2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk denemede boyle olabilir ama hic belli olmaz,bidahakine sevebilir de. Bizimki ilk kullandgmda icinde 3saat uyumustu,gezmistikz sonra iki kez denedm agladi girmedi bile,sonrasinda yine sevdi dolastik.. Vs vs vs.. Yani hep rahat etmeyebilirler:) ha ben de dikkat ettm uc yonlu olandan aldim. Bana dogru,one dogru bi de sirtima alabilecegim turden aldm,azcik buyusun de etrafi izlesin ✌️

Ayy inşallah sever cisrik . Ergo nun dışa dönük koyulabilen modeli de neredeyse yarım milyar anacım alamadım onu da. Bu da önde sana dönük, sırtta bi de yan tarafta sana dönük taşıyor. Ama yan taşımanın bağlantıları biraz karışık daha da önemlisi kendin yapamıyosun o bağlantıları yani zor.

Tiroidin için boğaz ultrasonu çektirdim. Ultrason çeken doktor yanındaki asistana anlatıyodu bak bu da haşimato dedi. Çok moralim bozuldu. Dr a giggim sonucu göstermeye tiroid bezin hiç çalışmıyo bundan sonra da çalışmaz ömür boyu bu ilacı kullanıcaksın dedi. Boğazımda yumru oluştu dedim geçer o dedi özellikle sordum önemli bi durum var mı diye yok sen ilacını hiç kesme birkaç ayda bir kan tahlili yaptır dozunu ayarlayalım ona göre dedi ama haşimato demedi. Ay çok üzgünüm :KK61:

Canım aynen öyle ben de bu saat oldu hala bitiremedim temizliği kimseden fayda yok atom zeynep rotadan ishal olmuştu ya bir ara nasıl geçti benim de antibiyotik ten oldu azaldı ama hala her bezde kaka var doktor ilaç da vermedi sik emzir diyor sen ne yapmistin
Reflor diye bi probiyotik var canim onu kullandim 6 gun, doktor onun yerine biogaia da kullanabilirsin demisti ve tabiki antibiyotik kullandim. Sik emzirmedim yedigini sindirmesi gerektigini dusunuyorum, 3 saatte bir gibi besleniyodu o zamanda.

IMG-20160606-WA0016.webp
:KK70:

Biz de olimposa gitcez bayramın 2. Günü ordayız allah izin verirse. 5 gün kalmayı planlıyoruz tabii oğluş izin verirse. Ben de aynı şeyleri düşünüyorum ne tür eziyetlerle karşılaşıcaz bakalım diyorum. İnşallah güzel geçer ya korkuyorum atom ankara sıcağına dayanamıyo bu çocuk oralarda napcaz hiiçç bi fikrim yok. Allah kolaylık versin bize ve bizim gibi tatilcilere :KK48:
Ya ben gitmeyi hic istemiyodum bu sene, her sene tatil manyagi olmus bir esim var, vazgeciremedim bu senede, 10 gun diyodu :eek: 4-5 gunle kandirabildim ancak, bir de arkadaslarimizla gidicez nasil olacak benimde bir fikrim yok bodoslama takilicaz artik... Bi de antalya yani dedigin gibi istanbula dayanamiyoruz orda perisan olucaz hepten. Fiyati uygun diye atladi antalyaya :KK11: bana kalsa bozcadaya gitmek istiyodum ohh miss serin serin. Olymposa gecersek ararim :KK50:

Ya ben gitmeyi hic istemiyodum bu sene, her sene tatil manyagi olmus bir esim var, vazgeciremedim bu senede, 10 gun diyodu :eek: 4-5 gunle kandirabildim ancak, bir de arkadaslarimizla gidicez nasil olacak benimde bir fikrim yok bodoslama takilicaz artik... Bi de antalya yani dedigin gibi istanbula dayanamiyoruz orda perisan olucaz hepten. Fiyati uygun diye atladi antalyaya :KK11: bana kalsa bozcadaya gitmek istiyodum ohh miss serin serin. Olymposa gecersek ararim :KK50:

Ayy geç kız oralarda görüşelim bari :KK19:

Ben de ege tarafına gitmek istiyodum o taraflar uzak bize gel yakınca şuraya gidelim dedi kociş. Aynen dediğin gibi gitcem de gitcem illa tatile gitcem ora olmazsa bura gitcem hiç gidemesem şuraya gitcem illa gidelim gidelim diye tutturdu :KK48:

Tamam ben de istiyorum tatili kim istemez ki ammaa bebik var işte. Allah sonumuzu hayır etsin:anne:

Tiroidin için boğaz ultrasonu çektirdim. Ultrason çeken doktor yanındaki asistana anlatıyodu bak bu da haşimato dedi. Çok moralim bozuldu. Dr a giggim sonucu göstermeye tiroid bezin hiç çalışmıyo bundan sonra da çalışmaz ömür boyu bu ilacı kullanıcaksın dedi. Boğazımda yumru oluştu dedim geçer o dedi özellikle sordum önemli bi durum var mı diye yok sen ilacını hiç kesme birkaç ayda bir kan tahlili yaptır dozunu ayarlayalım ona göre dedi ama haşimato demedi. Ay çok üzgünüm :KK61:
Canim gecmis olsun tekrar. Uzulmene gerek yoj. Turkiye de kadinlarin %90 i troid hastasi. Normal degerde tut kontrollerini yaptir. Gecmis olsun tekrar.

Back
X