- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #92.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lazer bende yaptırdımdaa..birkaç seans daha lazım banaBenim 2 dk bakacak komşum bile yok..
Kız pembik ben lazer yaptırdım bacaklar cıscıbıramma koltuk altıyla tutuda var daha hamile kaldım devam edemedim
Ah nesli nasıııll güzell hem de ne kadar zorrseninki yine 10 dk duruyomuş iki dönüyomuş bizde oda yok
Beşikte uyumuyo bizimki bazen memede uyursa şanslıyım ya da pusetinde sallıyorum her iki şekilde de söylene söylene homur homur uyuyo. Benle yatsa da meme ağzından hiç çıkmasın istiyo zorla çekiyorum ağzından uçları bi metre uzadı![]()
Diyarbakır aktarmadaMerakla bèkliyorum sonucu.
Şu züreyfaadan alanlar napcaklar merakla bekliyorum bu arada işe yarayacak mı bakalım. Gerçi benim koca onun fiyatını duyunca inme iner bi kaşıyıcıya o kadar para verilir mi diye
İstesem ona öyle bi duygu sömürüsü yaparım kii kuzu kuzu alır ammaa oğluşa da güvenemiyorum ki cins bizimki kullanmazsa yanarım o paraya. Adama bin çeşit diş kaşıyıcı aldık hala parmaklarını kullanıyo beninkileri de kullanmak istiyo üstelik yapay bişi kabul etmiyo beyefendi
Aldığım kaşıyıcılardan biri 28 küsür telaaydi adam duyunca bayılazaadı
Neyse ki 1-2 hafta oyalandı yawru onunla. Tabi şimdilerde yüzüne bakmıyo. Benden başka hiçbir şey ilgisini çekmiyo
O kaşıyıcıyı da e bebekten toplu alışveriş yaparken aldımdı sonradan kocişe aaa o kadarmıymış yazmıyodu ki fiyatı yoksa alır mıydım hiç bak görüyo musun kazıklandık tüh tüh tüh diyerek geçiştirdim vöylece çeneden kurtuldumgerçi hakketten fiyatına bakmamıştım
![]()
Gobeknasilgidiyoo gobek e bi de basenler??? Normalde 175 boyumla 58 kiloydum smdi 65 im ve gobek duruyoooHehe ( : Al benden de o kadar
e premium care den bime geceyim dedim bez cok dandik duruyo ama kagit gbi oyle degil mi??Çare BİM![]()
Korseli mayo varmis guzel bulan var sa haber etsin :))Ayy bi de çok emdiği gün uçları çıkık kalıyo. Sağ uç sol uçtan en az 5 cm yukarıda. Aynada benim bile gözüme takılıyo![]()
bnce biskuvileri evde kendimiz yapalim. Hazir biskuvi hic mi hic onermiyolarselam, hip in bisküvisini denemek istiyorum aslında. aldım bakalım nasıl.
20 ocak doğumlu 5 aylık
ben kullanıyorum bim bezi..iyi güzel ama afedersin kaka sıvı olunca emmiyor,bebeğin üstü başı batıyor..yani bezin pek bi emme özelliği yok..napiim sonuçta çöpe gidiyor,çamaşırı da makine yıkıyor ,alerji de yapmadı dedim kullanıyorumBn d
e premium care den bime geceyim dedim bez cok dandik duruyo ama kagit gbi oyle degil mi??
arada benm kaka hep sivi o yuzden butn bezlerde yukari tasiyo yani prima da da bimde de. O yuzden donusumlu takiyorum :)ben kullanıyorum bim bezi..iyi güzel ama afedersin kaka sıvı olunca emmiyor,bebeğin üstü başı batıyor..yani bezin pek bi emme özelliği yok..napiim sonuçta çöpe gidiyor,çamaşırı da makine yıkıyor ,alerji de yapmadı dedim kullanıyorum
aynı biz..sabah kalkar kalmaz dikiliyo ayağa..sırtı yere değince sanki etini koparıyolar..sürekli beni dik,gezdir,şarkı söyle,meme ver,oturttur,ne yiyonuz bakiim,çeneni getir ısıracam modunda..birde arkama ağlamaya başladı mutfağa koşa koşa gidip geldim bu sabah..Benim oğlan iyice zıvanadan çıktı. 1 dk durmak yok sürekli kucak oyun ilgi şarkı türkü.. Asla bırakmıyorum oyun halısında taşıma koltuğunda yatakta kanepede hiçbir yerde durmuyo. Akşama kadar oynat şarkı söyle mahvoluyorum artık. Gündüz uykusu yok denecek kadar az zaten. Biraz uyusa da ortalığı toparlasam diyorum ama uyuduğunda fısmış top gibi bir kenara yığılıyorum. Daha kendime gelemeden uyanıveriyo. Memnuniyetsiz sürekli mırıl mırıl söyleniyo. Ay piçikolocim çok bozuk oynatmama az kaldı![]()
Alsa bi turlu, almasa bi turlu.. Bosver memeyi almamasi daha kotu, ishal benimki gene, ikinarak uyandi, 1 saat kaka yapti tuhaf tuhaf... Memeyi almadi katiyen, bu saattede sagma ile ugrasamadim zaten butun gun ugrasiyorum, emdikten sonra kalani sagip veriyorum. Kalktim mama yaptim mecbur, e emmedikce sutde azaliyo zamanla. Keske benimkide memeye duskun olsaydi, masallah bebegine![]()
aynı biz..sabah kalkar kalmaz dikiliyo ayağa..sırtı yere değince sanki etini koparıyolar..sürekli beni dik,gezdir,şarkı söyle,meme ver,oturttur,ne yiyonuz bakiim,çeneni getir ısıracam modunda..birde arkama ağlamaya başladı mutfağa koşa koşa gidip geldim bu sabah..![]()
Ben kullanıyorum canım. Normalde aktif bebek kullanıyodum geçenlerde denemek için sleepy aldım. Yapısını falan çok beğendim nerdeyse premium care gibi sadece bir tık daha kalın. Primalardaki o berbat koku yok. İçi dışı yumuşacık. Yan bantları çok iyi. Islaklık göstergesi var. Amaa 2 gün kullandım oğluşun popişinin arası kızardı. Gerçi benimki çok hassas domates ya da patlıcan yediğimde de kızarır mesela. Bez değişiminden olmuş olabilir belki devam etsem alışırdı bilemiyorum. Bi de yan lastikleri çok oturdu bacaklarına. Şimdi aktif bebekle değişimli kullanıyorum napim paketi çöpe mi atayım gündüzleri 2 tane kullanıyorum öyle eritirim biter.Sleepy islak mendil veya bez kullanan var mi
Islak mendilini kullanmıyorum.Sleepy islak mendil veya bez kullanan var mi
OFFFF
canım bende çok pimpirikliyim böyle rahat olduğuma bakmaAma sör haklı yaa havuza kendim bile girmeyi düşünmüyorum yawruyu hiç sokamam heralde. Bunaldıkça duş daha iyi. Ben de hamilelikten beri ottan b.ktan mikrop kapıp idrar yolu enfeksiyonu mantar vs olup duruyorum. Oğluşla bana sakıncalı babası girsin ona bişi olmaz
@Surrender H hiuf
heheheh cullamak=çiş yapmaknapanlar napanlar
valla ben havuza falan sokmam. öncelerı havuzdan mantar kaptım.
heralde benımkı havuzda çocuga su yuttursaydı 1 saat kavga ederım onunla
havuza sokmayı bırak bir de su yutacak![]()