2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün doktora götürdüm minnosu cildiyeye. Yuzu pul pul oldu dokuntulu kizarik. Atopik egzama, 1-3 yasina kadar devam edebilir dedi. Sutumden mi kaynakli die sordum hayir cildiyle alakali dedi. Babe nin ürünlerini yazdı doktor. Baska bi doktorda la roche posay tavsiye etmiş acaba hangiisi daha iyi bilgisi olan var mı kizlar

Alakası var mı bilmiyorum..
Oğluma alıştırma bardağı ile su veriyorum..bazen içiyor 3-4 yudum bazen içmiyor..özellikle gece uykusunda ağladığı zaman verince illa biraz içiyor..
Ve bahsedildiği gibi hırıltısı yok artık..burnuna hiçbirşey damlatmıyorum ne zamandır..sadece sümük olursa kuru rahatsız etmesin diye çekiyorum..
Hipin organik yulaflı kaşık mamasını sütümle yaptım sevmedi yanına ..bir kaşık sütlaçından vererek aralarda sıkıştırarak yedirdim..içine meyve rendeleesem olur mu ki
Aptamil princli sutlu aldim cok sevmedi. Hakketen princ lapasi gibi. Uzerinde armut katabilir siniz yaziyor. Rendeledim bir kaseyi yiyor. Meyve katilabilir. Meyvelileri 6. Ay sonrasi. Ama onlar yogun meyveli
Ari mama aldim. Oda çağa uymus. Vitamin mineralli olmus. Kuytu kosesinde 6. Ay sonra yaziyor. Vermedim.

Mrb bayanlar 5 ay önce doğum yaptım evde olduğum sürede 5 kilo aldım 83 kilo oldum son birkç haftadır yürüyüş yapıyorum abur cubur hmur işi kestim ama gram kilo vermemişim sanki vücudum kilo vermeye kendisini kapatmış:KK43:( sizlerde durum nasıl kolay verebiliyomusın doğum kilolalrını emziriyorum sadece o bile etkili olmuyor
Ben 6 / 7 kilo aldim degisiyor. Emzirmiyorum cok . Cok seyde yedigim yok. Veremiyorum bende.

Bugün doktora götürdüm minnosu cildiyeye. Yuzu pul pul oldu dokuntulu kizarik. Atopik egzama, 1-3 yasina kadar devam edebilir dedi. Sutumden mi kaynakli die sordum hayir cildiyle alakali dedi. Babe nin ürünlerini yazdı doktor. Baska bi doktorda la roche posay tavsiye etmiş acaba hangiisi daha iyi bilgisi olan var mı kizlar
La roche posay i bizim dr numune olarak vermisti. Ben o markanin gunes kremini kullandim iyi geldi bana. Oglumun tenide hassas hafif dokununca puturluk vardi. Onun icin kullandim yuze ve vucuda pek bir fark goremedim ama numuneydi uc dort kez kullanabildim. Eczacida numuneler varsa al ikisindende. Belki sana iyi gelir

La roche posay i bizim dr numune olarak vermisti. Ben o markanin gunes kremini kullandim iyi geldi bana. Oglumun tenide hassas hafif dokununca puturluk vardi. Onun icin kullandim yuze ve vucuda pek bir fark goremedim ama numuneydi uc dort kez kullanabildim. Eczacida numuneler varsa al ikisindende. Belki sana iyi gelir
Tmm cnm saol

Gecikmeli olsa da asimızı olduk fazla ağlamadi yavrum ama benim içim gitti :KK61: 37 günde 600 gr almış doktor iyi dedi ek gıda kesinlikle yok diyor ezber bilgiler sanki çocuk doyuyor da bir de 6 ay bitiminde diyor dedim çok sik uyanıyor dış belirtisi var dedi su veriyim mi dedim ona da yok hırıltısı var dedim distendir dedi demir ilacını verdiler burada okumuştum pek kimse kullanmıyor sanırım bana da mantıklı gelmiyor kan verip ona gore kullanırım

Iyi almis bak nesli. Korkuyordun. Masallah.

Annemler gelecekti, minnosu atacaktim onlarin kollarina, temizlik yapacaktim. Saat 5 olacak neredeyse :işsiz: kimseden hayir yok tirnagin varsa basini kasi :işsiz:
Canım aynen öyle ben de bu saat oldu hala bitiremedim temizliği kimseden fayda yok atom zeynep rotadan ishal olmuştu ya bir ara nasıl geçti benim de antibiyotik ten oldu azaldı ama hala her bezde kaka var doktor ilaç da vermedi sik emzir diyor sen ne yapmistin

M MazeGuase06 2 gun once hicbi yere gitmicem dedim ama bende antalyaya gidicem zeynoyla. Bakalim ne tur eziyetler bizi bekler :KK70: ne zaman gidicektiniz siz?

Biz de olimposa gitcez bayramın 2. Günü ordayız allah izin verirse. 5 gün kalmayı planlıyoruz tabii oğluş izin verirse. Ben de aynı şeyleri düşünüyorum ne tür eziyetlerle karşılaşıcaz bakalım diyorum. İnşallah güzel geçer ya korkuyorum atom ankara sıcağına dayanamıyo bu çocuk oralarda napcaz hiiçç bi fikrim yok. Allah kolaylık versin bize ve bizim gibi tatilcilere :KK48:

Back
X