2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

6.aya kadar sac kalirsa dokulmeye devam eder :) bende demir vermiyorum, kan alsilarda istemiyorum bebikten. Yurtdisinda nasil acaba bu demir olayi csyrc bizi aydinlatir belki, soylemissende ben okumadim cnm.
Ben gene geriden geldim, yetisemiyom sizlere :)

Bende Türkçe öğretmeniyimde bi yılım kaldı demek bitirsemde bi bohk anlamıcam

Ben de zamanında joker öğretmenlik (bilişim tek. Görsel san. Müzik) yapmış biri olarak hiç anlamadım. Neyse edebiyat öğretmeni olsam da anlayamicakmışım zaten

Bnmki 26 ocak dogumlu son bi haftadir her turlu donuyor ama sirtustunden yuzustune donerken kolu altinda kaliyor ve basiyor cigligi :)

Her alt deisiminde krem surmuomusunuz kizlar.Ben her defasinda suruyorum deisip deisip . oksizinc, sudocrem ve bepantol. Yanlis mı yapıyorum. Surekli kirmizi cunku
Ben cildiye doktoruna sormustum, her defasinda surmene gerek yok artik,Kizarik olan yerlere sur sadece dedi. Bende her alt acmada cesmede yikayip guzelce kuruluyorum, bitek gece yatarken sudocrem suruyorum, cok sukur pisik ve kizariklik yok.

Canım üzülme bazii şeyler yaşanarak öğrenilir . Bence bu dedektifliği bırak sonuçta sanal bir ortam dunyaniin sonu değil. İlk defa da senin başına gelmedi.
O değil de ben anlamadım hala neden nikiini surrender yaptini

Hanımlar,
burası bir site ve kuralları var, kurallara uymayan yorumlar olduğunda yönetime KİB yoluyla bildirilir, bu hainlik, arkadan vurma vb değildir, kural kuraldır herkes uymak zorundadır, bildirenlerde sinsi değildir, yapması gerekeni yapmışlardır hepsi bu, ki gerektiği hallerde hepiniz KİB butonunu kullanmalısınız.

Sanırım kibleyenin Surrender olduğu zannediliyor, hayır değil ama yine kurallar gereği KiB yapan üyeler deşifre edilemezler.

Hepinize bebeklerinizle sağlıklı hayırlı bir ömür dilerim, hayırlı geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…