- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #91.521
Kizi uyuttan sonra evin isi anca bitti
ve ben son is olarak camasir atmistim asmadan uyuyamayacagim
makineyi bekliyorum gozlerim kapali 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy pembe içimizi baydin bea uyu hade uyu
sen onu gec, memeleri napcan? biri kalk gidelim diyor, öbürü otur bk yeme diyorMayo aldim bugun, gotu gobegi kapatan cinsten. Kalcamdaki catlaklar ile uzun zamandir aynada bakismamistikcok kotu duruyo ya, ic bacak surtmesinden de beter...
Benim memeler bile insani boyuta indi, seninkiler benden cok daha iyi durumdadirsen onu gec, memeleri napcan? biri kalk gidelim diyor, öbürü otur bk yeme diyor![]()
ülen sana milyarlarca etiket yapmazmıyım..
![]()
sen onu gec, memeleri napcan? biri kalk gidelim diyor, öbürü otur bk yeme diyor![]()
bende şimdi siyah mayoya bakıyordum. benı ancak o kurtarır. hayatta bikini gıymem şu göbekle.Benim memeler bile insani boyuta indi, seninkiler benden cok daha iyi durumdadirsunu aldim 38 beden. Iyi oldum icinde gobekde fena gobikkkk
Mayo giyecenmi simdi giymeyecenmi? Mecbur giyecen gobegi salamayacagina gorebende şimdi siyah mayoya bakıyordum. benı ancak o kurtarır. hayatta mayo gıymem şu göbekle.
yok yaa biri büyük biri küçük
biri hafıf bırı agır.. insanın gözü takılır![]()
bikini yazacagıma mayo yazmısım. mecbur giyecem mayoMayo giyecenmi simdi giymeyecenmi? Mecbur giyecen gobegi salamayacagina goreBu guzel kumasi falan toparlayan cinsten bunun gibi 1-2 tane daha var sanirim pentide. Yuzucu mayosu alacaktim adidas falan. bunu bulunca aldim.
Elbise aliyorum siyah. Tisort aliyorum siyah. Mayo aliyorum siyahbikini yazacagıma mayo yazmısım. mecbur giyecem mayo
siyah dısında da gıymem. karaya vuran balina olmanın tadına varıcam![]()
sen kaç kiloydun?Elbise aliyorum siyah. Tisort aliyorum siyah. Mayo aliyorum siyahyaaa biz boyle kendimize manda muamelesi yapiyoz ama bisey almaya gidiyorum m beden oluyo, alisveris yaparken butun gorevliler yok yok iyisin diyolar, tanidiklar falanda oyle.. Hatta daha kilo verme diyolar. Bi bakiyosun aslinda herkes bizdende fena durumda. Ama alismamisiz iste, zor geliyo bu ic bacak surtmesi
o eski halimizi ariyoz
![]()
Ayy bi de çok emdiği gün uçları çıkık kalıyo. Sağ uç sol uçtan en az 5 cm yukarıda. Aynada benim bile gözüme takılıyobende şimdi siyah mayoya bakıyordum. benı ancak o kurtarır. hayatta bikini gıymem şu göbekle.
yok yaa biri büyük biri küçük
biri hafıf bırı agır.. insanın gözü takılır![]()
56 ya inmistim ya 58 kiloyum simdisen kaç kiloydun?
bacak sürtünmesi penguen gibi yürümeye sebep oluyor yaa![]()
yıkıl karsımdan56 ya inmistim ya 58 kiloyum simdi
Evet o sungerler bile kapatmiyor tam o uzun ince uclariAyy bi de çok emdiği gün uçları çıkık kalıyo. Sağ uç sol uçtan en az 5 cm yukarıda. Aynada benim bile gözüme takılıyo![]()
Ayy bi de çok emdiği gün uçları çıkık kalıyo. Sağ uç sol uçtan en az 5 cm yukarıda. Aynada benim bile gözüme takılıyo![]()
Sen adet oldun bide verirsin verirsinyıkıl karsımdan![]()
şuan tek umudum oSen adet oldun bide verirsin verirsin![]()
Sen yine alıyon. Bugüm iki saat elbise aradom,bulamadımElbise aliyorum siyah. Tisort aliyorum siyah. Mayo aliyorum siyahyaaa biz boyle kendimize manda muamelesi yapiyoz ama bisey almaya gidiyorum m beden oluyo, alisveris yaparken butun gorevliler yok yok iyisin diyolar, tanidiklar falanda oyle.. Hatta daha kilo verme diyolar. Bi bakiyosun aslinda herkes bizdende fena durumda. Ama alismamisiz iste, zor geliyo bu ic bacak surtmesi
o eski halimizi ariyoz
![]()