen gordum ne bagriyon bakemmKiz buraya da yazdim sana msj da attim. Ozge telefonumu kirdi diyorumyarin istanbula donunce ilk is telefoncuya gidicez.
Ev İsimin buyuk bi kismini hallettim cünkü Eymen 8 de uyudu.. Bu da demek oluyo ki Eymen sabahin köründe uyanacak
Neyse yarin onunlayim tüm gün
Bebeklerinizi öpün simdi bi Allahim acilarini gösterme
Olayi anlatiyorum;
Esimin köyünden biri 38 günlük bebeğini kaybetti ağliyorum aklima geldikçe
Rabbim bu nasil bi acı dayanma gücü versin
Yen gordum ne bagriyon bakemm
Benim ki de öyle sur,hatta iki gündür 12,30 u buluyor,bizimkide böyle bişi işte napalım
Aksisin pembe,aksiiiyok geni ile
Of off hemde ne zor,ben 40ımız çıkmadan taşındım bide, sadece annemle ben uğraştık topla yerleş o kadar zor ki bebeyleHer yerim ağrıyo
Dun esya koliledk bgn temzlk yaptk aksam geldik bi daha esya koliledk benm koca maca gitti onu bekliyorum uyumak icin cock uyuyunca uyusaydm iki saat olmstu
Tasinmak ne zormus bide yerlesmek var
neden acaba. ban mı yedi ki? son mesajlarına bakmak lazımYine mesajlar birikmiş tee 247 olmuş. 3-5 sayfa okudum dayanamadım gari atladım buraya. Sabaha kadar oku oku bitmaz. Nerde bende secmurattaki sabır. Bu arada o nereler kayboldu yaw hesap pasif diyo
Whatsapp geubu kurdu ya orda da konusuyoruz. İki tarafa yetisemiyordur. Bende zor yetisiyorummYine mesajlar birikmiş tee 247 olmuş. 3-5 sayfa okudum dayanamadım gari atladım buraya. Sabaha kadar oku oku bitmaz. Nerde bende secmurattaki sabır. Bu arada o nereler kayboldu yaw hesap pasif diyo
Benimkinin uyku duzeni bozuldu snlamadim. Gunduz iyice szaldi. Annemdeyiz kalabalik. Birini gorurse uyumuyor ne anliyorsa misafirdenBu arada hepiniz iyisiniz inşallah bebikleriniz de iyidirSelamlar herkese..
Bu Kaynanalar hep mi ayni ya benim kaynanada tasindigimiz gün geldi gorumcemin kızını aldı oturdu ona baktı birşey yapmadı sonra gorumcrme sen çok Yoruldum otur biraz dinkrn annesiyle yaparlar dedi ve gitti aksamOf off hemde ne zor,ben 40ımız çıkmadan taşındım bide, sadece annemle ben uğraştık topla yerleş o kadar zor ki bebeyleAllah yardımcın olsun canım, kolay gelsin kaynana kişisi de vardı,kocam getirdi, iş yapamaz ama çocuğa bakar diye..kendileri şişman ve 60 yaşında olunca,iş yapamam ben bilmem yaşlıyım ayaklarında, ama tarlada harıl harıl çalışır velhasıl kelam, pek sevgisiz kaynanam geldi, elini birşeye sürmedi, insan yemek bari yapar,yada en azından kahvaltı hazırla be kadın biz çalışırken çocuğa baktı mı,tabi ki hayır: geliiin bu ağlıyor, karnı doymuyor mama alsın babası, benim kız hep mama verdi,senin sütün yok ayy çok karışık yazdım sanırım o kadar sinirliyim ki hala o taşınma aklıma geldikçe haa bi de kadın yanında örgü getirmiş, ayağında oğlum, örgü örüyor ya kaç kere tersledim ya o örgünün tüyü tozu var diye, yok yok gidinceye kadar ördü haa gitme meselesi annem dayanamadı bir sabah ve saydı sayıştırdı valla,ohh iyi ki annem var şimdi mi, konuşmuyor benimle ama küs de değil
Ay nesli gitti telefon yaa
Benim kizcem yaramazliklara basladi. Acilisi benim telefonla yapti.
Ay nesli gitti telefon yaa
Benim kizcem yaramazliklara basladi. Acilisi benim telefonla yapti.
Bizde annem esim babam halam temzledk canm kvde gelmedi yavrumda sessiz sessiz bakti bize kiyamam anlamiyorm cocugu mamaya baslatma hevesini yaa ne bu boyleOf off hemde ne zor,ben 40ımız çıkmadan taşındım bide, sadece annemle ben uğraştık topla yerleş o kadar zor ki bebeyleAllah yardımcın olsun canım, kolay gelsin kaynana kişisi de vardı,kocam getirdi, iş yapamaz ama çocuğa bakar diye..kendileri şişman ve 60 yaşında olunca,iş yapamam ben bilmem yaşlıyım ayaklarında, ama tarlada harıl harıl çalışır velhasıl kelam, pek sevgisiz kaynanam geldi, elini birşeye sürmedi, insan yemek bari yapar,yada en azından kahvaltı hazırla be kadın biz çalışırken çocuğa baktı mı,tabi ki hayır: geliiin bu ağlıyor, karnı doymuyor mama alsın babası, benim kız hep mama verdi,senin sütün yok ayy çok karışık yazdım sanırım o kadar sinirliyim ki hala o taşınma aklıma geldikçe haa bi de kadın yanında örgü getirmiş, ayağında oğlum, örgü örüyor ya kaç kere tersledim ya o örgünün tüyü tozu var diye, yok yok gidinceye kadar ördü haa gitme meselesi annem dayanamadı bir sabah ve saydı sayıştırdı valla,ohh iyi ki annem var şimdi mi, konuşmuyor benimle ama küs de değil
Aynen oyle babam mesela yemek yapar bugn evin kapiilarini sildi esimde 2 tane kapi sildi o nasl bi silis ustleri felan almamis sadece kapinin onu arkası ben sildm diyo bide boyle mi sildnAllahim yaa bu erkekler niye bu kadar beceriksizgerci karisindan daha yetenekli erkekler de var ama.. bize denk gelmemis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?