- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.441
Gecici olarak servis disi diyor. Uyelik iptal yazmiyorki. Nasil anladinşikayet edılmesıne mı neden bişi denmıyor, o kısmı tam olarak anlayamadım?
yönetime sordum.Gecici olarak servis disi diyor. Uyelik iptal yazmiyorki. Nasil anladin
2. El sat. Ben satmistim yazik. Hic yoktan iyidir. Paran elinde patlamasin.Sen ne diyosun bu konuda sör yok mu bir çaresiSurrender
Huzursuz olursa veriyorum. Dr dedi. Ates olmazsa inleme gibi uykuda huzursuz olursa ver diyePaşanın hala her bezinde kaka var o da pisik yapıyor ne zaman geçecek bu ishal bilmiyorum paşanın poposu kirmizi grcr gündüz kac kez bez degistiriyorum pişik kremi popo yıkama azalıyor ana grcmiyit çok az yapıyor kaka ama var her bezde bir de yarin gecikmeli aşımız da varkızlar aşıdan sonra calpol yada fitil hemen kullanıyormusunuz yoksa agrisi ates olunca mi
Evet cnm demir iyi çıktı vermenize gerek yok dedi doktorKan testimi
Blogdakiler hep marka urunleri yaziyor. Havali olsun diye sanirim. Su marka degil ama cok rahat oyle biryazi gormedim hic birinde.Uzuyo. Zaten kafası kangurunun dışında kalıyo gömülmüyo yani içine. Ama bacak arası çok kalın geliyo dışa dönük durmak için. Bebeğin omurgasının c şeklinde duruşu ve doğal m pozisyonunda oturuşunu sağladığı için anneye dönük kullanılıyo.
Ulen millet blogunda yazmış ay şöyle iyi böyle mikemmel nasıl güzel kullanıyoruz iyiki de almışız çok rahat ediyoruz bebeğim de çok seviyo bununla gezmeyiHiç ay keşke almasaymışım biz kullanamadık diyen yok
Bi de bize bak..
Parka marka kisa mesafe yuruyuste iyi oluyor. Karnina baski yapiyor. Bagirsaklari calisiyor onunda. Oda yuruyus yapmis oluyor.Bence gayet rahat görünüyo da. Bi de bebek arabasıyla da her zaman her yere gitmek kolay olmuyo sör. Toplu taşıma araçlarına binmek durumunda kaldığında hiç pratik olmuyo hatta eziyet arabayla inip binmek hiç denemedim bile o yüzden. Bununla pratik olur diye düşündümdü
Durur cnm alışır. Poposuna vur sakinleştir.dışarda daha iyi durur.kulağına şarkı soyleAradım taradım 2. El ergo baby kanguru aldım ulen hiç ikinci el gibi değil daha yeni açılmış gibi çok beğendim nerdeyse ben oturcam içine taşıyın ulen beni dicem
Ammaa benim sıpa durmuyo içinde yırrrtınıyoo neymiş dışarılara bakacakmış bana dönük durmak istemiyo haspam
Koca kişisi de hep böyle yapıyosunda ay bu çok güzel yok o çok gerekli vay efendim bunu mutlaka almalıyız diye her bulduğun haltı alıyosun ama oğlan kullanmıyor al işte bunu da kullanmıyo diye vikvikliyo
Bende var o benim kurtarıcı meleğim devamli kullanıyorum. Benim bebeğim bebek arabasinda kesinlikle durmuyor ergo baby olmasaydı yanmistim.ztn kesinlikle bel sırt ağrısı yapmıyor kuş gibi bebis hafifcecik hissediyorsun. Bebek için en sağlıklı pozisyonu sağlıyor. Bebek oturur pozisyonda gibi duruyor diğerlerinde iki bacağından asılı gibi duruyor ve tehlikeliUzuyo. Zaten kafası kangurunun dışında kalıyo gömülmüyo yani içine. Ama bacak arası çok kalın geliyo dışa dönük durmak için. Bebeğin omurgasının c şeklinde duruşu ve doğal m pozisyonunda oturuşunu sağladığı için anneye dönük kullanılıyo.
