2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sen onu gec, memeleri napcan? biri kalk gidelim diyor, öbürü otur bk yeme diyor :KK53:
Benim memeler bile insani boyuta indi, seninkiler benden cok daha iyi durumdadir :KK53: sunu aldim 38 beden. Iyi oldum icinde gobekde fena gobikkkk

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 86
Benim memeler bile insani boyuta indi, seninkiler benden cok daha iyi durumdadir :KK53: sunu aldim 38 beden. Iyi oldum icinde gobekde fena gobikkkk
bende şimdi siyah mayoya bakıyordum. benı ancak o kurtarır. hayatta bikini gıymem şu göbekle.
yok yaa biri büyük biri küçük
biri hafıf bırı agır.. insanın gözü takılır:KK70:

bende şimdi siyah mayoya bakıyordum. benı ancak o kurtarır. hayatta mayo gıymem şu göbekle.
Mayo giyecenmi simdi giymeyecenmi? Mecbur giyecen gobegi salamayacagina gore :KK53: Bu guzel kumasi falan toparlayan cinsten bunun gibi 1-2 tane daha var sanirim pentide. Yuzucu mayosu alacaktim adidas falan. bunu bulunca aldim.

Mayo giyecenmi simdi giymeyecenmi? Mecbur giyecen gobegi salamayacagina gore :KK53: Bu guzel kumasi falan toparlayan cinsten bunun gibi 1-2 tane daha var sanirim pentide. Yuzucu mayosu alacaktim adidas falan. bunu bulunca aldim.
bikini yazacagıma mayo yazmısım. mecbur giyecem mayo
siyah dısında da gıymem. karaya vuran balina olmanın tadına varıcam :D

bikini yazacagıma mayo yazmısım. mecbur giyecem mayo
siyah dısında da gıymem. karaya vuran balina olmanın tadına varıcam :KK70:
Elbise aliyorum siyah. Tisort aliyorum siyah. Mayo aliyorum siyah :olamaz: yaaa biz boyle kendimize manda muamelesi yapiyoz ama bisey almaya gidiyorum m beden oluyo, alisveris yaparken butun gorevliler yok yok iyisin diyolar, tanidiklar falanda oyle.. Hatta daha kilo verme diyolar. Bi bakiyosun aslinda herkes bizdende fena durumda. Ama alismamisiz iste, zor geliyo bu ic bacak surtmesi :KK11: o eski halimizi ariyoz :KK14:

Elbise aliyorum siyah. Tisort aliyorum siyah. Mayo aliyorum siyah :olamaz: yaaa biz boyle kendimize manda muamelesi yapiyoz ama bisey almaya gidiyorum m beden oluyo, alisveris yaparken butun gorevliler yok yok iyisin diyolar, tanidiklar falanda oyle.. Hatta daha kilo verme diyolar. Bi bakiyosun aslinda herkes bizdende fena durumda. Ama alismamisiz iste, zor geliyo bu ic bacak surtmesi :KK11: o eski halimizi ariyoz :KK14:
sen kaç kiloydun?
bacak sürtünmesi penguen gibi yürümeye sebep oluyor yaa :D

bende şimdi siyah mayoya bakıyordum. benı ancak o kurtarır. hayatta bikini gıymem şu göbekle.
Ayy bi de çok emdiği gün uçları çıkık kalıyo. Sağ uç sol uçtan en az 5 cm yukarıda. Aynada benim bile gözüme takılıyo:KK53:

Sen yine alıyon. Bugüm iki saat elbise aradom,bulamadım:KK14:
Arabanın derecesi 29'u gösteriyor. Ben hala kotla geziyorum. Evde içine girebildiğim tek şeyle... Çok bol diye yıllarca giymediiim kotla...
Ulen hamile kotlarım bile olmuyooo:oha:
Kendime sövsem ban yer miyim:sopa:

Back
X