2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar
sebze yapan yok mu bebegıne, bi ben mı yapıyorum yani? benden başka kimse yazmıyor
paylasım yapmıyor. bundan sonra bende paylaşmıycam
Dur kız...yapıyozda sen hergün bişi ekliyon
Bugün hippin kavanoz mamalarına baktım.inceledim..
4. Ay6. Ay ayırmışlarda..tavuk falan geçiyor tavuklu pirinçli menüler
Şu evin işi bitsin ..bisküvi aldık hipp..sevdi..
Ama ben taze fasyulye haşlayıp yedirsemmi
Bide mısırı rondodan geçirsem

bu arada tadına baktım bisküvinin tatlı biraz

yazık kız adama o da gırmesın

delisin ya kullandım nedir
valla iyi sabretmis

uyku saatlerınız nasıl kızlar? tüm günün sattı olmasa da akşam 6 dan sonra nasıl gıdıyor?
Gündüz bir düzen oturtamadik ne zaman mizirdanirsa yatiriyrm en fazla bir saat uyur. Gece uykusuna ise 8- 9 arası geçer iki üç kez kalkar sabah 6 da da tam uyanirdi. Bir iki gündür bu düzenimiz bozuldu gece çok uyaniyo. Ya sizin?

bebe bisküvisini kendim yaparım diye düşündüm, yaparım yapmasına da ama nereye kadar?
evın işi hiç bitmiyor ki.. bebegın çorbasını zor yapıyorum. yanından ayrıl kıyametı koparıyor. o oynayacak sen de onu izleyeceksın onu istiyor. sonra düşündüm paket olmayan ne var? her şey ilaçlı
her seyi dozunda yapmak en iyisi, geçen gün görümcem mama verdiğimi duyunca söylediği şey, '' pirinç unu ver bari annesi''
ulen değirmen benım evımde mı, ben mı yapıyorum pirinç ununu. o da paket? hem mama ondan daha faydalı
en azından bebege göre yapılıyor.
ee nereye kadar kacıcaz bunlardan. sebze ve meyveler dogal degıl.
kan ilacı parabenli, d vitamını parabenlı. ee sen bunları kullandın
bebege bişi olur ilaç verır doktor.. ilaç çok mu iyi?
ne farkı kaldı? yükledin bebegın vücuduna?

işin özü, abartıya kaçmadan devam etmek istiyorum bazı seylere. kulagımı da kapamak istiyorum nutukçulara.
nasıl ki aşıyı bebege yapıp bagısıklık kazandırıyorlar, aynı sekılde bazı seylere de alısmalı ve çok sonradan alınca şaşırmalı vücut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…