Ulen millet blogunda yazmış ay şöyle iyi böyle mikemmel nasıl güzel kullanıyoruz iyiki de almışız çok rahat ediyoruz bebeğim de çok seviyo bununla gezmeyiHiç ay keşke almasaymışım biz kullanamadık diyen yok
Bi de bize bak..
Canım bu ilac ishal için mi yok yapyirmsdim inşallah bizde de olmaz ates olmadı daha oncekilerde ama mız mız durmadıReflor diye bi toz içiriyorım ben. İlaç değilmiş, probiyotik,yararlı bakteri falan feşmekan. Yani sanırım herkesin içebileceği bir şey. Dört mama kaşığı su ile karıştırıyorum foşur foşur yiyo. Düzene girdi kakası. Ben takip edemedin. TTahlilyaptırmış mıydın?
Bu arada calpol verme bence. 38' i bekle ki nizim hiç yapmadı mesela.
Canım carlson sa süte veya meyve suyuna katabilirsino zaman yogurduna damlatabılırım :=) illa yetıskın mı olması gerek?
Bu kadar düşündümdü diyip duruyonda neden acaba sevmezse diye düşünmedin
Ben sana dedim icine gomuluyor benimki sevmiyor. Bu sıpalar ayni etrafi kollayacaklar . Ucuz basit birsey aldim. Etrafi dikizliyor az sariyir duruyor icinde. Ters koyabiliyormusun
Durur cnm alışır. Poposuna vur sakinleştir.dışarda daha iyi durur.kulağına şarkı soyle
Bende var o benim kurtarıcı meleğim devamli kullanıyorum. Benim bebeğim bebek arabasinda kesinlikle durmuyor ergo baby olmasaydı yanmistim.ztn kesinlikle bel sırt ağrısı yapmıyor kuş gibi bebis hafifcecik hissediyorsun. Bebek için en sağlıklı pozisyonu sağlıyor. Bebek oturur pozisyonda gibi duruyor diğerlerinde iki bacağından asılı gibi duruyor ve tehlikeli
koca kişisi çalışıyotüh..
Gecen bana bu gece için fışlancaz dediydin..
Katilabilir , katilamaz demedim . Zaten birseye katilarak veriyor. Ama en iyi etki z. Yag ile. İsteyen istedigi ile verebilir tabii. Diger ilaclardada yazmiyor zatenCanım carlson sa süte veya meyve suyuna katabilirsin
Raf omru uzun olsun diye icine maddeler koyuyorlar .potasyum sorbat , sodyum benziat gibi. Bir yil kullanildigi icin vardir muhakkak. Yoksa icerigi mantarlanir. C vitamini ile alinirsa karsorejene donusur. M. Sularindada c vit var. Demir hapinida c vit ile tuketmek ilac etkisi arttirir ama ilaclarda bu maddeler varsa dikkat etmek gerekir. Ben soylemek istedimCanım carlson sa süte veya meyve suyuna katabilirsin
Yumurtlama donemi farkli gunlerde olabilir. Benim farkliydi ordakine uymuyordu. Yumurtlama testiyle belirledim. İse yaradi o ay hamile kaldimmerhaba ıyı günler arkadaşlar beklenen adet tarihim 21 haziran bir hafta var zaman geçmek bilmiyor aşağıda yüklemiş olduğum programı bilen vardır yumurtlama tarıhım 09 / 10 hazirandır ilişki günleride kalplı olan sizce ümit varmıdır rabbim bilir tabikide ama ihtimal dahilinde soruyorum. rabbım kucağımızı doldursun inşallah.
Yumurtlama donemi farkli gunlerde olabilir. Benim farkliydi ordakine uymuyordu. Yumurtlama testiyle belirledim. İse yaradi o ay hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?