2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayatım boyunca o iç bacak surtunmesini yaşamadım, su an da yasamiyorm:halay:

Bunu diyeceğini biliyodum:KK70:

:kahve:

Pembe ni dün gece yolladığı video daki muslu kadın canım
Namissiz bena vurma:KK70:

Canım benim büyük oğluma bumin kini denedim iki saat sonra açtım çocuğun pipi bölgesi mahvolmustu. O yüzden buna da kullanmaya korkuyorm:KK69:
Bimin bezini denedim cis kaka bezinde değil sirtindaydi :KK30:

bence onlarla vakit geçirmek uyumaktan daha önemli :KK14:
büyüğe noldu ? büyük dedğin ne kadar büyük ?:KK14:
2,5 yasainda. Ne oldu nu anlamadım gece gözü kapalı sabaha kadar agliyor kaç gündür. Ateşi de var dış mi başka şey mi anlamadım . Bi buyuseler diyorum büyüdükçe farklı şeyler cikiyo. Buna da sukur:dua:

İyyy tavuktan tiksindim yeminlen:kusmuk:

günaydın kızçeler size bir şey danışacağım benim kızın şakak bölgesi böyle bazen pütür pütür olup kızarıyor ben de dün hemşireye söyledim o da şampuanı değiştir dedi ben saracoğlunun bebe şampuanını kullanıyordum.şimdi size sorum hangi şampuana geceyim fikirlerinizi bekliyorum.tecrübelerinize güveniyorum.Ayrıcakıyafetlerine deterjan olarak dalanroxy kullanıp hassas durulama yapıyorum.Bu arada zeytinyağıyla konuk temizleme işlemi çok başarılı sonuç verdi.tavsiye veren herkesten allah razı olsun

günaydın kızçeler size bir şey danışacağım benim kızın şakak bölgesi böyle bazen pütür pütür olup kızarıyor ben de dün hemşireye söyledim o da şampuanı değiştir dedi ben saracoğlunun bebe şampuanını kullanıyordum.şimdi size sorum hangi şampuana geceyim fikirlerinizi bekliyorum.tecrübelerinize güveniyorum.Ayrıcakıyafetlerine deterjan olarak dalanroxy kullanıp hassas durulama yapıyorum.Bu arada zeytinyağıyla konuk temizleme işlemi çok başarılı sonuç verdi.tavsiye veren herkesten allah razı olsun
uni baby şampuan kullanıyorum bi sorun yaşamadım

melek subaşi o kadına hastayım ya.bi ara büroda idolümüzdü işler yoğun olsun sıkılalım hemen açıyoduk gülüyoduk.bi de yalçın abu soruyo yalan makinesine bağlayıp doğum tarihin ne diye kadın muş diyo tekrar tekrar

Bimin bezini denedim cis kaka bezinde değil sirtindaydi :KK30:
Valla ben üçüncü aydan sora BİM'e veçtim. Hugi çok pipiye yapışıyor,Prima da taşırıyordu.
Amaaaa dün gece uyumadan bezi babası bağladı. Sabah dört cm daha yukarda olsaydı bebitonun kafasından .ok ayıklayacaktım:rolleyes:
Tüm sırtı...

Back
X