- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.301
Allah razı olsun canimAllah kolaylık versin. Ne kadar zordur küçük çocukla bebeği aynı anda idare etmek..
nasıl yani? her gün mü anlamadım
Hepimizin bebeklerinde aynı anda düzen bozuldu galibaaşkam 7 -7,30 gibi uyuturum. 1-2 saat uyur
normalde 11- 12 gibi gece uykuna yatırırdım ve sabaha kadar uyurdu, arada emmek için uyanırdı. 2 gündür uyutamıyorum gece yaa. elımızde bıle salladık yani. diş galıba.
kızlar bişi dicem sizediyim mi ?
ben hamilelikten bu yana sadece 1 kere açılış yaptım
adam iyi sabredıyorçocugu yapana kadar peşinde kırk takla attım kız denk getırmek için
allah da gönlümüze göre verdı
işim bitti adamlakullandım attım onu
ara sıra isyan edıyor zaten.Aboo yazik degil mi adama :) benimki hemenbaslamisti soylenmeye,yok sen beni begenmiosun da soyle de boyle de .. Sanki lohusa olup depresyona giren,vucudunu begenmeyen oydu
Aman nolcak ona su yutmasın yeter
umudum sophieValla ya..bu zamana kadar olan diş sandım..asıl diş bu olsa gerek
Mahvoluyorum bende ..
Pirinçlemi yapıyorsun bende dün tarhana verdim çok beğendi başta biraz eksi gb geldi sonradan bayıldı koca bir kaseyi bitir bitirmez uykuya daldı hanımefendi ben biraz bizim içtiğimizden daha kıvamlı yapıyorumyogurt corbası yapıyorum. bakalım sevecek mı. içinde tek tatmadıgı şey yumurta sarısı
1 yumurta sarısının yarısını koydum.
denıyorum :=) pirinç, tel şehriye, ince bulgur falan . ben zaten suyu döküyorum kalanı blanderdan gecırıyorum. sulu sekılde içmiyor. baya kıvamlı yapıyorumPirinçlemi yapıyorsun bende dün tarhana verdim çok beğendi başta biraz eksi gb geldi sonradan bayıldı koca bir kaseyi bitir bitirmez uykuya daldı hanımefendi ben biraz bizim içtiğimizden daha kıvamlı yapıyorum
Bebekler arabayı çok seviyor aslında çıkabilirsin arabaya binince 10-15 dk uyuyorlarevet dısarı cıkınca benımkıde öyle. ramazandan dolayı bu aralar cıkamıyoruz
eşimin işi çok yogun. tek başıma da hiç ugrasamam bi şoför lazım çünkü
benımkıde sevıyor. ama bır muddet sonra aglıyor ve hiç durmuyorBebekler arabayı çok seviyor aslında çıkabilirsin arabaya binince 10-15 dk uyuyorlar
ben yumurta yemeye alışmasını çok istiyorum.ben kahvaltıya gecmedım. gecsem mı
sen bizden erken baslamıssın.ben yumurta yemeye alışmasını çok istiyorum.
bu yüzden başladım.
sana başla da diyemem başlama da.
biz 5 ay 6 günlüğüz.
az az veriyorum yumurta sarısı, labne peynirden.
biraz daha büyüsün tahin pekmez deneyeceğim.
bulamaç kahvaltıları begenmedi.
haslanmış yumurta (iyi pişmiş) sarısını agzına veriyorum biraz geceliyor, sonra peşinden labne…
biraz sonra da su.
verdiğim parçalar kırmızı mercimek büyüklüğünde.
biraz pütürlü yemeye alışsın yumurtayı yağda vs de deneyecegim.
yani aynı ben nasıl sevip yiyorsam öyle...
aynen o yillari bende cok severim. Ozelikle 18-19 yaslarimiAtom heart mother canım kaka kıvamında bir değişiklik pek yok eskiden olduğu gibi.
Bu arada ben de yağmurlu kapalı havalarda kahve ya da sıcak çikolata içmeyi çok severim . Nedense beni universtye hazırlandığım yıllara götürür. Koku ve şekil hafızam çok kuvvetlidir
ya hiufla bi yazismam karisti baya bi karisti ya
Banada boyle bi is lazim. Duzgun emiyosa 3 saatte bir beslenmesi bence yeterli bu arada.Slm anneler. 5 buçuk aylık bir bebek gündüz kaç saatte bir emzirilir? Bebeğim 5 buçuk aylıkken işe başlayacağım. Sabah 8 den 12 ye kadar çalışacağım. Gitmeden önce emzirsem ve döndüğümde emzirsem yeterli olur mu acaba?
Bizim doktor bebe büsküvisine karşı onun yerine Bebek ekmeği ama ondan önce tambuğday ekmeyi tercihim dedi... Bende tambuğday ekmeyi veriyorum seviyor keçi sütü yada formül süt yahut ayranla ıslatıyorum sebze çorbalarımbebe bisküvisini kendim yaparım diye düşündüm, yaparım yapmasına da ama nereye kadar?
evın işi hiç bitmiyor ki.. bebegın çorbasını zor yapıyorum. yanından ayrıl kıyametı koparıyor. o oynayacak sen de onu izleyeceksın onu istiyor. sonra düşündüm paket olmayan ne var? her şey ilaçlı
her seyi dozunda yapmak en iyisi, geçen gün görümcem mama verdiğimi duyunca söylediği şey, '' pirinç unu ver bari annesi''
ulen değirmen benım evımde mı, ben mı yapıyorum pirinç ununu. o da paket? hem mama ondan daha faydalı
en azından bebege göre yapılıyor.
ee nereye kadar kacıcaz bunlardan. sebze ve meyveler dogal degıl.
kan ilacı parabenli, d vitamını parabenlı. ee sen bunları kullandın
bebege bişi olur ilaç verır doktor.. ilaç çok mu iyi?
ne farkı kaldı? yükledin bebegın vücuduna?
işin özü, abartıya kaçmadan devam etmek istiyorum bazı seylere. kulagımı da kapamak istiyorum nutukçulara.
nasıl ki aşıyı bebege yapıp bagısıklık kazandırıyorlar, aynı sekılde bazı seylere de alısmalı ve çok sonradan alınca şaşırmalı vücut.
ee ekmeği ıslatıyorsun öyle yıyor mu? pütürlü olmuyır mu?Bizim doktor bebe büsküvisine karşı onun yerine Bebek ekmeği ama ondan önce tambuğday ekmeyi tercihim dedi... Bende tambuğday ekmeyi veriyorum seviyor keçi sütü yada formül süt yahut ayranla ıslatıyorum sebze çorbalarım
Bezelye-havuç-yeşil fasulye-kabak-irmik-zeytin yağı
Kabak- havuç-patates- yeşil fasulye- irmik-zeytin yağı
Enginar- bezelye- havuç - patates - irmik- zeytin yağı
Tarhana
Aralarda armut-elma suyu
Muz püresi
Yoğurt
En sevdiği şey kavun
Sabahlar
Tuzsuz lor peynir- meyve püresi( anneye kalmış tercih)- tambuğday ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?