2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar. mide bulantıları ne zaman geçer ya bilen varmı? yada neden mide bulanıyo
11. 12. haftalarda geçmeye başlıyor canım.vücut yabancı madde algılıyor bebişi ve bissürü değişim oluyor.kan hacmi artıyor hormonlar yükseliyor.bunlarda mide bulandırıyor.bir süre sonra vücut alışıyor.genelde o da bu haftalar işte. benim epey azaldı.hatta dün hiç bulanmadı hep gezdik bebişimle :)

Vallaha ben 2 haftada bir gidiyorum.bu carsamba 2 li testim var bakalim hayirlisi hepimiz icin.zaman gecmiyo sanki.onceden gunler haftalar cabuk gecerdi.
Güzel haberler alırız inş cnm zaman geçiyor hemde çok hızlı aslında keyfini çıkaralım bu günlerin bak benim 3 hafta geçti bile

Güzel haberler alırız inş cnm zaman geçiyor hemde çok hızlı aslında keyfini çıkaralım bu günlerin bak benim 3 hafta geçti bile
Insallah canim hep guzel haberler aliriz.Yaa aslinda geciyo tabi bana gecmiyo gibi geliyo bide surekli evdeyim yatiyorum ondan heralde.ikiz oldugundan doktor surekli yatmami soyledi.gecen haftada kahverengi akintim oldu.oyle yada boyle vakit geciriyoruz iste canim.

Bende de tam tersi, karnimin ac olduğunu hissediyorum mesela ama iki lokma yiyince iştahım kaçıyor. Bütün gün su, ayran falan içmek istiyorum. Kahvaltıda 2 bardak su az bişey de kahvaltilik yiyebiliyorum
suya hasretim valla. artık hücrelerim su su diye bağırıyo zorla günde 2 bardak su içiyorum oda daha 5 dakika geçmeden geri çıkıyo. napalım artık 2 güne bir serumla idare etcez

suya hasretim valla. artık hücrelerim su su diye bağırıyo zorla günde 2 bardak su içiyorum oda daha 5 dakika geçmeden geri çıkıyo. napalım artık 2 güne bir serumla idare etcez
ben de içemiyordum ama soğuk suyu az da olsa içebildiğimi fark ettim dolaptan buzzz gibi içmeye başladım canım

canım çok geçmiş olsun bende senle aynı durumdayım. aslında hastaneye yatış yapsan iyi olurdu zaten en fazla 1 gece yatırıyorlar en azından 2 gün rahat ediyosun

Bende çok fenalastım artık. Sürekli öğürüyorum. Suyu özledim bende. Yemeden sorun yok ama. Hatta yemek azıcık bastırıyor. Aksine kilo alacam hızlıca. Saatte 1 bişeyler atıştırıyorum.

Oyle hatirladimda bi an sormak istedim canim belki ikiz oldugundan asiri bulanti vardir ve gecmesi gereken haftalarda gecmez belkide...Gerci kimi tek bebege hamile ama 9 ay surende varmis ay Allah yardimcimiz olsun.Ben kahvalti yaptim ama bosa gitti bi gun bi gune uymuyor

günaydın gzüller :) nasılsınız bakalım bzi iiyiz şükür mide yanmalrım dışında ..karnım hafif çıktı benimde 10.haftay girdik çok şükür :) sizde durumlar nasıl ..valla folik asit kullnıyordum kulnmaya başlayınca cildim mahvoldu dedim neden çıktı içeriğini okudum cildde pütür pütür döküntüyaparsa bırakın içmiyorum 2 gün oldu .dr giidncede söyleyeceğim bakalım ...

Yaa bende kusma olmadi cok sukur.oda kusmaktan cok korktugum icin heralde kendimi tutuyorum.ikiz olunca daha cok oluyo diyolar evet.bu hafta biraz daha azaldi geciyodur insallah.yemek yedikden sonra oluyo ozellikle.ay allah korusun insallah 9 ay surmez bizimki canim

Bende çok fenalastım artık. Sürekli öğürüyorum. Suyu özledim bende. Yemeden sorun yok ama. Hatta yemek azıcık bastırıyor. Aksine kilo alacam hızlıca. Saatte 1 bişeyler atıştırıyorum.
valla yemek yiyebiliyosan çok şanslısın ben 1 haftada 4,5 kilo verdim hiç bişey yiyemiyorum yediğimide çıkarıyorum. sadece serum verildiği gün bişeyler yiyebiliyorum

günaydın kızlar :)
Mide bulantısı olanlar ve dünyası zehir olanlar size bir müjdem var üzülmeyin sakın kızlar geçiyor,öyle bir geçiyor ki anlamıyorsunuz bile :)) En son ki rezilliğim evden işe zor yetişmemdi,öyle çokdu öyle çokdu ki gözümü yummuştum ve bir saat ofisde banyoyu temızlemiştim,tam bir kepazelikli.3 gün oldu elhamdülillah haifleyerek azaldı.Sanırım artık bulantım olmayacak Bizim bezelye 1 hafta önceden gidiyor,12. haftamdayım sabredin herşey geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…