2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bogaza kacar korkusu zaten bizi etkileyen tek yon bnc. Ama bu kadar bebek basariyorsa demek ki esasen bebekler istedikleri seyi yapabilirler.. Dedigm gbi iyi giderse devam edilir her sye,yoksa kndimizi de parcalasak olmaz :/ evet belki 8-9aylikken daha rahat olabilir,1yas icin bilmem ki acaba gec olur mu.. Bakalim gorelim:KK66: ha ben de hic cesur degilimdir :işsiz: ama iyice haslicam dikat edicem bakim
Haydi bakalım.
Sen de paylaşırsin blw menulerini ve tecrubelerini :KK66:

Eki Görüntüle 1848365 Eki Görüntüle 1848366

Arkadaslar bazilarimiz bu yontemi destekliyor bazilarimiz desteklemiyor. Ben kendi adima bunu "moda" olarak degerlendirmiyorum,bu yaziyi okumak faydali olacaktir-neden bu kadar tutuldugunu anlama acisindan. Oyle moda olsun,farkli olayim,sivrileyim gbi dusuncem hic yok. Denicem ve Allah izin verirse bebek de musade ederse uygulicam,yoksa biz nasil buyudysek oyle yapicam. Ama nedense boyle blw diyenler tepki aliyor gibime geldi,kimse bebegini riske atmak istemez diye dusunuyorum.. Opucukler :KK15:
Cisrik arkandayim canım. Allah izin verirse ben de drneyecem . Daha önce dediğim gibi büyük oğlumdan çok çektim hala hala da cekiyorm . Düşünebiliyor musun oğlum hiçbir sebze ve meyveyi bırak ağzıni götürmek elini dahi sürmez zorlayinca ağlar. O yüzden kararlıyım eliyle herşeyi tutsun ve yesin inşallah.. Deneyimlerimizi paylaşalım canım .
Benimki 25 ocak doğumlu ya senin

Cisrik arkandayim canım. Allah izin verirse ben de drneyecem . Daha önce dediğim gibi büyük oğlumdan çok çektim hala hala da cekiyorm . Düşünebiliyor musun oğlum hiçbir sebze ve meyveyi bırak ağzıni götürmek elini dahi sürmez zorlayinca ağlar. O yüzden kararlıyım eliyle herşeyi tutsun ve yesin inşallah.. Deneyimlerimizi paylaşalım canım .
Benimki 25 ocak doğumlu ya senin

Benimki 3subat dogumlu :) paylasalim cnmaynen,umarim her seygonlumuze gore gider,benim ablamin buyuk oglu da seninki gbiydi hala da oyle gerci. Sebze meyve yok,illa dogrcaksin agzina verceksin,tum yiyemez illa boleceksin. Kucuk oglu isemasallah lop lop goturuyo. Her sey denenip gorulur artk ;)

Benim büyük kızım 2 yasindaydi, bahsettigin durumu yasadik. Gece uykuya daldıktan 1 saat sonra bağıra bağıra agliyordu, dedigin gibi gözleri kapalı. Beni kesinlikle duymuyordu. Yaklaşık 1,5 ay sürdü. Her gece en az 2 kez bu şekilde uyaniyordu. Cocuklarda uyku terörü diye birşey varmış. Bir arastir istersen.
Yaptığım tek şey onunla iletişime geçmeden sakin ses tonu ile ninniler soylemekti.
O dönem babası calismak icin sehir dışına gitmisti. Sanırım onu stres yapti kuzum.
Çok zor bir durum . Dün gece uyyudu bir saat geçmedi ağladı bir turlu dirmuyo biberonla süt verd m yok yine agladi böyle kesik kesik sabah ezanina kadar ağladı. Olmayan isttahi da iyice gitti . Ağzının içine baktım en arka azilar yara gibi olmuş . Onun bu stresi beni öldürecek kaç gündür bise yeniyo varsa yoksa süt... de nereye kadar. Biraz yoğurt yedireym dedim yemedi sinirden başıma ağrı girdi

Benimki 3subat dogumlu :) paylasalim cnmaynen,umarim her seygonlumuze gore gider,benim ablamin buyuk oglu da seninki gbiydi hala da oyle gerci. Sebze meyve yok,illa dogrcaksin agzina verceksin,tum yiyemez illa boleceksin. Kucuk oglu isemasallah lop lop goturuyo. Her sey denenip gorulur artk :KK66:
Evet aynen benim oğlum. Bebekken eline bise vermeye korkuyordum kv falan verse kiziyordm boğazına kaçar diye korkuyordum herşeyi pure yapıp veriyrdm . Sonuç hiçbir sebze ve meyveyi eline almayan ,yemeyen bir çocuk sadece muzu dilimli olunca yer onun dışında yemez:cry:

Pembedon5 Pembedon5
Afiyet sifa olsun.
Artık evde ince bulgur, irmik, tel sehriye olmazsa olmaz :))
Bizde de patates-havuc-kabak-sehriye-irmik ile hazırlanmış pure vardı bugun:)
Ben bile begendim :KK66:
:hamarat: hazırlaması çok zevkli..
Herif bi makarna kaynat der 3 günü bulur:KK70:

bunu aldım
lHIP-AL3551_1.jpg

Eki Görüntüle 1848365 Eki Görüntüle 1848366

Arkadaslar bazilarimiz bu yontemi destekliyor bazilarimiz desteklemiyor. Ben kendi adima bunu "moda" olarak degerlendirmiyorum,bu yaziyi okumak faydali olacaktir-neden bu kadar tutuldugunu anlama acisindan. Oyle moda olsun,farkli olayim,sivrileyim gbi dusuncem hic yok. Denicem ve Allah izin verirse bebek de musade ederse uygulicam,yoksa biz nasil buyudysek oyle yapicam. Ama nedense boyle blw diyenler tepki aliyor gibime geldi,kimse bebegini riske atmak istemez diye dusunuyorum.. Opucukler :KK15:
okumaya üşendim. senın yazını okudumsadece .
ben korkarım yaa. valla elmayı blanderdan gecırdım az önce, istedişğim kıvamda olmadı
ayıklaya ayıklaya verdım. korktum pütürler bogazına kacar dıye. mama verırken bıle yanımda suyu olur hep

Sabah bi uyandım sağ bacağım da en az 20 kırmızı ısırık var, aha dedim sivriler :sopa: sonra bir baktım göbek bölgemde fln da var :skandal: bu sivri olamaz, galiba pire :KK57: büyük ihtimal kocamın üstünde geldi,köyde öğretmen de... Yatak odasını kapattım direkt, çocukla oturma odasındayız,korkuyorum ya kuzuşa da ısırırsa:KK34:
kimyasal ilaçlar bebeğe zarar verebilir kuzum ilaçlama yapacaksan evden uzaklaş bir kaç gün derim

Ben geçenlerde dammaklarini kasisin diye Salatalik agzina soktum, nohut kadar koparmış, ödüm koptu. Zor çıkardım ağzından.
ayy allah korusun. bende dün meraktan havuc verdım elıne dişleri için
korktum aldım elınden yaa
bogazına kacsa tıkar mudahale cok zor olur gıbıme gelıyor

Back
X