- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #91.561
Amann ban dedigin nedirki...Ben 1 yildir kot giymiyorum bu arada :) iyice daral getiriyor artik

Göz yanılmacası gibi düzgün duruyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amann ban dedigin nedirki...Ben 1 yildir kot giymiyorum bu arada :) iyice daral getiriyor artik
Bimin bezini denedim cis kaka bezinde değil sirtindaydiHayatım boyunca o iç bacak surtunmesini yaşamadım, su an da yasamiyorm
Bunu diyeceğini biliyodum
Pembe ni dün gece yolladığı video daki muslu kadın canım
Namissiz bena vurma
Canım benim büyük oğluma bumin kini denedim iki saat sonra açtım çocuğun pipi bölgesi mahvolmustu. O yüzden buna da kullanmaya korkuyorm![]()
Kaçç kere dicammm kaçuyu o zaman nispet mi yapıonuzz
tabi ben öksüz ben yetim oğlum babaannede ben işte
sarılın cücülere uyuyun![]()
hayır babaannesindeKaçç kere dicammm kaç
Oğlun kaynananda![]()
Attım ama sor neden attım..
Attım ama sor neden attım..
Atom ve sör bikini giyerse şeysinden attım![]()
2,5 yasainda. Ne oldu nu anlamadım gece gözü kapalı sabaha kadar agliyor kaç gündür. Ateşi de var dış mi başka şey mi anlamadım . Bi buyuseler diyorum büyüdükçe farklı şeyler cikiyo. Buna da sukurbence onlarla vakit geçirmek uyumaktan daha önemli
büyüğe noldu ? büyük dedğin ne kadar büyük ?![]()
İyyy tavuktan tiksindim yeminlen
Canım bi de hiç esnek değil çocuk içinde daralir gibi geliyoBimin bezini denedim cis kaka bezinde değil sirtindaydi![]()
Aynen birde yapiskanlarini hiç sevemedim yapismiyor sankiCanım bi de hiç esnek değil çocuk içinde daralir gibi geliyo
Ben memnunum activedenPremium care e geçtim. Active baby den bayag buyuk. Sanki bi numara yukarı çıktı gibi oldu.
Günaydın canımmm ( bugs bunny )
![]()
uni baby şampuan kullanıyorum bi sorun yaşamadımgünaydın kızçeler size bir şey danışacağım benim kızın şakak bölgesi böyle bazen pütür pütür olup kızarıyor ben de dün hemşireye söyledim o da şampuanı değiştir dedi ben saracoğlunun bebe şampuanını kullanıyordum.şimdi size sorum hangi şampuana geceyim fikirlerinizi bekliyorum.tecrübelerinize güveniyorum.Ayrıcakıyafetlerine deterjan olarak dalanroxy kullanıp hassas durulama yapıyorum.Bu arada zeytinyağıyla konuk temizleme işlemi çok başarılı sonuç verdi.tavsiye veren herkesten allah razı olsun
bırah bırah bırah palevera bırah
Valla ben üçüncü aydan sora BİM'e veçtim. Hugi çok pipiye yapışıyor,Prima da taşırıyordu.Bimin bezini denedim cis kaka bezinde değil sirtindaydi![]()