- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #92.761
Insallah, biraz patates puresi yediriyorum 2 gundur, yarinda havucla karistirip vereyim bakayim...belkı ek gıdada duzelır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah, biraz patates puresi yediriyorum 2 gundur, yarinda havucla karistirip vereyim bakayim...belkı ek gıdada duzelır
Atomunki hala 2 ciye gebemigeçen gün e bebege gırdık. sırf hemen cıkalım dıye bebek arabasını arabada bıraktı
dedim '' sen bir de daha cocuk ıstıyorsun. iyi düşün masrafları''
bizimde fizyolojık bittiAtomunki hala 2 ciye gebemi
Dur daha yarın serumfizyolojik ve multitaps aldırcam
Malatyada kaşıksız kaldım ..10 liraya e bebekten wee nin 2 li kaşığından aldım bide sütlaç
Dedi ki
- Kaç para
-9.bla bla
- Eee o zaman neden 30 liraya bi tane olandan almıştın ( dediği avent)
- ( hızlıca düşündüm,zira ufak bi suskulnuk yaşarsam ,ne o sende vilmiyon neden aldıgını dimi ,diyo)o bükülüyo be
-E bu
-Bükülmüyo bu..geçici bu hem..![]()
Ee onu nerden aldonooz..bizimde fizyolojık bitti
kız bak de ki; carlson yılda bi kez, multi ayda 20-25 tl. ona göre hesap yapsın. benımkı duyunca gözler acıldı
alalım hemen dedı![]()
Piticim alakasiz olacak boyle duygusal yazindan sonra ama, emmiyo demi seninki?Ooof, bu bebekler çok çabuk büyüyor ya, doyamıyorum.
Az önce odasına girdim (kendisi bizim odada ikamet etmekte olsa da biz ona mis gibi bir oda yapmıştık), baktım eşyalarına, duvarlara, kıyafetlerine... İçimde bir yer ağrıdı! Ben bu odada dikişimi tuta tuta ne sütler sağdım, ne ütüler yaptım, ne uykusuz geceler humana içtim, ne hayaller kurdum da çok şükür gerçek oldu. Ama bir yanım sızlıyor daha şimdiden, çok çabuk büyüyor, çok çabuk uzaklaşıyor hatıralar.
Bu yaz unutulmazım olacak, biliyorum. Her gününü deli gibi özleyeceğim, her anını tekrar tekrar yaşamak isteyeceğim, adım kadar eminim. Bir yandan rüya görürken bir yandan da bunun bir rüya olduğunu bilirsin ya hani, o misal. Çok tatlı, çok hızlı, çok büyülü.
Yarın bir gün buraları okursan eğer ; seni işte böyle deli, böyle saçma, böylesine anlamsız ve doyumsuz seviyorum canım kızım!![]()
Geçen pril 30 lu tablet al gel dedim makineye bitti dedim..bizimde fizyolojık bitti
kız bak de ki; carlson yılda bi kez, multi ayda 20-25 tl. ona göre hesap yapsın. benımkı duyunca gözler acıldı
alalım hemen dedı![]()
Piticim alakasiz olacak boyle duygusal yazindan sonra ama, emmiyo demi seninki?
Gitmek istemiyorum doktora ya, gecsin diye bekliyorum iste... Uzarsa mudahele edecegim canimzeynoşum...
Tedavisi var mı atomcum
Geçen pril 30 lu tablet al gel dedim makineye bitti dedim..
hiç yok sıfır..
30 a aldı geldi..
Bufün a101 de 19 tl imiş
Akşamdan beri atarlı![]()
yıkıl atom yıkıl
Olmaz olurmu? Bu cabuk buyudu diyo bideAtomunki hala 2 ciye gebemi
Dur daha yarın serumfizyolojik ve multitaps aldırcam
Malatyada kaşıksız kaldım ..10 liraya e bebekten wee nin 2 li kaşığından aldım bide sütlaç
Dedi ki
- Kaç para
-9.bla bla
- Eee o zaman neden 30 liraya bi tane olandan almıştın ( dediği avent)
- ( hızlıca düşündüm,zira ufak bi suskulnuk yaşarsam ,ne o sende vilmiyon neden aldıgını dimi ,diyo)o bükülüyo be
-E bu
-Bükülmüyo bu..geçici bu hem..![]()
Evet burdan girmek lazimbizimde fizyolojık bitti
alalım hemen dedı![]()
Az once babanemde princ suyu icir cocuga dediAtom gazoza aspirin at kendin iç
Valla saçmalamışta olabilirim ama öle içimden geçti![]()
böyle durumlarda hemen örnek verırımEvet burdan girmek lazim![]()
yıkıl atom yıkıl
bi sorun yoksa eger, doktorda sana ek gıda dıyecek gör bakAz once babanemde princ suyu icir cocuga dedi![]()
böyle durumlarda hemen örnek verırım![]()
Aman kan alalim demesinde, hele bide el kadar bebede damar yolu arayinca geliyolar bana heptenbi sorun yoksa eger, doktorda sana ek gıda dıyecek gör bak![]()