- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.201
11. 12. haftalarda geçmeye başlıyor canım.vücut yabancı madde algılıyor bebişi ve bissürü değişim oluyor.kan hacmi artıyor hormonlar yükseliyor.bunlarda mide bulandırıyor.bir süre sonra vücut alışıyor.genelde o da bu haftalar işte. benim epey azaldı.hatta dün hiç bulanmadı hep gezdik bebişimle :)günaydın kızlar. mide bulantıları ne zaman geçer ya bilen varmı? yada neden mide bulanıyo
Evet canim ikizSenin ikizmiydi canim
Vallaha ben 2 haftada bir gidiyorum.bu carsamba 2 li testim var bakalim hayirlisi hepimiz icin.zaman gecmiyo sanki.onceden gunler haftalar cabuk gecerdi.Simdilik iyim cnm şükür. ..3 haftadır görmüyorum bebisimi kismetse yarına randevum
Güzel haberler alırız inş cnm zaman geçiyor hemde çok hızlı aslında keyfini çıkaralım bu günlerin bak benim 3 hafta geçti bileVallaha ben 2 haftada bir gidiyorum.bu carsamba 2 li testim var bakalim hayirlisi hepimiz icin.zaman gecmiyo sanki.onceden gunler haftalar cabuk gecerdi.
Insallah canim hep guzel haberler aliriz.Yaa aslinda geciyo tabi bana gecmiyo gibi geliyo bide surekli evdeyim yatiyorum ondan heralde.ikiz oldugundan doktor surekli yatmami soyledi.gecen haftada kahverengi akintim oldu.oyle yada boyle vakit geciriyoruz iste canim.Güzel haberler alırız inş cnm zaman geçiyor hemde çok hızlı aslında keyfini çıkaralım bu günlerin bak benim 3 hafta geçti bile
suya hasretim valla. artık hücrelerim su su diye bağırıyoBende de tam tersi, karnimin ac olduğunu hissediyorum mesela ama iki lokma yiyince iştahım kaçıyor. Bütün gün su, ayran falan içmek istiyorum. Kahvaltıda 2 bardak su az bişey de kahvaltilik yiyebiliyorum
Sanada 2li test yapacaklarmi canimGüzel haberler alırız inş cnm zaman geçiyor hemde çok hızlı aslında keyfini çıkaralım bu günlerin bak benim 3 hafta geçti bile
ben de içemiyordum ama soğuk suyu az da olsa içebildiğimi fark ettimsuya hasretim valla. artık hücrelerim su su diye bağırıyozorla günde 2 bardak su içiyorum oda daha 5 dakika geçmeden geri çıkıyo. napalım artık 2 güne bir serumla idare etcez
canım çok geçmiş olsun bende senle aynı durumdayım. aslında hastaneye yatış yapsan iyi olurdu zaten en fazla 1 gece yatırıyorlar en azından 2 gün rahat ediyosunkızlar merhaba bende aşırı bulantı çekenlerdenım yaşadığımı bıl hıssetmıyrm hıc ama hıc gecmıyor sureklı ne yesem çıkarıyorum resmen ıvranıyorum dün acile gittim doktor yatış verdi ama bn yatmak istemedim napıcam bilmiyrm mahvoldum artık((( hiç dermanım kalmadı çare bulan var mı
evet soğuk su iyi oluyo ama annemler izin vermiyo mideni üşütürsün diyorlarben de içemiyordum ama soğuk suyu az da olsa içebildiğimi fark ettimdolaptan buzzz gibi içmeye başladım canım
Oyle hatirladimda bi an sormak istedim canim belki ikiz oldugundan asiri bulanti vardir ve gecmesi gereken haftalarda gecmez belkide...Gerci kimi tek bebege hamile ama 9 ay surende varmis ay Allah yardimcimiz olsun.Ben kahvalti yaptim ama bosa gitti bi gun bi gune uymuyorEvet canim ikiz
Yaa bende kusma olmadi cok sukur.oda kusmaktan cok korktugum icin heralde kendimi tutuyorum.ikiz olunca daha cok oluyo diyolar evet.bu hafta biraz daha azaldi geciyodur insallah.yemek yedikden sonra oluyo ozellikle.ay allah korusun insallah 9 ay surmez bizimki canimOyle hatirladimda bi an sormak istedim canim belki ikiz oldugundan asiri bulanti vardir ve gecmesi gereken haftalarda gecmez belkide...Gerci kimi tek bebege hamile ama 9 ay surende varmis ay Allah yardimcimiz olsun.Ben kahvalti yaptim ama bosa gitti bi gun bi gune uymuyor
Sanada 2li test yapacaklarmi canim
Evet canimikili tarama bu dimi canım ...
Evet canim
valla yemek yiyebiliyosan çok şanslısınBende çok fenalastım artık. Sürekli öğürüyorum. Suyu özledim bende. Yemeden sorun yok ama. Hatta yemek azıcık bastırıyor. Aksine kilo alacam hızlıca. Saatte 1 bişeyler atıştırıyorum.
Kan aliyolarmis bide bebegin ense kalinligina bakiliyomus canim.herkese yapiliyo diye biliyorumbimde 3 temmuzda 2 li taramam bunu herkesten mi istiyorlar acaba..ve nasıl oluyordu bu tarama ..kan falanmı veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?