2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Huzursuz olursa veriyorum. Dr dedi. Ates olmazsa inleme gibi uykuda huzursuz olursa ver diye

Blogdakiler hep marka urunleri yaziyor. Havali olsun diye sanirim. Su marka degil ama cok rahat oyle biryazi gormedim hic birinde.

Parka marka kisa mesafe yuruyuste iyi oluyor. Karnina baski yapiyor. Bagirsaklari calisiyor onunda. Oda yuruyus yapmis oluyor.

Durur cnm alışır. Poposuna vur sakinleştir.dışarda daha iyi durur.kulağına şarkı soyle

Bende var o benim kurtarıcı meleğim devamli kullanıyorum. Benim bebeğim bebek arabasinda kesinlikle durmuyor ergo baby olmasaydı yanmistim.ztn kesinlikle bel sırt ağrısı yapmıyor kuş gibi bebis hafifcecik hissediyorsun. Bebek için en sağlıklı pozisyonu sağlıyor. Bebek oturur pozisyonda gibi duruyor diğerlerinde iki bacağından asılı gibi duruyor ve tehlikeli

Canım bu ilac ishal için mi yok yapyirmsdim inşallah bizde de olmaz ates olmadı daha oncekilerde ama mız mız durmadı

Ben sana dedim icine gomuluyor benimki sevmiyor. Bu sıpalar ayni etrafi kollayacaklar . Ucuz basit birsey aldim. Etrafi dikizliyor az sariyir duruyor icinde. Ters koyabiliyormusun

Yok canım sadece anneye dönük durabiliyo.

Durur cnm alışır. Poposuna vur sakinleştir.dışarda daha iyi durur.kulağına şarkı soyle

Aurora ne güzel konuşuyorsun işte duymak istediğim şeyler inşallah alışır sıpa parçalıyo kendini illa çıkcam bunun içinden diye napsam yaranamadım ben bu çocuğa

merhaba ıyı günler arkadaşlar beklenen adet tarihim 21 haziran bir hafta var zaman geçmek bilmiyor aşağıda yüklemiş olduğum programı bilen vardır yumurtlama tarıhım 09 / 10 hazirandır ilişki günleride kalplı olan sizce ümit varmıdır rabbim bilir tabikide ama ihtimal dahilinde soruyorum. rabbım kucağımızı doldursun inşallah.

Eklentiler

• 13446056_10208746880402852_1610834918_o.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 32
Canım carlson sa süte veya meyve suyuna katabilirsin
Raf omru uzun olsun diye icine maddeler koyuyorlar .potasyum sorbat , sodyum benziat gibi. Bir yil kullanildigi icin vardir muhakkak. Yoksa icerigi mantarlanir. C vitamini ile alinirsa karsorejene donusur. M. Sularindada c vit var. Demir hapinida c vit ile tuketmek ilac etkisi arttirir ama ilaclarda bu maddeler varsa dikkat etmek gerekir. Ben soylemek istedim

Yumurtlama donemi farkli gunlerde olabilir. Benim farkliydi ordakine uymuyordu. Yumurtlama testiyle belirledim. İse yaradi o ay hamile kaldim

Yumurtlama donemi farkli gunlerde olabilir. Benim farkliydi ordakine uymuyordu. Yumurtlama testiyle belirledim. İse yaradi o ay hamile kaldim

BENDE AYNI ŞEKILDE BENDE RESIMDE FARKEDERSEN AYIN 7Sİ GÖSTERİYOR AMA 30 TANE OVULASYON TESI YAPTIM HER GÜN AYIN 09 VE 10 YAKALADIM ÇİFT FUL CİZGİYİ AYIN 10 DA İSE SON İLİŞKİM OLDU HAFTASONU OLMADI EŞİM RAHATSIZDI RESIME BİR BAKARMISIN SENCE VARMI IHTIMAL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…