2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:KK70:
Eki Görüntüle 1848365 Eki Görüntüle 1848366

Arkadaslar bazilarimiz bu yontemi destekliyor bazilarimiz desteklemiyor. Ben kendi adima bunu "moda" olarak degerlendirmiyorum,bu yaziyi okumak faydali olacaktir-neden bu kadar tutuldugunu anlama acisindan. Oyle moda olsun,farkli olayim,sivrileyim gbi dusuncem hic yok. Denicem ve Allah izin verirse bebek de musade ederse uygulicam,yoksa biz nasil buyudysek oyle yapicam. Ama nedense boyle blw diyenler tepki aliyor gibime geldi,kimse bebegini riske atmak istemez diye dusunuyorum.. Opucukler :KK15:
Ben bu yontemle buyumusum. Her ay nerde goturecek bizi dr a. Eskiden ne varsa onu veriyorlardi zaten. Eski usul seyi adini havali yaparak onumuze sunuyorlar. Boyle yapanda vardir zaten adinin blw oldugunu bilmeden:KK70:

Arkadaslar bazilarimiz bu yontemi destekliyor bazilarimiz desteklemiyor. Ben kendi adima bunu "moda" olarak degerlendirmiyorum,bu yaziyi okumak faydali olacaktir-neden bu kadar tutuldugunu anlama acisindan. Oyle moda olsun,farkli olayim,sivrileyim gbi dusuncem hic yok. Denicem ve Allah izin verirse bebek de musade ederse uygulicam,yoksa biz nasil buyudysek oyle yapicam. Ama nedense boyle blw diyenler tepki aliyor gibime geldi,kimse bebegini riske atmak istemez diye dusunuyorum.. Opucukler :KK15:
Cisrik bende bir iki yazı ve video izledim..
Kafama yatmadı bazı noktalar..
Hadi yoğurt sıvı türü gıdalar neyse ama havucu patetesi :110: ee bir iki dişlense ..
Boğaza kaçsa :110:

Cisrik bende bir iki yazı ve video izledim..
Kafama yatmadı bazı noktalar..
Hadi yoğurt sıvı türü gıdalar neyse ama havucu patetesi :110: ee bir iki dişlense ..
Boğaza kaçsa :110:
Ben geçenlerde dammaklarini kasisin diye Salatalik agzina soktum, nohut kadar koparmış, ödüm koptu. Zor çıkardım ağzından.

Ben oyle buyudum ama blw uygulamayi dusunmuyorum. Hem yanlis kacar diye korkuyorum. Hemde ne kadar yedigini gormem lazim. Bide zaten masaya birlikte oturacagiz ister blw ister baska birsey. Uygulayan icin kolay gibi. Bide bebege bagli zaten

Güzel bi yazı canım paylaştığın için teşekkürler
Bende çok araştırdım bu yöntemi ve çok hoşuma gitti
Senin dediğin gibi bebeğim kabul ederse bu yöntemle ek gıdaya geçmek istiyorum
Haftaya başlıyorum inşallah :)

Dişlerini kullanmayı öğrensin, 1 yaş civarı mantikli geliyor bana.

Güzel bi yazı canım paylaştığın için teşekkürler
Bende çok araştırdım bu yöntemi ve çok hoşuma gitti
Senin dediğin gibi bebeğim kabul ederse bu yöntemle ek gıdaya geçmek istiyorum
Haftaya başlıyorum inşallah :)
Gelişmeleri paylaşır misin? Belki biz de cesaretleniriz

Canım blw de çiğ besin yasak
Salatalık yeşil soğan gibi şeyleri dişini kaşısın diye eline vermek çok tehlikeli
Zaten eline vermedim. Ben tuttum elimde.
Benimki tam 5 aylık, corbadaki mercimek büyüklüğündeki ezilmiş havuç parçasını zor yutuyor. Ben onun karşısında paniklerim zannımca:( "ay, boğulacak, huh yutamadi" demekle cocugu da korkutabilirim...

Zaten eline vermedim. Ben tuttum elimde.
Benimki tam 5 aylık, corbadaki mercimek büyüklüğündeki ezilmiş havuç parçasını zor yutuyor. Ben onun karşısında paniklerim zannımca:KK43: "ay, boğulacak, huh yutamadi" demekle cocugu da korkutabilirim...

Çok haklısın
Benide tek düşündüren boğazına kaçarsa ne yaparım
Bu yönü olmasa bütün anneler blw yöntemini uygular heralde
Ama genede denemek istiyorum ben cahil cesareti benimki :KK48:

Evet bogaza kacar korkusu zaten bizi etkileyen tek yon bnc. Ama bu kadar bebek basariyorsa demek ki esasen bebekler istedikleri seyi yapabilirler.. Dedigm gbi iyi giderse devam edilir her sye,yoksa kndimizi de parcalasak olmaz :/ evet belki 8-9aylikken daha rahat olabilir,1yas icin bilmem ki acaba gec olur mu.. Bakalim gorelim;) ha ben de hic cesur degilimdir :işsiz: ama iyice haslicam dikat edicem bakim

Pembedon5 Pembedon5
Afiyet sifa olsun.
Artık evde ince bulgur, irmik, tel sehriye olmazsa olmaz :))
Bizde de patates-havuc-kabak-sehriye-irmik ile hazırlanmış pure vardı bugun:)
Ben bile begendim :KK66:

Burda normal irmik helvasi yaptgmz irmigi bulana kdr 4cesit irmik almstim ;) atacaktm bak atmayayim oyleyse :halay:

Back
X