- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #91.541
Erkene bak saat 2şuan tek umudum o
neyse bn bugun erken yatıcam. beyime bişiler hazırlayıp agır bedenımı yataga atıcam
see you later
good night![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkene bak saat 2şuan tek umudum o
neyse bn bugun erken yatıcam. beyime bişiler hazırlayıp agır bedenımı yataga atıcam
see you later
good night![]()
Amann ban dedigin nedirki...Sen yine alıyon. Bugüm iki saat elbise aradom,bulamadım
Arabanın derecesi 29'u gösteriyor. Ben hala kotla geziyorum. Evde içine girebildiğim tek şeyle... Çok bol diye yıllarca giymediiim kotla...
Ulen hamile kotlarım bile olmuyooo
Kendime sövsem ban yer miyim![]()
sen onu gec, memeleri napcan? biri kalk gidelim diyor, öbürü otur bk yeme diyor![]()
Melek subaşı kim ayolBalkon sefasi yaptik ben kaynana kişisi ve kocamm.. Kaynanama melek subaşını izlettim verdiği tepki Evlerden irak![]()
Sleepy ve Bim in bezini denedim iyiler. Oburleri ticaret reklam falan. Primanin kokusu igrenc zaten.Çare BİM![]()
Hayatım boyunca o iç bacak surtunmesini yaşamadım, su an da yasamiyormsen kaç kiloydun?
bacak sürtünmesi penguen gibi yürümeye sebep oluyor yaa![]()
Bunu diyeceğini biliyodumyıkıl karsımdan![]()
Pembe ni dün gece yolladığı video daki muslu kadın canımMelek subaşı kim ayol![]()
Canım benim büyük oğluma bumin kini denedim iki saat sonra açtım çocuğun pipi bölgesi mahvolmustu. O yüzden buna da kullanmaya korkuyormSleepy ve Bim in bezini denedim iyiler. Oburleri ticaret reklam falan. Primanin kokusu igrenc zaten.
youtube yaz bakim kimmişMelek subaşı kim ayol![]()
uyu o zaman nispet mi yapıonuzz
Yok be gerçekten uyumak istym gece büyük uyutmadi şimdi küçükuyu o zaman nispet mi yapıonuzz
tabi ben öksüz ben yetim oğlum babaannede ben işte
sarılın cücülere uyuyun![]()
bence onlarla vakit geçirmek uyumaktan daha önemliYok be gerçekten uyumak istym gece büyük uyutmadi şimdi küçük
Ee demek evde olmak uyku için yetmiyomus![]()
sana bi küçük Emrah bakışı atayımSana karşı sefkatim kabardı bak. O lafın çok koydu "ben öksüz ben yetim"![]()
O iç bacak sürttükçe rakı kıvamımda dolaşacağım..Elbise aliyorum siyah. Tisort aliyorum siyah. Mayo aliyorum siyahyaaa biz boyle kendimize manda muamelesi yapiyoz ama bisey almaya gidiyorum m beden oluyo, alisveris yaparken butun gorevliler yok yok iyisin diyolar, tanidiklar falanda oyle.. Hatta daha kilo verme diyolar. Bi bakiyosun aslinda herkes bizdende fena durumda. Ama alismamisiz iste, zor geliyo bu ic bacak surtmesi
o eski halimizi ariyoz
![]()
Meme ucu ufoya benziyo benim bazeAyy bi de çok emdiği gün uçları çıkık kalıyo. Sağ uç sol uçtan en az 5 cm yukarıda. Aynada benim bile gözüme takılıyo![]()
iş yerinde rüzgar esince çıkıyo bazen göğüs pedi bile kapatmıyoMeme ucu ufoya benziyo benim baze![]()