- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.981
bizimde cocugumuz var . her alıntıya cevap yazamıyorsun ama begenmedıgın kişi de yok.Bilmem belki bilirsin dedim kimin sikayet ettigini..nedense burda sadece senin oz sezilerine guveniyorum..ismimi surrender yaptim acaba neden?baska bi isimmi yoktu yapabilecegim..benim her alintiya cevap yazAmadigimi iki cocukla vaktimin olmadigini bilmeyen yok..
En güzeli kendi parmaklarıŞu hararet arasına şu zürafa diş kaşıyıcıyı alma fikrimi soksam..
Tez canlıyım..
Taksitle falan..pek methediliyo..
Yazık yavruma fişir piresin şesilerini veriyom atıyo
Parmağımı kapıyo çıldırıyo
Bendim o doguma gidenForumun eski tadı kalmadı be
Gözümü açar açmaz girerdim gebişken
Gerilmezdik böyle.şikayet filan..
Canlı yayında doğuma giden bile olmuştu
Nerde o eski forumlar ....
Hep bi kişi yüzünden diycem de demiyom
Bendede buranın yeri ayrı çok yardımımız dokundu birbirimize hamileyken hiç tanımadan dualar ettik birbirimize...Forumun eski tadı kalmadı be
Gözümü açar açmaz girerdim gebişken
Gerilmezdik böyle.şikayet filan..
Canlı yayında doğuma giden bile olmuştu
Nerde o eski forumlar ....
Hep bi kişi yüzünden diycem de demiyom
Ben ne demek istedigini anlayamadim..Bilmem belki bilirsin dedim kimin sikayet ettigini..nedense burda sadece senin oz sezilerine guveniyorum..ismimi surrender yaptim acaba neden?baska bi isimmi yoktu yapabilecegim..benim her alintiya cevap yazAmadigimi iki cocukla vaktimin olmadigini bilmeyen yok..
Bence deeSur boşver biz baştan beri biliyoruz birbirimizi neler konuştuk burda neler paylaştık tadımız kaçmasın
Bilmem belki bilirsin dedim kimin sikayet ettigini..nedense burda sadece senin oz sezilerine guveniyorum..ismimi surrender yaptim acaba neden?baska bi isimmi yoktu yapabilecegim..benim her alintiya cevap yazAmadigimi iki cocukla vaktimin olmadigini bilmeyen yok..
Türkçe öğretmeniyim. Ben de anlamadımBen ne demek istedigini anlayamadim..
Magazsuseya çok güldüm...kesin kangurusuna dönecek zürafa işi ...
Aro canım. Okuyorum arada da buraya bakiyorumSen burayi bosver, burasi kurtarmicak hicbirimiziallah kabul etsin
Allah affetsinSen yirttin ben yirtamadim acicaz gotu gobegi
Len zate sezeryan isterdinde kendi isteğin diye bi durur vicdan yapardın..normal diye gittinde Allah sana plansız sezeryan verdiBendim o doguma giden26 saat sanci bekleyince yapacak bisey yoktu
Ben de edebiyat ogretmeniyim iki kere okudum anlamadım. Okulda çocuklar anlatım bozukluğu sorusu diye getirse afallardm heraldeTürkçe öğretmeniyim. Ben de anlamadım
HatirlamazmiyimLen zate sezeryan isterdinde kendi isteğin diye bi durur vicdan yapardın..normal diye gittinde Allah sana plansız sezeryan verdine gülmüştük be illa dr dicekti sezeryan olmalısın diye hatırlıyon mu
Yok artık cociiiiişşşş kociiiiişşşşşş nonuuuşş monuuşşş zuuuzuuuşşlar kesmiyo yeminleEveett arkadaşlar maalesef ben de birçoğunuz gibi alışveriş limitimi çookk aştım aa o lazım bak bunu mutlaka almalıyız ay şu çok faydalıymış ı kocalar yemiyo artık.. Dönence aldın 2 dün baktı, oyun halısı aldın 2 döndü içinde tamam onu aldın bakmadı bunu aldın istemediSaydırıyo bana
Ben de hiiççç bakmıyorum alamicam nasıl olsa diye.
Tatil için baby float alıcam bitek bi de suluk alıcam oğluma tatilden gelince mama sandalyesi mama kaşığı seti zımbırtıları.. Şimdilik bunları koparabildim kocişten daha da bişi alamam diye feryat ediyo
Begenmeyle her alintiya cevap yazma ayni seymi ilk bunu sorarim sana..her okudugumda begen butonuna basmak zor degil bir..ikincisi neden senin isminle actim boyle bi SACMALIK yaptim(sana gore) bi dusun..bak seni tahrik edecek bisey yazmiyorum..akilli insansin bulursun diyorum..Ucuncusu senin 1 cocugun var benim iki cocugum arada daglar kadar fark var zaman acisindan.VEE EN ONEMLISI SANA DAHIL HERKEZE GRUP KURCAM DIYE YAZDIGIMDA NEDEN BU YASAK DEMEK YERINE BEN KATILAMAM DEMEYI TERCIH ETTIN.HER MSJA ALINTI YAPIYOSUNDA KK HAKKINDA HERKEZE YARDIMCI OLUYOSUNDA BANA YASAK OLDUGUNU NEDEN YAZMADINbizimde cocugumuz var . her alıntıya cevap yazamıyorsun ama begenmedıgın kişi de yok.
ben nerden bıleyım niye yaptın, yapman saçmaydı bana göre.
şu yazdıgınla öncekı yazdıgın tamamen çelişkili. neyse bundan sonra birbirimizle muhatap olmayız olur bıter.
Bende Türkçe öğretmeniyimde bi yılım kaldıB
Ben de edebiyat ogretmeniyim iki kere okudum anlamadım. Okulda çocuklar anlatım bozukluğu sorusu diye getirse afallardm heralde
Yok artık cociiiiişşşş kociiiiişşşşşş nonuuuşş monuuşşş zuuuzuuuşşlar kesmiyo yeminleyanına gidişimden anlıyomuş yine ne alcan diyo
Ya sörün 1 ocakda doğsa diye indirdiği hatim okuttuğu mevlütlerHatirlamazmiyimallah cezami verdi sezaryen de zor oldu suan o ani bu sekilde gulerek hatirladigima inanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?