2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizimde cocugumuz var . her alıntıya cevap yazamıyorsun ama begenmedıgın kişi de yok.
ben nerden bıleyım niye yaptın, yapman saçmaydı bana göre.
şu yazdıgınla öncekı yazdıgın tamamen çelişkili. neyse bundan sonra birbirimizle muhatap olmayız olur bıter.

En güzeli kendi parmakları
Benimki en çok onu seviyo

Bendim o doguma giden 26 saat sanci bekleyince yapacak bisey yoktu

Bendede buranın yeri ayrı çok yardımımız dokundu birbirimize hamileyken hiç tanımadan dualar ettik birbirimize...
Hic unutmam suyum azalıyor CRAZYBEL ve Elifbursa nın tavsiyesiyle artmıştı...Daha neler neler

Ben ne demek istedigini anlayamadim..

sec forumu baya hareketlendirmişsin. :)
İyilikten maraz doğar dedirtme kimseye ve ramazan ramazan kimsenin günahını alma BENCE .
Hiç girmemiş gibi kaldığın yerden beğene beğene gel.
Ve son olarak: Başkası olma kendin ol böyle çok dahaa güzelsin

Bendim o doguma giden 26 saat sanci bekleyince yapacak bisey yoktu
Len zate sezeryan isterdinde kendi isteğin diye bi durur vicdan yapardın..normal diye gittinde Allah sana plansız sezeryan verdi ne gülmüştük be illa dr dicekti sezeryan olmalısın diye hatırlıyon mu

Eveett arkadaşlar maalesef ben de birçoğunuz gibi alışveriş limitimi çookk aştım aa o lazım bak bunu mutlaka almalıyız ay şu çok faydalıymış ı kocalar yemiyo artık.. Dönence aldın 2 dün baktı, oyun halısı aldın 2 döndü içinde tamam onu aldın bakmadı bunu aldın istemedi Saydırıyo bana

Ben de hiiççç bakmıyorum alamicam nasıl olsa diye.

Tatil için baby float alıcam bitek bi de suluk alıcam oğluma tatilden gelince mama sandalyesi mama kaşığı seti zımbırtıları.. Şimdilik bunları koparabildim kocişten daha da bişi alamam diye feryat ediyo

Len zate sezeryan isterdinde kendi isteğin diye bi durur vicdan yapardın..normal diye gittinde Allah sana plansız sezeryan verdi ne gülmüştük be illa dr dicekti sezeryan olmalısın diye hatırlıyon mu
Hatirlamazmiyim allah cezami verdi sezaryen de zor oldu suan o ani bu sekilde gulerek hatirladigima inanamiyorum

Yok artık cociiiiişşşş kociiiiişşşşşş nonuuuşş monuuşşş zuuuzuuuşşlar kesmiyo yeminle yanına gidişimden anlıyomuş yine ne alcan diyo

Begenmeyle her alintiya cevap yazma ayni seymi ilk bunu sorarim sana..her okudugumda begen butonuna basmak zor degil bir..ikincisi neden senin isminle actim boyle bi SACMALIK yaptim(sana gore) bi dusun..bak seni tahrik edecek bisey yazmiyorum..akilli insansin bulursun diyorum..Ucuncusu senin 1 cocugun var benim iki cocugum arada daglar kadar fark var zaman acisindan.VEE EN ONEMLISI SANA DAHIL HERKEZE GRUP KURCAM DIYE YAZDIGIMDA NEDEN BU YASAK DEMEK YERINE BEN KATILAMAM DEMEYI TERCIH ETTIN.HER MSJA ALINTI YAPIYOSUNDA KK HAKKINDA HERKEZE YARDIMCI OLUYOSUNDA BANA YASAK OLDUGUNU NEDEN YAZMADIN

Yok artık cociiiiişşşş kociiiiişşşşşş nonuuuşş monuuşşş zuuuzuuuşşlar kesmiyo yeminle yanına gidişimden anlıyomuş yine ne alcan diyo

Biz de biraz b.kunu çılarıyoruz ama bunu kocalara itiraf etmek yok tabi aman duymasınlar
Napak tecrübesiziz ikinciye daha tikatli alışverişler yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…